DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

No products in the basket.

GET A FREE QUOTE

Painting of single room

Are you wondering how to paint a room in one day? How do you give your living room, bedroom or any other room a new look? Do not know how to make the room cozy without problems, clutter and in a short time? The painting company DANMAG is the answer to all these questions! We would very much like to take care of your paint. And what should you do?
CALCULATE PRICE YOURSELF
Painting of single room

Order room painting in 4 steps at DANMAG malerservice

Calculate your price for painting and plastering work 24 hours a day.
START NOW
maler prisberegner -enkelte værelse
1. Online quotation
Calculate your own price via our price calculator
2. Order online via our shop
After calculating price, you can order our service
3. Execution of the task
After ordering, you will receive a confirmation by email and text message
4. Closing & Invoicing
You get an invoice after work is done

Painting of single rooms – price examples

Here are some price examples of previously done painting tasks.
The prices of painting a single room are very much dependent on how much work we have to do. If there is only white paint all over it then the price is much lower than the putty, felting and paint package.

Painting a room

If you need to paint your room when moving out, here you calculate the price yourself.
from 2.500,- DKK
Inkl. moms & materialer
CALCULATE FIXED PRICE HERE

Renovation of rooms

If you need to fill (felt) and paint in your room, then you calculate the price yourself..
from 15.000,- DKK
Inkl. moms & materialer
CALCULATE FIXED PRICE HERE

How much does it cost to paint a single room??

The average price per square meter for painting walls and ceilings in ordinary rooms is DKK 250 incl. VAT per m2 of floor area. Ie a room of 10 sqm costs about 2,500 DKK. If you need to paint both walls, ceilings and woodwork, then the price typically increases to around 300 DKK including VAT and materials per m2. Note that the final price of the painting assignment will depend on a number of factors. Here at DANMAG Malerservice, we have developed a unique price calculator where you must actually answer approx. 20 questions before we can give a fixed price for your assignment.

So the final price depends on a number of factors. But if you want an accurate estimate for a painting of individual rooms, we recommend that you use oursfree price calculator >>

Størrelse:

Pris fra:

Gratis Tilbud:

The room up to 10 sqm
2.500 DKK
Beregn pris
The room up to 20 sqm
5.000 DKK
Beregn pris
The room up to 30 sqm
7.500 DKK
Beregn pris
The room up to 40 sqm
10.000 DKK
Beregn pris
The room up to 50 sqm
12.500 DKK
Beregn pris
GET CUSTOMIZED OFFERS

Vi er medlem af Danske Malermestre

Medlemskabet forpligter den enkelte malervirksomhed til at udføre et optimalt arbejde for hver kunde. Læs mere →

Årets Maler

Virksomheden DANMAG var blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne. Læs mere →

En af det bedst bedømte maler på Trustpilot

Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot Læs mere → Danmag stå som en af de bedste i maler kategori på trustpilot Læs mere →

E.mærket

Det vil sige vi lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. Læs mere →

Covid 19 - Vi udfører stadig malerarbejde

Vi kan stadig udføre malerarbejde på en forsvarlig måde, på trods af COVID-19. Vi går oftest og maler i tomme boliger, og derfor udgør vores medarbejdere ikke nogen smitterisiko i den forbindelse. Læs mere →

Brug malerservice DANMAG, og vi maler ethvert af dine værelser.

Har du nogensinde set forskellen mellem et amatørmalet værelse og et, som er malet af fagfolk?
Du ville være virkelig overrasket! Derfor vil vi være glade for at hjælpe dig og give dit værelse et frisk strejf af nyhed, komfort og skønhed. Vi elsker vores arbejde, og det mærkes bestemt på resultater. Så du behøver ikke forsinke det mere. Bestil vores service via online prisberegner, beregn din faste pris lynhurtig, fortæl os, hvornår du vil have dit værelse malet, og malerne fra DANMAG ordner alt!

Vi maler værelser over hele landet.


Malerfirma DANMAG, det er:
➲ rig flere års erfaring med at male værelser
➲ professionel og hurtig maling
➲ økologiske farver og materialer i høj kvalitet
➲ et detaljeret og pålideligt resultat skabt med kærlighed

Vil du ikke tage ferie pga.maling af et værelse? Vil du hellere tilbringe din tid med familie og venner? Er du træt af at male og du hader at rengøre bagefter? Vi har godt nyhed – malere fra malerfirmaet DANMAG vil tage sig af alt! Så løb udenfor, nyd dine hobbyer, og når du kommer tilbage, bliver din stue, soveværelse, køkken eller ethvert andet værelse malet. Vi har faste priser – dit individuelle tilbud baseres f.eks. på det samlede antal kvadratmeter, antallet af værelser eller andre specifikke krav. Du kan beregne din pris på nettet ved hjælp af hurtig og nem prisberegner.

Bestil malerservice DANMAG nu, og spar op til 20%, når du bestiller online.

Fast pris for maling af stue?

Vi er det eneste Maler i Århus, København, Odense og Aalborg, der tilbyder unikke online prisberegner af dit værelse. Hvis du ikke tror, bare prøve det, og ser selv. Hvis dit rum trænger en eller 2 gang maling, så har vi alltid godt tilbud på maling af flytte-værelse, og vi har helt sikkert også et forhåbentlig uimodståeligt tilbud på alt malerarbejde i dit rummet.

Kan du forestille det, at du kan sidde i din sofa og med ganske få klik bestille en maler til at male hele din stue? Ja, det er slut med gammeldags manér, hvor du skal tage fri fra arbejde for at nå ned til den lokale maler inden for vedkommendes åbningstid. Nu er det mulighed for at bestille malerarbejde i dit værelse, når det passer dig. Der er flere gode grunde til, hvorfor vi har valgt at lave et enkelt og udførligt bestillingssystem. VI KAN HJÆLPE DIG.

Med mere end 11 år har vi malet rigtig mange værelser i hele landet. Skal vi også dit?
Hvorfor mennesker elsker vores
 malerservice i deres boliger?
Der er mange fordele ved at bestille malerarbejde online hos Danmag Malerservice

Kun i dag (og også hver dag efter i dag) tilbyder vi en utrolig service på følgende måder:

  • Nemt, gratis og uforpligtende tilbud
  • Vores priser er fast
  • Miljøvenlig materialer
  • Seriøs og pålidelig med garanti

Hurtig opstart. Du kan altid bestille online – 24/7/365. Og så kan du få hjælp via vores live chat, email eller telefon.

FÅ ET GRATIS TILBUD NU
mennesker elsker vores  malerservice i deres lejligheder

Hos DANMAG har vi Stor respekt for din tid.

Derfor har vi mulighed for meget hurtigt opstart i dit værelse, hvis det haster – ellers er vi oftest i gang i løbet af 1-5 dage. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er 100% i orden. Faktisk garanterer vi det, da vi ikke forlader en opgave, før du er tilfreds. Skal du bestille maling af stue hos os, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi møder til tiden og er færdig indenfor den aftalte tidsramme. Og så har vi respekt for dine ting og dit hjem, hvorfor vi er meget omhyggelige og naturligvis rydder pænt op efter os selv. DANMAG malerservice Aps der har specialiseret sig i diverse former for indendørs maleropgaver. Maling af værelserne er ét af de områder, som vi har stor erfaring med, hvorfor vi glædeligt varetager denne slags opgaver, hvad enten det er i selve centrum af Århus, København, Odense, Aalborg eller i omegnen.

Virksomheden har eksisteret i mere end 11 år, og i denne periode har vi malet rigtig mange stuer, børneværelset, køkkener i hele landet.

Hurtig info:
Malet inden 1-2 dage (95% garanti) 
Tilfredse kunder (99% garanti)
Fast pris fra start til slut (100% garanti)

Vil du have den bedste maling i din stue?

Hos DANMAG bruger vi som standard maling fra Flügger når vi skal male din stue. Flügger er markedsledende i Danmark, og for os er maling ikke bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet, og maleværktøj i god malermesterkvalitet, og vi bruger udelukkende produkter, som giver dig bedste resultater. De har 146 forretninger i Danmark og knapt 400 sammenlagt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina.

Som sagt malingen er fra Flugger og den hedder Flugger Flutex-Pro 5 i råhvid (NC S0500-N) til både væggene og loftet og Interior Easy Finish 40 til træværk. Til badeværelset vi bruger Flugger Dekso 25 vådrumsmaling (NC S0500-N)Du kan sagtens vælge ind i formularen anden glans og/eller leverandør. Vi har samarbejde blandet andet med; Beckers, Flugger, Dyrup, PP maling, Sigma, Jotun, Beck &Jørgensen osv.

Vores maling er:

-God dækkeevne
-Kan overmales allerede efter ca. 3 timer*
-Robust overflade der tåler hyppig rengøring
-Svanemærket maling og godkendt af Astma- og Allergiforbundet
-Vi bruger svanemærket maling og godkendt af astma og allergiforbunde
-Ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler

Vi vil male dit værelse med Miljømærket maling.

Det meste af vores maling er miljømærket. Mærkerne er en ekstra sikkerhed for, at du får kvalitetsmaling, der samtidig er god for miljøet – og for dig.

Svanemærket

Svanemærket er din sikkerhed for, at malingen er klassificeret som miljøvenlig, både i fremstilling og brug. Det betyder også, at produkterne opfylder meget høje kvalitetskrav.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Med Svanemærket maling er du med til at mindske miljøbelastningen; det er din sikkerhed for, at du får den bedste maling i forhold til miljøet.

EU-Blomsten

EU-Blomsten er en europæisk miljømærkning, der markerer, at malingen kun indeholder lave mængder af opløsningsmidler og begrænset brug af farlige stoffer. Det er en stor fordel ved især indendørs maling, men også for miljøet generelt.

Astma- & Allergimærket

Lider du af astma og/eller allergi, er det ikke ligegyldigt, hvilken maling, du vælger. Med Astma- & Allergimærket fra det svenske Astma- & Allergiforbund har malingen bestået skrappe tests for at sikre, at du kan male dit hjem uden anfald eller eksem.

Det svenske Astma- & Allergimærke sikrer dig en maling, der er optimalt sikret mod både allergier, astma – og hvis du er gravid, er mærket din sikkerhed for at vælge den mest skånsomme maling.

Vi er Elsket ♥️ af vores betroede kunder.

Hvad vores kunder siger om os? Se nogle af udtaudtalelse fra vores kunder:
Maler trustpilot
Daniel og co. har udført deres arbejde til perfektion. Servicen har været enestående. Vil helt klart anbefale dem til andre.

Kamran A

Maling af lejlighed
Maler trustpilot
God aftale. Jeg havde lidt udfordring med websiten men Daniel fra kunde service hjalp med det samme. Kommunikation var super. De har holdt aftalen. Og opgaven blev udført perfekt og til tiden.

Laura Lundby

Maling af lejlighed
BESTIL DANMAG MALERSERVICE NU

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professional painting company

Danmag Aps is the city's best painter.
Choose DANMAG as your painting company
and look forward to painting work in
top quality and a fixed price.
danmag logo
About Us+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.com
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram