DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

april 16, 2009

DANMAG Malerservice åbner i København

Så er der godt nyt til alle københavnere og sjællændere. DANMAG Malerservice åbner ny afdeling i København præcise ligger vi på Gentoftegade 94, 2820 Gentofte, så det bliver billigere at få os på besøg i dit lokalområde. Vi er flere gange blevet kåret til Årets maler, som senest var her i 2017. Vi har længe serviceret kvalitetsbevidste boligejere i hele landet, men fra afdelingen i Aarhus, hvor vi har hovedkontoret. Det har indtil videre betydet, at vi har taget kilometerpenge for kørsel, men det slutter altså nu, da vi får egen afdeling med faste malersvende. Det bliver billigere at bestille malerarbejde i København Fremover når du bestiller maler i København, vil det blive billigere i sidste ende. Du slipper nemlig for at betale kilometerpenge, og vi skal ikke betale for overnatning og lignende. Du får stadig samme gode service og samme høj kvalitet – bare lidt billigere, når det er i københavnsområdet. Sagen er nemlig den, at vi har kunder i hele landet og en rigtig stor kundeskare i hele København. Vi vil gerne gøre det nemmere og hurtigere at bestille malerarbejde og renovering, så vi også er i stand til at rykke hurtigere på en opgave.

Høj kvalitet malerarbejde i København til konkurrencedygtige priser

I 2017 vandt vi endnu engang prisen som Årets Håndværker i Aarhus på Anmeld Håndværker. Den kvalitet vil vi gerne bringe videre til andre dele i landet, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise og evne til at levere flotte resultater. Om du skal have malet en lille lejlighed ved fraflytning, eller om en større patriciervilla skal sættes i stand, så er vi klar til at løfte opgaven for dig. I og med at vi nu får endnu en afdeling, bliver vi mere fleksible og agile og kan imødekomme selv hasteopgaver fra dag til dag i hovedstadsområdet. Hos DANMAG Malerservice vægter vi kvalitet højere end noget andet, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der anbefaler vores arbejde til andre. Og vi gør det til en særdeles konkurrencedygtig pris.

 

Du bestiller stadig online og sparer 20%

Skal du have hele huset eller lejligheden, er vi din fleksible og detaljeorienterede maler, der altid har en klar ambition om at levere et nydeligt stykke maler- eller renoveringsarbejde. Vi anvender altid de bedste materialer på markedet, da det giver en langtidsholdbar løsning. Selvom du søger maler i København, kan du stadig bestille online og spare hele 20% på hele din regning. Vi vil gerne belønne dem, der bestiller over nettet, da vi går i en retning af at være en mere digital forretning, der kan klare alt det administrative via vores hjemmeside. Vi har lavet nogle simple drop-down- menuer, som gør det nemt at vælge, hvad du ønsker at få lavet. Når du er færdig med at vælge opgaver, kan du samtidig se den pris, du skal betale. Bestil os online og spar 20% – og du får ikke nogle grimme prisoverrækkelser senere hen.

Når du bestiller malerarbejde i København hos os, kan du være helt sikker på, at du får udført et tilfredsstillende stykke arbejde. Vi stopper nemlig ikke, før du har godkendt og er tilfredse. I snart 1 år har vi glædet et væld af boligejere mere maler- og renoveringsarbejde i højeste kvalitet og med et serviceniveau ud over det sædvanlige. Vi kører i hele København og andre steder på Sjælland og kan starte inden for ganske få dage. Bestil online ved at vælge, hvad vi skal lave for dig. Det er ganske nemt og sikkert, da vi er certificeret med e-mærket, hvorfor du kan vide dig helt tryg, når du bestiller malerarbejde i København hos DANMAG Malerservice.

Vil du hav de bedste malerne i DANMARK? Så bestil din maleropgave nedefor hos Årets maler 2017

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Antallet af stemmer: 250

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram