DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 28, 2020

5 grunde til hvorfor du skal vælge et professionelt malerfirma som DANMAG ApS

Vil du have den bedste maler i DK?

Vi er ikke meget for at prale. Men alligevel synes vi, at det er vigtigt at nævne over for vores kunder, at vi er kåret som ”Årets Maler 2017” Samt Finalist
Maler (5-9 ansatte) 2019. Det er et prædikat, der vidner om, at vi kan vores kram og leverer tilfredsstillende malerarbejde. Vil du have den bedste maler i Danmark, er det naturlige valg os.

Du skal vælge os til at male for dig, hvis du sætter pris på rigtig god kvalitet til fair priser. Vi er erfarne og kompetente malere, som i årevis har glædet vores mange kunder med nogle flotte resultater. Vi kører desuden, som nogle af de eneste i faget, med 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at vi ikke forlader en opgave, før du er 100% tilfreds med resultatet. Derfor er du altid sikker på, at vores arbejde lever op til dine forventninger. Vi har i øvrigt referencerne i orden til at bakke os op.

Der er mange gode grunde til at vælge DANMAG Malerservice til at male for dig. Når du vælger en professionel maler som os, sparer du en masse tid, som du i stedet kan tilbringe sammen med din familie. Du får mere tid på hånden, og det kan i sidste ende spare dig for en masse penge. Skal du flytte fra en bolig, er der hos os garanti for, at malerarbejdet bliver godkendt af udlejer, hvorfor du også slipper for unødige bekymringer og en mulig ekstraregning, hvis ikke det er udført ordentligt.

Få mere tid til det, der giver dig værdi

Tid er en af de mest værdifulde ressourcer, vi har. Og vi har altid for lidt af den. Når du vælger os som din maler, sparer du en masse tid på bestilling samt at udføre arbejdet. Vi klarer det hele for dig, uden at du skal bekymre dig om noget som helst. Din bolig er i gode hænder hos os.

Ingen træthed

Det kan være hårdt at male en hel bolig eller dele af den, hvis man ikke maler så ofte. Det er trættende, og det er udmattende at bruge dine fridage og måske weekender på det. Hyr en professionel maler, og slap helt og aldeles af, så du får ladet dine batterier op igen. Du skal ikke røre en finger, du bliver ikke belastet fysisk, og du kan i stedet slappe af og lade op i stedet for at bruge hele din velfortjente weekend på at male.

Faglig bistand og rådgivning

Har du ikke selv forstand på maling og malerarbejde, er der heldigvis sådan nogen som os, der har. Du kan altid rådføre dig med os og få faglig sparring i forhold til valg af farver og maling. Vi ved af erfaring, at det billigste maling ender med at blive det dyreste. Det er ikke dækkende, og du ender med at bruge meget mere end nødvendigt. Sådanne faldgruber undgår du med kompetent og professionel rådgivning.

Få malet hurtigt

Der kan opstå situationer, hvor du skal have malet omgående. Det kan være ved flyttesyn eller lignende, hvor der stilles krav til kvaliteten. Her kan et professionelt malerfirma træde til med det samme og hjælpe dig med at få malet og godkendt din bolig til flyttesyn.

Kompetent, effektivt og professionelt malerarbejde hver gang

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram