DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Det vil sige vi lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.Vi har valgt at lade os mærke med e-mærket for at sikre at vores kunder har den højest mulige sikkerhed når de handler mærkevarer hos os. Det vil sige at alle de forbehold og krav der stilles ifølge dansk lovgivning er overholdt. Dertil har e-handelsfonden (e-mærket) gennemgået hele vores hjemmeside samt papir som sendes ud til vores kunder så de overholder gældende regler. E-handelsfonden er stiftet af Forbrugerrådet, Finansrådet, FDIH, Dansk Industri m.v. og er en non-profit fond, som sikre forbrugere størst mulig sikkerhed. Når du handler mærkevarer hos lagersalg.nu er du sikker på

 

  • At betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt
  • At du aldrig modtager SPAM
  • At du nemt kan få at vide hvad dine personoplysninger bliver brugt til
  • At du ved køb udtrykkeligt bliver gjort opmærksom på betingelserne for handlen
  • At fortrydelses- og reklamationsret fremgår af den elektroniske ordrebekræftelse
  • At du kan deltage i eventuelle konkurrencer uden at forpligte dig til andet
  • At det tydeligt fremgår, hvilken virksomhed du handler med

Vores web-butik bliver løbende kontrolleret af e-handelsfonden for at sikre de gældende regler overholdes. E-mærket er forbrugerens sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet. www.danmag.com blev godkendt til e-mærket den. 15/06-2016

 

e m├arket 02

Vidste du, at når du bestiller online hos DANMAG Malerservice, får du 2 timers gratis ekstra arbejde med i prisen til uforudsete ting, som er skjulte, og som du ikke havde set før. Dette gælder kun for de ting, som ikke kan findes i vores drop-down-menu ved bestilling din opgave. Obs: Dette gælder kun for: maling af lejligheder og maling af huse.

Eksempel: Nogle gang viser det sig, at gammel loftmaling ikke holder nok, mens vi maler dit loft, og derfor skaller malingen af, når vi bruger malerrullen på loften. Det kunne du ikke vide, før vi begyndte at male. Gælder ikke, hvis maling skaller af, før vi kommer og maler. Hvis det sker, kan de 2 ekstra timer bruges til fx at pletspartle manglende loftmaling eller eventuelle ekstra lag maling. VIGTIGT! DET KAN SOM SAGT KUN BRUGES PÅ DE TING, SOM KAN IKKE SES I FORVEJEN.

Når du booker materialer til låns, reserveres et depositum. Depositum frigives senest 48 timer efter, at materialer er tilbageleveret. Det er helt og aldeles sikkert, og der forekommer naturligvis ingen snyd eller lignende. Det er ene og alene grundet sikkerheden for vores materialer, som ofte er ret dyre. Der er en grund til, at vi er blevet kåret til årets maler, hvilket blandt andet beror på det høje serviceniveau, vi leverer. Alt er 100%, og det samme gælder tilbagebetaling af dit depositum. Det er standardprocedure, at man opkræver et depositum ved booking, hvorfor vi også tillader os at gøre det, når vi lejer vores materialer ud. Ved oprettelse af booking kan du betale med kort, MobilePay og kontanter.

Når du vælger maling af lofter, skal du angive din lofthøjde. Kommer vi ud til en opgave, hvor der er fx. 4 meter til loftet, skal vi være forberedt. Så vi har det rette udstyr med.

Har du fx et hus på 100 kvm i gulvareal, og skal alle lofter sprøjtemales, skal du vælge det der, hvor der står: “Hvor mange kvm af træloft/trævægge skal sprøjtes?” Du vælger 100 kvm, MEN har du i huset en stue på 30 kvm, hvor lofthøjden er fx. 3 meter, så skal du der, hvor der står: “Vælg venligst lofthøjde” tilføje ”valg 1” fordi stuen  på 30 kvm har 3 meter til kip.

Mængden af maling og tiden på arbejdsopgaven afhænger af mere end bare kvadratmeter. For at vi kan planlægge og udføre opgaven til både din og vores egen tilfredsstillelse, vil vi gerne vide, om dine lofter er højere end standardhøjden på 250 cm. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at måle op. Vi kan nemlig nemmest udregne en præcis pris til dig, hvis vi kender alle detaljerne på forhånd. Så slipper du også for ubehagelige prisoverraskelser eller misforståelser efterfølgende. De fleste lofter matcher standardhøjden på 240 cm eller lavere, men for en sikkerheds skyld har vi valgt at tilføje en drop-down- menu, hvor du kan vælge højden. Samtidig beregner vores prisberegner selv den totale pris, og du kan omgående se, hvor meget du skal betale.

Skal din facade males, skal du her tage stilling til, hvilke type maling du ønsker, vi skal bruge. Du kan vælge mellem olieemulsionsmaling og silikatmaling. Olieemulsionsmaling er en robust type maling, der har alle de gode egenskaber fra olie- og plastmaling. Det er en utrolig slidstærk maling, der er resistent og holdbare i mange år. Det en af de mest anvendte malingtyper til facademaling. Silikatmaling er en særlig maling til murværk, som bindes sammen af kalivandglas, som hærder og ikke krystalliserer. Det er yderst velegnet til murværk og puds.

Skal din sokkel males, skal du angive her i drop-down- menuen, hvilken farve den skal være. Du kan vælge mellem standard sort sokkelmaling, standard anthrazitgrå eller om det skal tones til en RAL farve. En RAL farve kendetegnes ved, at det er anerkendt betegnelse verden over. Typisk er farver angivet i en RAL farve, hvorfor du selv kan angive, hvilke RAL farve du ønsker.

Hvad betyder det?

Det betyder, at soklen, som er den nederste del af huset, du kan se fra jorden og op til murværket, skal males eller ej. Derfor skal du angive her i drop-down- menuen, om den skal males – og i så fald, hvor mange kvm, der skal males. Det giver dig den mest eksakte pris, som du kan se med det samme, når du har valgt kvm. Vi vil også gerne vide det, da vi skal have materialer med til at udføre opgaven optimalt.

Hvad betyder det?

Det betyder, at du skal vælge, hvor mange kvm facadevægge, der i alt skal males. Du vælger i drop-down- menuen det antal kvm, der matcher din bolig, hvor du finder valgmulighederne fra 20 kvm til 200 kvm. Hvorfor vil vi gerne vide det? Det vil vi gerne vide på forhånd, således at vi kan forberede os bedst muligt på opgaven i forhold til at medbringe det rette udstyr og maling. Yderligere er det også for din egen skyld, da du automatisk kan se den samlede pris, når du vælger antal. Det giver den mest eksakte pris for dig, så du ikke pludselig bliver overrasket over prisen.

Her skal du vælge antal af yderdøre, hoveddøre der skal males. Når vi skal males, vil vi af hensyn til pris og forberedelse gerne på forhånd vide, hvad det er for en konkret opgave, vi kommer ud til. Derfor vil vi bede dig om at tælle antallet af hoveddøre og yderdøre i din bolig, som skal males. Der er nemlig en del ekstra arbejde i det, da der skal dækkes grundigt af, når vi maler. Gennemgå derfor på forhånd din bolig, så du kan angive, hvor døre der skal males. Det gør, at du med det samme kan se den eksakte pris på det arbejde, vi skal udføre. Så du ikke får prismæssige overraskelser.

Ja, det gør vi. Vi tilbyder 1. klasses malerarbejde, og vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds. Som nogle af de eneste i Danmark kører vi med tilfredshedsgaranti. Det betyder konkret for dig, at hvis du ikke er helt tilfreds med det, vi har lavet, har du mulighed for, at vi kommer og udbedrer det – helt gratis. Du skal have, hvad du har betalt for. Så er der mod forventning noget, der skal udbedres, så kontakter du os. Obs: Vi tilbyder 3 års garanti på alt udført arbejde

Bestil os i 4 trin

Beregn din pris på maler - og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
SE VORES PRISER

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram