FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Finder du ikke svar på, hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os

✔️ Hvad er glans – Hvad er glans i maling?

Hvad betyder glans i maling? Hvad skal man bruge hvor?

Malingens glans det vil sige 5-7-10-20-25-40-50-90

Glans fortæller, hvor mange procent lak der er i en vægmaling, loftmaling el. lak. Det vil sige, at en glans 5 vægmaling, er der 5 % lak i, og den er derfor det, man kalder mat. Jo højere man kommer op i glans, desto mere blanke bliver væggene, og jo mere kan de tåle, at man tørrer af på dem. De kan derfor også tåle mere slid.

En glans 5, er helt mat, og vil blive blank, hvis man gnider sin finger hen ad væggen. Ved kraftig/længerevarende gnidning vil den også blive gullig. Man bør derfor vælge en vægmaling med en lidt højere glans (evt. glans 6 el. 7) hvis der er risiko for berøring – eksempelvis i børneværelser eller gangarealer.

Værelser:

Glans 5 – 6 – 7 – 10
Alt efter, om man kan lide glans på væggene, er her frit valg af vægmaling.
(Børneværelser: Glans 7 el. 10 da de begge kan tåle en kraftig aftørring.)

Gang:

Glans: 6 el. 7
Da der er meget berøring af væggene i en gang, skal malingen kunne tørres af.
(Baggang: Her kan det være en god idé at bruge en vægmaling i glans 10)

Køkken:

Glans 10 – 20 – 25
Da der kan være meget damp i et køkken, skal der være mere lak i vægmalingen, så fugten ikke trænger ind i væggen. Man skal også kunne tørre sine vægge af i sit køkken. Især bag kogepladerne er det godt med en vægmaling i en højere glans.

Nogle vælger at male et felt med en vægmaling, med høj glans 25 el. 50 (Vådrumsmaling) i samme farve som de andre vægge. Man skal bare vide, at med en højere glans vil farven være lidt varmere i gløden, og den vil måske se ud som om, det ikke er den samme farve.

Stue:

Glans 5 – 6 – 7
Alt efter, om man kan lide glans på væggene, er her frit valg.

Badeværelse:

Glans 25 el. 50 Vådrumsmaling
Det er meget vigtigt, at der er over 25 % lak i vægmalingen, altså over glans 25, til et badeværelse, pga. fugten/dampen der kommer i rummet ved badning, eller når vandhanen kører. Malingen holder fugten ude af væggene.

Lofter:

Glans 2 – 5 (glans 2 er en 100 % refleksfri loftmaling, også kaldet; Loft Mat)
(Badeværelsesloft: På badeværelser med meget damp og fugt vil det være godt at male loftet i glans 20 el. 25 som på væggen, pga. fugtgennemtrængning.)

Træværk (Karme, gerikter, dørplader og vinduer):

Glans 30 – 40 – 50
Pari-Dan 30, er glans 30 og det, man kalder en mat lak. Den flyder rigtig pænt sammen og skjuler spor/mærker efter penselsstrøg. Denne glans passer rigtig godt til malede døre fra Swedoor/Kilsgaard, som ligger på glans 30 – 40.

S-Emaille 40:

Er glans 40 og er en halvmat lak. Den flyder pænt sammen og skjuler til dels spor/mærker efter penselstrøg. Denne glans passer rigtig godt til malede døre fra Swedoor/Kilsgaard, som ligger på glans 30 – 40. Se evt. link til Swedoor/Kilsgaards hjemmeside med standardfarver:

Pari-Dan 50:

er glans 50 og det, man kalder en halvblank lak. Den flyder rigtig pænt sammen og fremstår med en halvblank overflade.

Pari-Dan 80:

er glans 80 og det, man kalder en blank lak. Den er god til dørplader og karme, hvis man vil holde et gammelt look, eller bare er glad for glans. Den er også rigtig god til at male gamle og nye møbler med. Den blev brugt i forbrugerprogrammet “Genbrugsguld”, hvor de malede et bord med Pari-Dan 80 Vandig.

✔️ Lejeperiode for udlejning

Lejemålet regnes fra den dag det lejede afhentes og indtil det er tilbageleveret. Det skal bemærkes, at korteste lejeperiode er 1 dag. Der betales leje pr. påbegyndt lejedag. En lejedag påbegyndes kl. 07.30 og det lejede skal således være afleveret hos udlejer inden kl. 16.30. Sker dette ikke påløber der en fuld ny lejedag. Det lejede kan alene tilbageleveres indenfor normal åbningstid som er mandag-fredag 07.30-16.30. Minimumsleje er 1 dag i hverdage og 2 dage i weekenden. Afbestilling af reserveret udstyr kan normalt ske indtil 3 hverdage inden 1. lejedag. Ved afbestilling senere end 3 hverdage før 1. lejedag debilitates 50% af lejebeløbet, dog mindst kr. 50,-.

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

 • materialer
 • arbejdsløn
 • kørsel
 • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Afdækning af gulv, vinduer, stikkontakter før opgavestart

Hvis du har prøvet at male og har spildt maling, hvor der ikke skulle males. Så ved du også hvor svært det er at fjerne den spildte maling og gjort pænt igen bagefter. Afdækning er derfor ekstremt vigtig og noget af det vigtigste, inden selve maleropgaven går i gang. Gulv, vinduer, stikkontakter, karme mv. skal dækkes godt af, og det kræver både materialer og tager tid. Det sørger vi for. Det er altid inkluderet i prisen og er en del af din garanti for, at du får udført et flot stykke malerarbejde.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

 1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
 2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
 3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Selvrisiko forsikring

Udlejer har tegnet kaskoforsikring, som dækker beskadigelse af lifter og andre maskiner. Forsikringen er tegnet med en selvrisiko, som altid skal betales af lejer. Selvrisiko ansættes ud fra materiellets nyværdi på skadetidspunktet. Lejer bærer hele risikoen for skader, som ikke er dækket af den tegnede kaskoforsikring. Lejer betaler altid forsikring – p.t. 6,5% plus miljøafgift p.t. 2,25% – af bruttopris. Lejer skal sørge for at maskiner/materiel er forsvarlig aflåst, og mindre maskiner til værdi 0-75000 kr. skal være låst forsvarligt inde. Undlades dette hæfter lejer for det fulde erstatningsbeløb. Udlejer har tegnet motoransvarsforsikring som dækker efter færdselslovens regler. Hvor skader overstiger færdselslovens erstatningssummer hæfter lejer for det beløb, som summerne overstiges med. I tilfælde af at lejer/ bruger har handlet uagtsomt, kan forsikringsselskabet eller DANMAG ApS kræve erstatningen betalt af lejer (regres). Der er kun dækning i Danmark.
Selvrisiko ved ansvar- og/eller kaskoskade:


Nyværdi på skadetidspunktet, samt afsavn pr. dag som følger: fuld pris af dag leje pris på skadede maskine. Der kan opkræves op til 30 dages afsavn.
0 – 10.000 kr. . . . . . . . . … .  6.000 kr.
10.001- 20.000 kr. . . . . . … 8.000 kr.
20.001 – 30.000 kr. . . . . . .. 10.000 kr.
30.001 – 50.000 kr. . . . . . .. 12.000 kr.
50.001 – 75.000 kr. . . . . . .. 14.000 kr.
75.001 – 100.000 kr. . . . .. . 16.000 kr.
100.001 – 150.000 kr. . . . .  18.000 kr.
150.001 – 250.000 kr. . . . .  20.000 kr.

✔️ Vælg venligst lofthøjde ved sprøjtemaling

Når du vælger maling af lofter, skal du angive din lofthøjde. Kommer vi ud til en opgave, hvor der er fx. 4 meter til loftet, skal vi være forberedt. Så vi har det rette udstyr med.

Har du fx et hus på 100 kvm i gulvareal, og skal alle lofter sprøjtemales, skal du vælge det der, hvor der står: “Hvor mange kvm af træloft/trævægge skal sprøjtes?” Du vælger 100 kvm, MEN har du i huset en stue på 30 kvm, hvor lofthøjden er fx. 3 meter, så skal du der, hvor der står: “Vælg venligst lofthøjde” tilføje ”valg 1” fordi stuen  på 30 kvm har 3 meter til kip.

Mængden af maling og tiden på arbejdsopgaven afhænger af mere end bare kvadratmeter. For at vi kan planlægge og udføre opgaven til både din og vores egen tilfredsstillelse, vil vi gerne vide, om dine lofter er højere end standardhøjden på 250 cm. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at måle op. Vi kan nemlig nemmest udregne en præcis pris til dig, hvis vi kender alle detaljerne på forhånd. Så slipper du også for ubehagelige prisoverraskelser eller misforståelser efterfølgende. De fleste lofter matcher standardhøjden på 240 cm eller lavere, men for en sikkerheds skyld har vi valgt at tilføje en drop-down- menu, hvor du kan vælge højden. Samtidig beregner vores prisberegner selv den totale pris, og du kan omgående se, hvor meget du skal betale.

✔️ Har du høje paneler i flere værelser, der er 0,5 meter eller højere?

Bor du i en bolig, hvor der er høje paneler, der er 0,5 meter eller højere, skal du angive dette. Det tager ekstra arbejdstid, og vi vil meget gerne være forberedt på opgaven så godt som muligt, så vi kan levere et flot resultat til fordel for dig. Derfor skal du vælge i vores smarte drop-down- menu, hvor meget det drejer sig om. Herunder har du nogle eksempler på, hvor lang tid det tager, hvorfor du blot vælger omfanget i menuen.

Har du fx paneler, der er 1 meter høje på 1 kvm, vælger du 1 times ekstra arbejde. Og har du en stor lejlighed eller eller hus med fire værelser, hvor alle værelser har standard fodpaneler – dvs. op til 15 cm, da vælger du den, der i drop-down- menuen hedder “Skal vi males fodlister?” Men har en stue på 30 kvm med fodliste-paneler i en højde på 1 meter (typisk højde mellem 0,5 til 1,5 meter), da skal du tilføje ekstra timer, der svarer til det antal kvm.

Du se eksempler på nedenfor:

Op til 5 kvm = 1 time

Op til 7,5 kvm = 2 timer

Op til 10 kvm = 2,5 timer

Op til 12,5 kvm = 3 timer

Op til 15 kvm = 3,5 timer

Op til 17,5 kvm = 4,5 timer

Op til 20 kvm = 6 timer

Op til 22,5 kvm = 7 timer

Op til 25 kvm = 8 timer

Op til 30 kvm = 9 timer

Op til 35 kvm = 10 timer

Op til 40 kvm = 11 timer

Op til 45 kvm = 12 timer

Op til 50 kvm = 13 timer

Op til 55 kvm = 14 timer

Op til 60 kvm = 15 timer

Op til 65 kvm = 16 timer.

Herunder har vi givet nogle eksempler på billerne hvor de omtalte lister er markeret med rødt. Vælg det ekstra arbejde, så du får den mest eksakte pris på din opgave. Du sparet i øvrigt 20% på din regning, når du bestiller og betaler online.

✔️ Har du høje paneler i flere værelser, der er 0,5 meter eller højere? 1
✔️ Har du høje paneler i flere værelser, der er 0,5 meter eller højere? 2

✔️ Ved oprettelse af booking reserveres et depositum

Når du booker materialer til låns, reserveres et depositum. Depositum frigives senest 48 timer efter, at materialer er tilbageleveret. Det er helt og aldeles sikkert, og der forekommer naturligvis ingen snyd eller lignende. Det er ene og alene grundet sikkerheden for vores materialer, som ofte er ret dyre. Der er en grund til, at vi er blevet kåret til årets maler, hvilket blandt andet beror på det høje serviceniveau, vi leverer. Alt er 100%, og det samme gælder tilbagebetaling af dit depositum. Det er standardprocedure, at man opkræver et depositum ved booking, hvorfor vi også tillader os at gøre det, når vi lejer vores materialer ud. Ved oprettelse af booking kan du betale med kort, MobilePay og kontanter.

✔️ Hvilken sal bor du på?

Hvilken etage, du bor på, har betydning for vores tidsforbrug og på hvor langt, vi skal bære alle vores materialer. Og derfor er det vigtigt for os på forhånd at kende etagen og om der er elevator. Så vi kan medtage det i vores beregning prisen.

✔️ Lejlighed/hus består af:

Har du flere rum/værelser i din lejlighed eller hus, end hvad der er standard, skal vi vide det på forhånd. Er din lejlighed angivet til at være en 3-værelses, men er der et ekstra badeværelse eller en mellemgang, vi skal være opmærksomme på, skal du angive det. Hvorfor? Fordi det tager os længere tid, og vi gerne vil give dig den rigtige pris med det samme, når du fx bestiller din opgave online. Det kan også være en karnap eller lignende.

✔️ Afdækning ved sprøjtemaling:

Før vi påbegynder arbejdet med at sprøjte dine trælofter, skal der først dækkes godt af. Det gør vi naturligvis fordi, at det udelukkende er trælofterne, der skal males, og vi derfor skal beskytte alt andet. Det betyder, at alt gulvareal skal dækkes af med pap, og at alle væggene også skal dækkes grundigt af, hvis de ikke skal males. Sagen er den, at selve afdækningen tager omkring 50% af tiden, da det er alt andet end lofter, der skal dækkes af. Vi dækker normalt alle vægge af med plastik (270 cm), som typisk kun holder til de 3 lag af malingen . Når vi sprøjtemaler lofter, er der omtrent 10-20 cm maling, der rammer på plastikken på væggene. Med i den angivende pris er kun 1 gang afdækning af dine vægge. Et loft skal sprøjtemales 3 gange, hvorfor det ikke er sikkert, at den først afdækning holder. Og da det bare tager os lang tid at dække grundigt af og koster en del mere i materialer. Derfor er vi nødsaget til at tage en ekstra timeløn, hvis vi kommer ud for, at der skal afdækkes yderligere. Afregningen på den ekstra tid, vi bruger på det, betaler du ved afslutning af malerarbejdet.

✔️ Afbetaling af malersprøjte med 3 rate

Du har mulighed for at afbetale denne maskine i 3 rater, der er rentefri. Dvs. at du betaler 50% nu, og om 45 dage betaler du 25% og om 90 – altså først 3 måneder – betaler du de sidste 25%. Du har faktisk næsten 45 dage til at betale den 2. rate, som er 25%, og vi giver dig mulighed for at tjene lidt ekstra, før du skal betale din næste ydelse.

 

Hvorfor vi giver mulighed for at afdrage maleranlæg á 3 rater?

Vi ved godt, at når man køber malerudstyr, er det en stor investering. Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Det kan måske svært at finde finanserne med det samme, men du har indset behovet, da du kan arbejde meget smartere og mere effektivt. Faktisk er hver eneste dag uden malersprøjter en fejltagelse, da du bruger unødigt meget tid på at male. Du kan spare helt op mod 70% på malerarbejdet ved at anvende det rigtige malerudstyr. Så lad os hjælpe dig med at komme i gang med at forandre din karriere til det bedre. Mindre arbejdsstress, mere tid til dig selv og din familie og en stor økonomisk besparelse på sigt.

✔️ Skal vi male vægge eller-og skråvægge?

For at kunne give dig det helt rigtige tilbud har vi brug for at vide, om vi skal male 1, 2 eller flere gange og om vi skal bruge standardmaling eller vi skal male med 2 x spærmaling, fordi der for eksempel skal fjernes nikotin fra væggene. Hvordan finder jeg ud af, om mine vægge skal males 1,2 eller flere gange? Hvis du maler med hvid maling på en hvid væg, er 1 lag maling ofte nok. Hvis du har en mørk væg, som du vil male hvid, så er 1 lag maling ikke nok. Hvis du vil male med en lys farve på en mørk hvid eller en decideret mørk væg, så skal du male 2 eller 3 lag.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende. OBS: Vores standard (rå)hvid S0500N maling er hvid maling, så hvis du har dine vægge malet med modehvid eller mørk hvid, skal du bestille 2 gange maling – eller vælg fra listen Ral9010 eller modehvid, så 1 lag maling burde være nok. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl, om din væg skal have mere end én gang. Udover at vi ikke risikerer at have for lidt maling med, kan vi også udregne den billigste og mest præcise pris til dig, hvis vi kender så mange detaljer som muligt på forhånd.

Er der forskel i prisen, hvis nogle af dine vægge er skråvægge?

Nej, det er det ikke. Hvis du har en underetagelejlighed, hvor du har én eller flere skråvægge, er prisen den samme. Det gælder også for huse. Dvs. at du måske har et hus med to etager, og i stueetagen er der almindelige vægge. Men er der på 1. sal skråvægge – er prisen også den samme

 

 

✔️ Skal vi male vægge eller-og skråvægge? 3

✔️ Hvilken maling bør jeg anvende til mine gamle trælofter eller trævægge?

Svaret er; spærmaling. Grunden til at man ikke blot kan male gamle trælofter med en almindelig loftmaling er, at knaster og olier fra træet vil trænge igennem den almindelige maling. Derfor skal man bruge en speciel maling der sørger for at knaster og olier ikke trænger igennem – Denne type maling kaldes for spærrende maling, isolermaling eller spærremaling.

Vores standard maling til trælofter er Beckers Isolermaling, Loft- og vægmaling Glans 2 eller 7 – hvid  (Helmat, vandig, spærrende maling)

✔️ Hvilke forarbejdninger har dit træloft?

Det høvlede træ er det fineste. Savet træ har en ru overflade fra rundsav eller båndsav, hvorimod det høvlede træ er glat og blankt efter høvling på maskine.

Vælg i drop-down menu om vi skal sprøjtes høvlede trælister eller om du har ru overflader?

 

 

 

✔️ Hvilke forarbejdninger har dit træloft? 4

✔️ Vælg antal kvm af facadevægge

Hvad betyder det?

Det betyder, at du skal vælge, hvor mange kvm facadevægge, der i alt skal males. Du vælger i drop-down- menuen det antal kvm, der matcher din bolig, hvor du finder valgmulighederne fra 20 kvm til 200 kvm. Hvorfor vil vi gerne vide det? Det vil vi gerne vide på forhånd, således at vi kan forberede os bedst muligt på opgaven i forhold til at medbringe det rette udstyr og maling. Yderligere er det også for din egen skyld, da du automatisk kan se den samlede pris, når du vælger antal. Det giver den mest eksakte pris for dig, så du ikke pludselig bliver overrasket over prisen.

✔️ Vælg malingtype til facaden

Skal din facade males, skal du her tage stilling til, hvilke type maling du ønsker, vi skal bruge. Du kan vælge mellem olieemulsionsmaling og silikatmaling. Olieemulsionsmaling er en robust type maling, der har alle de gode egenskaber fra olie- og plastmaling. Det er en utrolig slidstærk maling, der er resistent og holdbare i mange år. Det en af de mest anvendte malingtyper til facademaling. Silikatmaling er en særlig maling til murværk, som bindes sammen af kalivandglas, som hærder og ikke krystalliserer. Det er yderst velegnet til murværk og puds.

✔️ Vælg antallet af kvm sokkeloverflade

Hvad betyder det?

Det betyder, at soklen, som er den nederste del af huset, du kan se fra jorden og op til murværket, skal males eller ej. Derfor skal du angive her i drop-down- menuen, om den skal males – og i så fald, hvor mange kvm, der skal males. Det giver dig den mest eksakte pris, som du kan se med det samme, når du har valgt kvm. Vi vil også gerne vide det, da vi skal have materialer med til at udføre opgaven optimalt.

✔️ Skal der bruges stillads eller lift

Er det sandsynligt, at malerne skal bruge et stillads og/eller en lift for at kunne nå optimalt ved maling af dine facader. Det vil vi meget gerne vide det på forhånd. Dels for at kunne medbringe lift og stillads efter behov. Men også for at du får den rette pris angivet på din opgave. Du vælger i drop-down- menuen, hvor højt oppe den øverste overflade er.

✔️ Skal vi male udvendige vinduer?

Vi vil meget gerne vide så meget op den pågældende opgave på forhånd som muligt, så vi kan være forberedt bedst muligt. Både i forhold til den type maling, der skal anvendes, men også i forhold til de pensler og materialer, vi skal have med til at kunne levere det flotteste resultat. Vælg i drop-down- menuen, om du skal have malet udvendige vinduer eller ej.

Vælg antal 1-fag vinduer

Hvad betyder det? Vinduer kommer i forskellige fag. Nogle kommer i 1-fag, hvilket betyder, at der kun er et vindue i bredden. Her skal du vælge, hvor mange vinduer i 1-fag du har i din bolig. Der bliver som standard vasket og givet en let slibning samt 2 gange maling af hvert fag. Vælg antallet i drop-down- menuen, hvorefter du kan se din pris for opgaven. Hvis der altså er 1-fag vinduer. Ellers vælger du ingen

✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 5✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 6✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 7✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 8✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 9Vælg antal 2-fag vinduer

Har du vinduer i 2-fag, skal du her i drop-down- menuen angive, hvor mange 2-fag vinduer du har i din bolig, der skal males. Der kan godt være flere ruder end fag i hvert vindue, da ruderne sagtens kan være ovenpå hinanden. Du kan se din pris med det samme, når du har valgt antallet af vinduer. Der er som standard vask, en let slibning samt 2 gange maling med i prisen.

✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 10✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 11✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 12✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 13✔️ Skal vi male udvendige vinduer? 14Vælg antal 3-fag vinduer

Det er forskelligt, hvilken type vinduer der er i en bolig. Er dine vinduer delt op, så der er flere ruder i bredden, er de typisk delt op af en træramme mellem hver rude. Hver rude i bredden, der er opdelt af en træramme kaldes et fag. Her skal du angive, hvor mange 3-fag vinduer du har, der skal males. Du får en vask, let slibning og 2 gange maling af dine vinduer som standard. Når du har valgt antallet af 3-fag vinduer, kan du se din pris.

Vælg antal 4 fag vinduer

Har du vinduer i din bolig, der har fire ruder i bredden og er opdelt med en træramme mellem hver rude, er disse 4 fag vinduer. Du skal her angive, hvor mange 4 fag vinduer i din bolig, der skal males. Der medfølger vask af træværket, en let slibning og 2 lag maling som standard. Vælg det antal, du har i din bolig, så du kan se din eksakte pris.

 

✔️ Vælg antal af yderdøre, hoveddøre:

Her skal du vælge antal af yderdøre, hoveddøre der skal males. Når vi skal males, vil vi af hensyn til pris og forberedelse gerne på forhånd vide, hvad det er for en konkret opgave, vi kommer ud til. Derfor vil vi bede dig om at tælle antallet af hoveddøre og yderdøre i din bolig, som skal males. Der er nemlig en del ekstra arbejde i det, da der skal dækkes grundigt af, når vi maler. Gennemgå derfor på forhånd din bolig, så du kan angive, hvor døre der skal males. Det gør, at du med det samme kan se den eksakte pris på det arbejde, vi skal udføre. Så du ikke får prismæssige overraskelser.

✔️ Aflevering og afhentning af lift/materialer

Ønsker du at leje en af vores lifter eller andre materialer, tilbyder vi levering til den ønskede adresse samt afhentning igen efter endt leje. Det koster naturligvis lidt af få leveret og afhentet. Vælg, hvis du vil have leveret og afhentet igen. Så får du en pris på det.

✔️ Hvor skal opgaver udføres?

DANMAG har hovedsæde i Aarhus og har yderligere en afdeling i København. Vi udfører opgaver i hele landet, men det vil kræve lidt mere planlægning og transporttid for os at udføre opgaver i eksempelvis Odense eller Aalborg. Og det påvirker derfor også opgavens pris en smule. Og vi vil derfor godt på forhånd vide, hvor opgaven skal udføres.

Men bare rolig, du får stadig et rigtig attraktivt tilbud. Og du kan se vores tilbud på opgaven med det samme, når du har indtastet lokation.

✔️ Rygebolig = Spærmaling

Det er et større stykke arbejde at male en lejlighed eller hus, der er blevet røget dagligt i, end at male et ikke- ryger hjem. Røg sætter sig på væggene. Og det kræver en særlig behandling at få væggene rene og fjerne lugten af nikotin. Vi skal selvfølgelig nok klare opgaven til fuld tilfredsstillelse. Og når bare du angiver i menuen, om lejligheden er røgfri eller ej. Så kan vi også give dig den præcise pris på forhånd.

✔️ Hvilken maling bruger vi mest? Hvad er jeres standard maling?

Hos Danmag bruger vi som standard alt materiale fra Beckers når vi skal renovere et hus. Vidste du at Beckers som første malingsproducent fik produkter miljømærket med Svanen? De var tidligt ude med at satse på en holdbar malingproduktion og i dag er alle produkter vandfortyndbare. Noget som er godt for både miljøet og for dig, som skal male.

Som sagt malingen er fra Beckers og den hedder Beckers Scotte i råhvid (NC S0500-N) til både væggene og loftet og Beckers Scotte 40 snedkerifinnish til træværk. Til badeværelset vi bruger Beckers Scotte GT-20 vådrumsmaling (NC S0500-N)

Du kan sagtens vælge anden glans og/eller leverandør. Vi har samarbejde blandet andet med Flugger, Dyrup, PP maling, Sigma, Jotun, Beck &Jørgensen osv.

Vores maling er:

 • God dækkeevne
 • Robust overflade der tåler hyppig rengøring
 • Kan overmales allerede efter ca. 3 timer
 • Ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler,
 • Med Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

 

Der findes forskellige typer af hvid. Og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hos os har du fire muligheder, som vi gerne vil have, at du vælger på forhånd. Vores standard hvide farve er mest hvid. Men du kan også vælge at få tonet farven, eller vælge en modehvid som er en smule mere grå i det. Det er nemmest, hvis du selv vælger det på forhånd. Og så skal vi nok sørge for at have rigelige mængder med til din lejlighed. Desuden kan vi udregne en mere præcis pris til dig, når du vælger malingen på forhånd.

✔️ Vælg venligst lofthøjde

Det er vigtigt for os på forhånd at have en rimelig god idé om højden på dine vægge. Da det påvirker både mængden af maling, vi skal bruge, samt vores arbejdstid. Standardhøjden på vægge er op til 235 cm. Og det er den højde, der ligger til grund for prisberegningerne på vores website. Så vi vil godt bede dig om at måle fra gulv til loft i dine rum og så angive i dropdown-menuen, om væggene er standardhøjde eller de er højere. For eksempel op til 245 cm, 255 cm, 265 cm osv. Så kan vi bedre beregne, hvor hurtigt vi kan udføre opgaven for dig samt hvad den korrekte pris bliver.

 

Hvorfor er der så stor prisforskel?
Lofthøjden har som sagt stor betydning for prisen, da vi med en almindelig lofthøjde kan nå uden stige eller stillads. Det er nemmere for os at udføre arbejdet hurtigt og effektivt – og vi kan nemt dække af med tape og male loft og hjørner uden stol, stige eller stilladser.

✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til lofter?

Hos DANMAG anbefaler vi helt klart, at du bruger en maling med glans 2,5 max 7 til lofter. Fx glans 2 giver et flot, mat resultat. Og da du jo ikke er i berøring med loftet, er slidstyrken ikke afgørende. Hvis du har en flyttelejlighed, hvor du altså skal fraflytte, plejer vi at male lofter og vægge med glans 5 eller 7. Har du andre ønsker og eksakte farvekoder på den ønskede farve samt producent. Så angiv det i kommentarfeltet, når du skriver navn osv. ved bestilling

 

Hvis du ønsker din loft malet med en mat maling så du har  to muligheder ved bestilling:

 

1, du kan vælge at loft/erne skal males med det samme maling som vægge , dvs vi male dine loft/lofter med det samme maling du har vælgt til væggene.

2, Du kan vælge MAT maling i glans 2 til dine loft/lofter, men det koster lidt mere da vi kan ikke male dine vægge og loft med 2 forseklige farver/glans på en gang/dag

Her kan du se NCS FARVEKODE

 

✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til vægge?

Vores standard maling er maling fra BECKERS Scotte 7. ”Scotte 7 er Astma og allergi forbundet og miljømærkerne Svanen” S0500N, hvid (råhvid) i glans 7. Scotte er Beckers produkter til professionelle malere. Den opretholder et højt tekniskniveau tørre hurtigt og har en høj dækkeevne. Scotte 7 er en mat vægmaling til ny- og ommaling indendørs, hvor man ønsker at kunne tørre over- fladen af. Scotte 7 giver en jævn overflade, tørrer hurtigt og gulner ikke med tiden. Scotte 7 er egnet til maling indendørs af flader af sandspartel, puds, beton, træfiber-, spån- og gipsplader samt væv/filt, tapet etc.

Vores maling er ikke krid-hvid, men er lidt ovre i knækket hvid. Bemærk: Der er forskel på hvid. Så du skal være opmærksom på, at hvis dine vægge er malet i for eksempel modehvid, så skal du bruge 2x vores standard hvid S0500N maling for at dække ordentligt. Hvis du ønsker, at vi skal holde os på 1 gang maling, kan du derfor i stedet vælge eksempelvis modehvid eller Ral 9010.

Du kan også vælge maling fra disse leverandører:

 • Flügger
 • Dyrup
 • B&J
 • PP
 • Nordsjø
 • Sigma
 • Skalflex
 • Jotun

Glans på maling:

Glanstrin     Overflade       Typisk anvendelse
0-5 Helmat Lofter (glans 1 -3)
6-10 Mat Vægge i opholdsrum (3-5), børneværelser og gangareal (5-10)
11-29 Halvmat Vægge i køkken (10-25) og bad (25-50) (50 vådrumsmaling)
30-59 Halvblank Træværk halvmat (30-40) og træværk halvblank (50)
60-100 Helblank Lakblanke overflader (80)

Råhvid (DET ER VORES STANDARD MALING) er i bund og grund det samme som en brækket (knækket) hvid, (også kaldet, NCS S0500-N, RAL 9001, cremet hvid, Cream ). Altså en HELT hvid, eller “ren” hvid – om du vil – der er “knækket” med en anden tone. Råhvid er som regel brækket med en smule okker (gul), rød (for at give den en varm nuance) og en smule grå.  RAL9010 betegnes tit som modehvid, men er en standard hvid med lysegrå nuancer, som bruges til rigtig mange ting – især karme, døre, vinduer osv.

OBS: Diverse hvid, modehvid, kalkhvid, råhvid og alle de andre hvide nuancer – her er der stor forskel på farven, alt efter hvilken producent det kommer fra. Den eneste, du ikke tager fejl af, er NCS farvekoder. Desværre er det ikke alle firmaer, der bruger samme koder. Her finder du alle de farver, som du kan bestille din maling i.  Skal én eller flere af dine vægge eller rum males i en anderledes farve end resten af boligen? Måske i pink til pigeværelset? Eller blot en stærk farve på en enkelt væg i stuen?

 

Hvis du skal have malet nogle rum eller vægge i andre farver end resten af boligen, så skal vi bruge ekstra tid og materialer. Vi tager 1.500 dkk pr væg op til 10 kvm

✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til badeværelse?

Når du bestiller malerarbejde online, skal du ikke være bange for, at vi maler badeværelset på samme måde som de andre rum. Vi bruger normalt vådrumsmaling til at male badeværelser med. Og vi kan også bruge det til køkkenet, hvis det skulle være nødvendigt. Normal vi bruger maling i glans 25 men hvis du ønsker andet glans så det er ikke noget problem. I et badeværelse bruger man vådrumsmaling, fordi der ofte er fugtigt. Derfor kræves der en særlig slidstærk maling, som er modstandsdygtig overfor for fugt og vand. Så det ikke skaller eller forårsager revner og sprækker.

Hvad betyder det? Det betyder, at der anvendes en anden form for maling til badeværelset i forhold til andre rum i huset. I badeværelset samt andre steder med høj luftfugtighed og behov for hyppig aftørring, skal du bruge en vådrumsmaling eller en 100% akrylmaling, som tåler vand og kraftig rengøring. Her hjælper billig maling af plast ikke! Vi bruger kun den bedste vådrumsmaling, så du får et flot badeværelse, hvor malingen holder mange år. Den er robust og slidstærk og skaller ikke af med tiden. Vil du sikre dit badeværelse en god omgang maling, tager vi os gerne af det.

 

Her kan du se NCS FARVEKODE

✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til træværk?

Hvad betyder det? Det betyder, at du har flere muligheder at vælge imellem, når vi skal male træværk. Vores standard maling til vinduer, fodpaneler, dørkarmer og døre er maling fra Beckers i farve So500-N eller RAL9010 hvid i glans 40. Hvis træværket er malet i forvejen med fx lysegrå, og du vælger vores standard hvid Ral9010, da kan vi ikke dække din lysegrå med vores RAL9010 hvid maling. Så du skal vælge, om vi skal male træværk et gang med nuværende farve ”lysegrå” eller vi skal male 2 gange med vores standard Ral 9010. Eller vælg helt andet farve. Så, antallet af lag, der skal til, afhænger af, hvor godt malingen dækker samt hvor slidt den gamle maling er. Eller om du skal have malet hvid over en anden mørk farve. I sådanne tilfælde er én enkelt gang ikke nok. Hvis vi maler med hvid maling på en hvid overflader, vil 1 lag ofte være tilstrækkeligt, mens 2 lag ikke altid er nok, hvis du fx skal have en lys farve eller hvid maling til at dække en mørk hvid eller en helt anden mørk farve.

Her kan du se NCS FARVEKODE 

Det er en god idé at tænke over det, før du sender din ordre afsted. Det gør ikke noget, hvis vi finder ud af, at det kræver 2 lag. Du betaler blot forskellen senere. Viser det sig omvendt at være nok med 1 lag, og har du bestilt 2, skal du selvfølgelig ikke betale for noget, du ikke får. Derfor får du de penge retur. Intet problem.

✔️ Hvordan finder jeg ud af, om mine vægge og lofter skal males en eller to gange?

Antallet af lag, der skal til, afhænger af, hvor godt malingen dækker og hvor slidt den gamle maling er. Du skal vælge 1 gang maling, hvis væggene/lofter skal opfriskes. 2 gange maling skal du vælge, hvis væggene/lofter har en anden farve end den du ønsker at få malet, eller er slidte, har været udsat for røg eller blev malet for mange år siden. Hvis dine vægge/lofter er meget meget slidte eller hvis der er blevet røget meget, skal du vælge 3 gange maling.

Det er en god idé at tænke over det før du sætter ordren af sted via vores side. Men som sagt tidligere, sker der ikke noget hvis du bestiller 1 gang maling, og det viser sig, at væggen faktisk skal males to gange. Du betaler blot forskellen senere.

 

OBS: Vores standard hvid S0500N maling er hvid maling (altså det kan kaldes råhvid). Så hvis du har dine vægge malet med mødehvid eller mørk hvid så du skal bestilles 2 gang maling eller vælg fra listen Ral 9010 eller mødehvid så 1 lag maling burde være nok.

 

Er der forskel i prisen, hvis nogle af mine vægge er skråvægge?

Nej, det er det ikke. Hvis du har en underetagelejlighed, hvor du har en eller flere skråvægge, så prisen er det samme. Det gælder også for huse. Dvs. måske du har du et hus med to etager, og i stueetagen er der almindelige vægge, men i 1. sal er der skråvægge. Så er prisen også den samme. Husk at skriver rigtig løft-højden

OBS! Til husejere: har du en eller flere værelser i dit hus hvor højden til loft er ikke det samme som resten af huset (tipisk i ny villaer hvor køkken og stue har høj til loft)? Dvs. at du skal vælge ekstra tid i nederste drop-down- menu ved bestilling (nedenfor kan du se screen shot):

Eksempel:

Dit hus på 160 kvm loft højde er 240 cm, men du har f.x. 4 meter til kip i dit køkken/stue/alrum så forskellen er 1,6 m. Derfor du skal regner 1,6m x 50kvm (dit samlet gulvareal i køkken/stue/alrum). Dvs det er ekstra 80 kvm der skal males forhold standard loft høj. Og det koster i denne eksempel 6 timer ekstra som skal tilføjes ved bestilling. Dvs. hver ekstra kvm koster 45 kr inkl moms og maling Hvis du er tvivl det forskelen kan afregnes efter.

 

 

 

 

✔️ Skal vi male dørkarme?

Flotte dørkarme gør en stor forskel i ens hjem og det kræver en ekstra indsats i både malerarbejde og afdækning af at opnå et godt resultat. Vi vil derfor på forhånd godt vide, hvor mange gange de skal males. Du skal vælge 2x maling, hvis du har “almindeligt” brugte, hvidmalede dørkarme, men også hvis de er slidte. Hvis du f.eks. har farvede eller mørke dørkarme, som skal males over med hvid eller hvis dørkarme har skrammer, afskalninger, så skal du vælge 3 gange maling.

Med i prisen på maling af dørkarme er også, at vi vasker og giver dem en let slibning. Det får malerarbejdet til at se ekstra godt ud efterfølgende.

Standard dørkarm bredde er 25 cm.

LÆS OGSÅ: Hvilken maling skal jeg vælge til træværk? Hvordan finder jeg ud af, om træværket skal males én eller to gange? Her kan du se NCS FARVEKODE

✔️ Maling af fodlister?

De fleste boliger har fodlister og fodlister kræver lidt ekstra arbejde både i forhold til malerarbejdet og afdækningen. Vi vil derfor godt bede dig angive, om du vil have malet fodlister og hvor mange gange lag de skal have.

”Almindeligt” brugte, hvidmalede fodlister behøver kun en enkelt gang maling. Er de meget slidte og for eksempel med afskalninger, skal du vælge 2 x maling, hvis du vil være sikker på et flot resultat. Du skal også vælge 2x maling, hvis du f.eks. har farvede eller mørke fodlister, som skal males over med hvid eller en lys farve. Du skal vælge 3x maling, hvis fodpanel har mange eller væsentlige misfarvninger, ridser eller afskalninger.

Med i prisen på maling af fodlister er også, at vi vasker fodlisterne og giver dem en let slibning. Det får dem til at se ekstra flotte ud efterfølgende.

 

Vælg højden på dine fodlister/fodpaneler:

For at vi kan vurdere opgaven og prisen så præcist som muligt, skal du angive højden på fodlisterne/fodpanelerne.
Standard fodlister med en maks. højde på 7 cm

Har du behov for eksempelvis fugning og/eller spartling af gammelt træværk eller en grovere slibning, så skal du tilvælge det som ekstra timer til malerarbejde i den nederste dropdown på siden. Det er ikke inkluderet i prisen på maling af fodlister/fodpaneler. Hvis du er i tvivl eller har flere forskellige højder, så er du velkommen til at kontakte os.

Farven på dine nymalede fodlister.

Vi anbefaler at du får malet dine fodlister/fodpaneler hvide. Og vi bruger normalt farverne RAL9010 eller S0500N glans 35 og opefter. Vil du godt have malet en anden farve, så kan du her se NCS’s farvekoder: NCS FARVEKODE Du kan angive den ønskede farvekode til fodlister samme sted, som du taster navn og adresse mv. til sidst i bestillingen.

✔️ Skal vi male døre /altandøre?

Døre, altandøre mv. skal også males med jævne mellemrum. Her kan du angive hvor mange af dørene/dørsider i dit hjem skal der males, og om de skal males op til 2 eller 3 gange. Som regel er det nok at male døre op til 2 gange. Det er normalt kun døre, der virkelig er nedslidte eller som er gamle og ikke har været malet rigtigt før, der har brug for 3 gange maling eller hvis døren har skrammer, afskalninger eller ved farveskift.

I maling af døre er der desuden inkluderet vask samt en let slibning. Reparation af huller og revner samt grovere slibning af dørene. Grovslibning samt fugning, spartling mv. er ikke inkluderet i prisen for maling af døre. Er dørene meget slidte og har brug for mere grundig slibning, eller er der huller eller revner, som skal repareres med for eksempel fugning eller spartling, så skal du booke ekstra timer til dette arbejde i dropdown-menuen nederst på bestillingssiden.

Døre er meget forskellige. Nogle er store og nogle er små. Andre har mange vinduer i, så det varierer meget. Prisen er beregnet på en plan dør, som er uden ruder eller lignende og inklusiv rens, pletslibning, op til 2 eller 3x maling alt efter, hvad du har valgt i drop-down- menuen.

✔️ Skal vi male radiatorer?

Radiatorer kan også trænge til at blive malet og særligt hvis resten af hjemmet er blevet malet, kan radiatorerne nemt komme til at fremstå slidte. Her kan du angive hvor mange radiatorer, vi skal male og hvilken størrelsen de har.

Bemærk: Vores priser for maling af radiatorer er inklusiv vask og let slibning.

Er der rør ud fra radiator, der skal males?
Nogle gange går der rør ud fra en radiator. Maling af dette rør er IKKE inkluderet i prisen for maling af radiatorer. Du skal derfor tilvælge ekstra timer til dette malerarbejde i dropdown-menuen ”Vælg ekstra timer” nederst på bestillingssiden. Du skal booke en time pr. rør, der skal have 2 gange maling

Har du rør ud fra radiator, der skal males?

Hvis du har det, gør vi dig opmærksom på, at det ikke er en del af prisen på maling af radiator. Gamle rør er oftest ujævne og fyldt med rust, hvorfor disse kræver ekstra tid til maling. Husk derfor, at du skal tilføje ekstra tid i vores smart drop-down- menu, hvor du blot vælger 1 time for 2 gange maling. 

✔️ NCS Farve kode

Her finder du alle de farver, som du kan bestille din maling i. Farvegengivelsen på din skærm kan variere fra den rigtige farve.

 

NCS kode Farve
S 0500-N -vores standard hvid >>>
S 0502-B
S 0502-B50G
S 0502-G
S 0502-G50Y
S 0502-R
S 0502-R50B
S 0502-Y
S 0502-Y50R
S 0505-B
S 0505-B20G
S 0505-B50G
S 0505-B80G
S 0505-G
S 0505-G10Y
S 0505-G20Y
S 0505-G30Y
S 0505-G40Y
S 0505-G50Y
S 0505-G60Y
S 0505-G70Y
S 0505-G80Y
S 0505-G90Y
S 0505-R
S 0505-R10B
S 0505-R20B
S 0505-R30B
S 0505-R40B
S 0505-R50B
S 0505-R60B
S 0505-R70B
S 0505-R80B
S 0505-R90B
S 0505-Y
S 0505-Y10R
S 0505-Y20R
S 0505-Y30R
S 0505-Y40R
S 0505-Y50R
S 0505-Y60R
S 0505-Y70R
S 0505-Y80R
S 0505-Y90R
S 0510-B
S 0510-B10G
S 0510-B30G
S 0510-B50G
S 0510-B70G
S 0510-B90G
S 0510-G
S 0510-G10Y
S 0510-G20Y
S 0510-G30Y
S 0510-G40Y
S 0510-G50Y
S 0510-G60Y
S 0510-G70Y
S 0510-G80Y
S 0510-G90Y
S 0510-R
S 0510-R10B
S 0510-R40B
S 0510-R50B
S 0510-R60B
S 0510-R70B
S 0510-R80B
S 0510-R90B
S 0510-Y
S 0510-Y10R
S 0510-Y20R
S 0510-Y30R
S 0510-Y40R
S 0510-Y50R
S 0510-Y60R
S 0510-Y70R
S 0510-Y80R
S 0510-Y90R
S 0520-B
S 0520-B10G
S 0520-B30G
S 0520-B50G
S 0520-B70G
S 0520-B90G
S 0520-G
S 0520-G10Y
S 0520-G20Y
S 0520-G30Y
S 0520-G40Y
S 0520-G50Y
S 0520-G60Y
S 0520-G70Y
S 0520-G80Y
S 0520-G90Y
S 0520-R
S 0520-R10B
S 0520-R20B
S 0520-R30B
S 0520-R40B
S 0520-R50B
S 0520-R60B
S 0520-R70B
S 0520-R80B
S 0520-R90B
S 0520-Y
S 0520-Y10R
S 0520-Y20R
S 0520-Y30R
S 0520-Y40R
S 0520-Y50R
S 0520-Y60R
S 0520-Y70R
S 0520-Y80R
S 0520-Y90R
S 0525-R60B
S 0525-R70B
S 0530-B
S 0530-B10G
S 0530-B30G
S 0530-B50G
S 0530-B70G
S 0530-B90G
S 0530-G
S 0530-G10Y
S 0530-G40Y
S 0530-G50Y
S 0530-G60Y
S 0530-G70Y
S 0530-G80Y
S 0530-G90Y
S 0530-R
S 0530-R10B
S 0530-R20B
S 0530-R30B
S 0530-R40B
S 0530-R50B
S 0530-R80B
S 0530-R90B
S 0530-Y
S 0530-Y10R
S 0530-Y20R
S 0530-Y30R
S 0530-Y40R
S 0530-Y50R
S 0530-Y60R
S 0530-Y70R
S 0530-Y80R
S 0530-Y90R
S 0540-B
S 0540-B10G
S 0540-B30G
S 0540-G
S 0540-G10Y
S 0540-G20Y
S 0540-G30Y
S 0540-G40Y
S 0540-G50Y
S 0540-G60Y
S 0540-G70Y
S 0540-G80Y
S 0540-G90Y
S 0540-R
S 0540-R10B
S 0540-R20B
S 0540-R30B
S 0540-R90B
S 0540-Y
S 0540-Y10R
S 0540-Y20R
S 0540-Y30R
S 0540-Y40R
S 0540-Y50R
S 0540-Y60R
S 0540-Y70R
S 0540-Y80R
S 0540-Y90R
S 0550-G10Y
S 0550-G20Y
S 0550-G30Y
S 0550-G40Y
S 0550-G50Y
S 0550-G60Y
S 0550-G70Y
S 0550-G80Y
S 0550-G90Y
S 0550-R
S 0550-Y10R
S 0550-Y20R
S 0550-Y30R
S 0550-Y40R
S 0550-Y50R
S 0550-Y60R
S 0550-Y70R
S 0550-Y80R
S 0550-Y90R
S 0560-G10Y
S 0560-G20Y
S 0560-G30Y
S 0560-G40Y
S 0560-G50Y
S 0560-G60Y
S 0560-G70Y
S 0560-G80Y
S 0560-G90Y
S 0560-R
S 0560-Y
S 0560-Y10R
S 0560-Y20R
S 0560-Y30R
S 0560-Y40R
S 0560-Y50R
S 0560-Y60R
S 0560-Y70R
S 0560-Y80R
S 0560-Y90R
S 0565-G10Y
S 0565-G50Y
S 0565-R
S 0570-G20Y
S 0570-G30Y
S 0570-G40Y
S 0570-G60Y
S 0570-G70Y
S 0570-G80Y
S 0570-G90Y
S 0570-Y
S 0570-Y10R
S 0570-Y20R
S 0570-Y30R
S 0570-Y40R
S 0570-Y50R
S 0570-Y60R
S 0570-Y70R
S 0570-Y80R
S 0570-Y90R
S 0575-G20Y
S 0575-G40Y
S 0575-G60Y
S 0575-G70Y
S 0575-G90Y
S 0580-G30Y
S 0580-Y
S 0580-Y10R
S 0580-Y20R
S 0580-Y30R
S 0580-Y40R
S 0580-Y50R
S 0580-Y60R
S 0580-Y90R
S 0585-Y20R
S 0585-Y30R
S 0585-Y40R
S 0585-Y50R
S 0585-Y60R
S 0585-Y70R
S 0585-Y80R
S 1000-N
S 1002-B
S 1002-B50G
S 1002-G
S 1002-G50Y
S 1002-R
S 1002-R50B
S 1002-Y
S 1002-Y50R
S 1005-B
S 1005-B20G
S 1005-B50G
S 1005-B80G
S 1005-G
S 1005-G10Y
S 1005-G20Y
S 1005-G30Y
S 1005-G40Y
S 1005-G50Y
S 1005-G60Y
S 1005-G70Y
S 1005-G80Y
S 1005-G90Y
S 1005-R
S 1005-R10B
S 1005-R20B
S 1005-R30B
S 1005-R40B
S 1005-R50B
S 1005-R60B
S 1005-R70B
S 1005-R80B
S 1005-R90B
S 1005-Y
S 1005-Y10R
S 1005-Y20R
S 1005-Y30R
S 1005-Y40R
S 1005-Y50R
S 1005-Y60R
S 1005-Y70R
S 1005-Y80R
S 1005-Y90R
S 1010-B
S 1010-B10G
S 1010-B30G
S 1010-B50G
S 1010-B70G
S 1010-B90G
S 1010-G
S 1010-G10Y
S 1010-G20Y
S 1010-G30Y
S 1010-G40Y
S 1010-G70Y
S 1010-G80Y
S 1010-G90Y
S 1010-R
S 1010-R10B
S 1010-R20B
S 1010-R30B
S 1010-R40B
S 1010-R50B
S 1010-R60B
S 1010-R70B
S 1010-R80B
S 1010-R90B
S 1010-Y
S 1010-Y10R
S 1010-Y20R
S 1010-Y30R
S 1010-Y40R
S 1010-Y50R
S 1010-Y60R
S 1010-Y70R
S 1010-Y80R
S 1010-Y90R
S 1020-B
S 1020-B10G
S 1020-B30G
S 1020-B50G
S 1020-B70G
S 1020-B90G
S 1020-G
S 1020-G10Y
S 1020-G20Y
S 1020-G30Y
S 1020-G40Y
S 1020-G50Y
S 1020-G60Y
S 1020-G70Y
S 1020-G80Y
S 1020-G90Y
S 1020-R
S 1020-R10B
S 1020-R20B
S 1020-R30B
S 1020-R40B
S 1020-R50B
S 1020-R60B
S 1020-R70B
S 1020-R80B
S 1020-R90B
S 1020-Y
S 1020-Y10R
S 1020-Y20R
S 1020-Y30R
S 1020-Y40R
S 1020-Y50R
S 1020-Y60R
S 1020-Y70R
S 1020-Y80R
S 1020-Y90R
S 1030-B
S 1030-B10G
S 1030-B30G
S 1030-B90G
S 1030-G
S 1030-G10Y
S 1030-G20Y
S 1030-G30Y
S 1030-G40Y
S 1030-G50Y
S 1030-G60Y
S 1030-G70Y
S 1030-G80Y
S 1030-G90Y
S 1030-R
S 1030-R10B
S 1030-R20B
S 1030-R30B
S 1030-R40B
S 1030-R50B
S 1030-R60B
S 1030-R70B
S 1030-R80B
S 1030-R90B
S 1030-Y
S 1030-Y10R
S 1030-Y20R
S 1030-Y30R
S 1030-Y40R
S 1030-Y50R
S 1030-Y60R
S 1030-Y70R
S 1030-Y80R
S 1030-Y90R
S 1040-B
S 1040-B10G
S 1040-B20G
S 1040-B30G
S 1040-B40G
S 1040-B50G
S 1040-B60G
S 1040-B70G
S 1040-B80G
S 1040-B90G
S 1040-G
S 1040-G10Y
S 1040-G20Y
S 1040-G30Y
S 1040-G40Y
S 1040-G50Y
S 1040-G60Y
S 1040-G70Y
S 1040-G80Y
S 1040-G90Y
S 1040-R
S 1040-R10B
S 1040-R20B
S 1040-R30B
S 1040-R40B
S 1040-R50B
S 1040-R60B
S 1040-R70B
S 1040-R80B
S 1040-R90B
S 1040-Y
S 1040-Y30R
S 1040-Y40R
S 1040-Y50R
S 1040-Y60R
S 1040-Y70R
S 1040-Y80R
S 1040-Y90R
S 1050-B
S 1050-B10G
S 1050-B20G
S 1050-B30G
S 1050-B40G
S 1050-B50G
S 1050-B60G
S 1050-B70G
S 1050-B80G
S 1050-B90G
S 1050-G
S 1050-G10Y
S 1050-G20Y
S 1050-G30Y
S 1050-G40Y
S 1050-G50Y
S 1050-G60Y
S 1050-G70Y
S 1050-G80Y
S 1050-G90Y
S 1050-R
S 1050-R10B
S 1050-R20B
S 1050-R30B
S 1050-R40B
S 1050-R90B
S 1050-Y
S 1050-Y10R
S 1050-Y20R
S 1050-Y30R
S 1050-Y40R
S 1050-Y50R
S 1050-Y60R
S 1050-Y70R
S 1050-Y80R
S 1050-Y90R
S 1055-B90G
S 1060-B
S 1060-G
S 1060-G10Y
S 1060-G20Y
S 1060-G30Y
S 1060-G40Y
S 1060-G50Y
S 1060-G60Y
S 1060-G70Y
S 1060-G80Y
S 1060-G90Y
S 1060-R
S 1060-R10B
S 1060-R20B
S 1060-R30B
S 1060-Y
S 1060-Y10R
S 1060-Y20R
S 1060-Y50R
S 1060-Y60R
S 1060-Y70R
S 1060-Y80R
S 1060-Y90R
S 1070-G10Y
S 1070-G20Y
S 1070-G30Y
S 1070-G40Y
S 1070-G50Y
S 1070-G60Y
S 1070-G70Y
S 1070-G80Y
S 1070-G90Y
S 1070-R
S 1070-R10B
S 1070-R20B
S 1070-Y
S 1070-Y10R
S 1070-Y20R
S 1070-Y30R
S 1070-Y40R
S 1070-Y50R
S 1070-Y60R
S 1070-Y70R
S 1070-Y80R
S 1070-Y90R
S 1075-G20Y
S 1075-G40Y
S 1075-G50Y
S 1075-G60Y
S 1075-G70Y
S 1075-G80Y
S 1075-G90Y
S 1080-G30Y
S 1080-R
S 1080-Y
S 1080-Y10R
S 1080-Y20R
S 1080-Y30R
S 1080-Y40R
S 1080-Y50R
S 1080-Y60R
S 1080-Y70R
S 1080-Y80R
S 1080-Y90R
S 1085-Y80R
S 1085-Y90R
S 1500-N
S 1502-B
S 1502-B50G
S 1502-G
S 1502-G50Y
S 1502-R
S 1502-R50B
S 1502-Y
S 1502-Y50R
S 1550-R70B
S 1550-R80B
S 1555-B10G
S 1555-R70B
S 1555-R80B
S 1565-G90B
S 1575-R10B
S 1580-R
S 1580-Y80R
S 1580-Y90R
S 2000-N
S 2005-B
S 2005-B20G
S 2005-B50G
S 2005-B80G
S 2005-G
S 2005-G10Y
S 2005-G20Y
S 2005-G30Y
S 2005-G40Y
S 2005-G50Y
S 2005-G60Y
S 2005-G70Y
S 2005-G80Y
S 2005-G90Y
S 2005-R
S 2005-R10B
S 2005-R20B
S 2005-R30B
S 2005-R40B
S 2005-R50B
S 2005-R60B
S 2005-R70B
S 2005-R80B
S 2005-R90B
S 2005-Y
S 2005-Y10R
S 2005-Y20R
S 2005-Y30R
S 2005-Y40R
S 2005-Y50R
S 2005-Y60R
S 2005-Y70R
S 2005-Y80R
S 2005-Y90R
S 2010-B
S 2010-B10G
S 2010-B30G
S 2010-B50G
S 2010-B70G
S 2010-B90G
S 2010-G
S 2010-G10Y
S 2010-G20Y
S 2010-G30Y
S 2010-G40Y
S 2010-G50Y
S 2010-G60Y
S 2010-G70Y
S 2010-G80Y
S 2010-G90Y
S 2010-R
S 2010-R10B
S 2010-R20B
S 2010-R30B
S 2010-R40B
S 2010-R50B
S 2010-R80B
S 2010-R90B
S 2010-Y
S 2010-Y10R
S 2010-Y20R
S 2010-Y30R
S 2010-Y40R
S 2010-Y50R
S 2010-Y60R
S 2010-Y70R
S 2010-Y80R
S 2010-Y90R
S 2020-B
S 2020-B10G
S 2020-B30G
S 2020-B50G
S 2020-B70G
S 2020-B90G
S 2020-G
S 2020-G10Y
S 2020-G20Y
S 2020-G30Y
S 2020-G40Y
S 2020-G50Y
S 2020-G60Y
S 2020-G70Y
S 2020-G80Y
S 2020-G90Y
S 2020-R
S 2020-R10B
S 2020-R20B
S 2020-R30B
S 2020-R40B
S 2020-R50B
S 2020-R60B
S 2020-R70B
S 2020-R80B
S 2020-R90B
S 2020-Y
S 2020-Y10R
S 2020-Y20R
S 2020-Y30R
S 2020-Y40R
S 2020-Y50R
S 2020-Y60R
S 2020-Y70R
S 2020-Y80R
S 2020-Y90R
S 2030-B
S 2030-B10G
S 2030-B30G
S 2030-B50G
S 2030-B70G
S 2030-B90G
S 2030-G
S 2030-G10Y
S 2030-G20Y
S 2030-G30Y
S 2030-G40Y
S 2030-G50Y
S 2030-G60Y
S 2030-G70Y
S 2030-R90Y
S 2030-R10B
S 2030-R20B
S 2030-R30B
S 2030-R40B
S 2030-R50B
S 2030-R60B
S 2030-R70B
S 2030-R80B
S 2030-R90B
S 2030-Y
S 2030-Y10R
S 2030-Y20R
S 2030-Y30R
S 2030-Y40R
S 2030-Y50R
S 2030-Y60R
S 2030-Y70R
S 2030-Y80R
S 2030-Y90R
S 2040-B
S 2040-B10G
S 2040-B20G
S 2040-B30G
S 2040-B40G
S 2040-B50G
S 2040-B60G
S 2040-B70G
S 2040-B80G
S 2040-B90G
S 2040-G
S 2040-G10Y
S 2040-G20Y
S 2040-G30Y
S 2040-G40Y
S 2040-G50Y
S 2040-G60Y
S 2040-G70Y
S 2040-G80Y
S 2040-G90Y
S 2040-R
S 2040-R10B
S 2040-R20B
S 2040-R30B
S 2040-R40B
S 2040-R50B
S 2040-R60B
S 2040-R70B
S 2040-R80B
S 2040-R90B
S 2040-Y
S 2040-Y10R
S 2040-Y20R
S 2040-Y30R
S 2040-Y40R
S 2040-Y50R
S 2040-Y60R
S 2040-Y70R
S 2040-Y80R
S 2040-Y90R
S 2050-B
S 2050-B10G
S 2050-B40G
S 2050-B50G
S 2050-B60G
S 2050-B70G
S 2050-B80G
S 2050-B90G
S 2050-G
S 2050-G10Y
S 2050-G20Y
S 2050-G30Y
S 2050-G40Y
S 2050-G50Y
S 2050-G60Y
S 2050-G70Y
S 2050-G80Y
S 2050-G90Y
S 2050-R
S 2050-R10B
S 2050-R20B
S 2050-R30B
S 2050-R40B
S 2050-R50B
S 2050-R60B
S 2050-R70B
S 2050-R80B
S 2050-R90B
S 2050-Y
S 2050-Y10R
S 2050-Y20R
S 2050-Y30R
S 2050-Y40R
S 2050-Y50R
S 2050-Y60R
S 2050-Y70R
S 2050-Y80R
S 2050-Y90R
S 2055-B10G
S 2060-B
S 2060-B50G
S 2060-B70G
S 2060-B90G
S 2060-G
S 2060-G10Y
S 2060-G20Y
S 2060-G30Y
S 2060-G40Y
S 2060-G50Y
S 2060-G60Y
S 2060-G70Y
S 2060-G80Y
S 2060-G90Y
S 2060-R
S 2060-R10B
S 2060-R20B
S 2060-R30B
S 2060-R40B
S 2060-R70B
S 2060-R80B
S 2060-R90B
S 2060-Y
S 2060-Y10R
S 2060-Y20R
S 2060-Y50R
S 2060-Y60R
S 2060-Y70R
S 2060-Y80R
S 2060-Y90R
S 2065-B
S 2065-R20B
S 2065-R90B
S 2070-G10Y
S 2070-G20Y
S 2070-G30Y
S 2070-G40Y
S 2070-G50Y
S 2070-G60Y
S 2070-G70Y
S 2070-G80Y
S 2070-G90Y
S 2070-R
S 2070-R10B
S 2070-Y
S 2070-Y10R
S 2070-Y20R
S 2070-Y30R
S 2070-Y40R
S 2070-Y50R
S 2070-Y60R
S 2070-Y70R
S 2070-Y80R
S 2070-Y90R
S 2075-G20Y
S 2075-G30Y
S 2075-Y60R
S 2075-Y70R
S 2500-N
S 2502-B
S 2502-G
S 2502-R
S 2502-Y
S 2555-B20G
S 2555-B30G
S 2555-B40G
S 2555-B60G
S 2555-B80G
S 2565-G
S 2565-R80B
S 2570-G20Y
S 2570-G30Y
S 2570-R
S 2570-Y30R
S 2570-Y40R
S 2570-Y50R
S 2570-Y60R
S 2570-Y70R
S 2570-Y80R
S 2570-Y90R
S 3000-N
S 3005-B20G
S 3005-B80G
S 3005-G20Y
S 3005-G50Y
S 3005-G80Y
S 3005-R20B
S 3005-Y20R
S 3005-Y50R
S 3005-Y80R
S 3010-B
S 3010-B10G
S 3010-B30G
S 3010-B50G
S 3010-B70G
S 3010-B90G
S 3010-G
S 3010-G10Y
S 3010-G20Y
S 3010-G30Y
S 3010-G40Y
S 3010-G50Y
S 3010-G60Y
S 3010-G70Y
S 3010-G80Y
S 3010-G90Y
S 3010-R
S 3010-R10B
S 3010-R20B
S 3010-R30B
S 3010-R40B
S 3010-R50B
S 3010-R60B
S 3010-R70B
S 3010-R80B
S 3010-R90B
S 3010-Y
S 3010-Y10R
S 3010-Y20R
S 3010-Y30R
S 3010-Y40R
S 3010-Y50R
S 3010-Y60R
S 3010-Y70R
S 3010-Y80R
S 3010-Y90R
S 3020-B
S 3020-B10G
S 3020-B30G
S 3020-B50G
S 3020-B70G
S 3020-B90G
S 3020-G
S 3020-G10Y
S 3020-G20Y
S 3020-G30Y
S 3020-G40Y
S 3020-G50Y
S 3020-G60Y
S 3020-G70Y
S 3020-G80Y
S 3020-G90Y
S 3020-R
S 3020-R10B
S 3020-R20B
S 3020-R30B
S 3020-R40B
S 3020-R50B
S 3020-R60B
S 3020-R90B
S 3020-Y
S 3020-Y10R
S 3020-Y20R
S 3020-Y30R
S 3020-Y40R
S 3020-Y50R
S 3020-Y60R
S 3020-Y70R
S 3020-Y80R
S 3020-Y90R
S 3030-B
S 3030-B10G
S 3030-B30G
S 3030-B50G
S 3030-B70G
S 3030-B90G
S 3030-G
S 3030-G10Y
S 3030-G20Y
S 3030-G30Y
S 3030-G40Y
S 3030-G50Y
S 3030-G60Y
S 3030-G70Y
S 3030-G80Y
S 3030-G90Y
S 3030-R
S 3030-R10B
S 3030-R20B
S 3030-R30B
S 3030-R40B
S 3030-R50B
S 3030-R60B
S 3030-R70B
S 3030-R80B
S 3030-R90B
S 3030-Y
S 3030-Y10R
S 3030-Y20R
S 3030-Y30R
S 3030-Y40R
S 3030-Y50R
S 3030-Y60R
S 3030-Y70R
S 3030-Y80R
S 3030-Y90R
S 3040-B
S 3040-B10G
S 3040-B20G
S 3040-B30G
S 3040-B40G
S 3040-B50G
S 3040-B60G
S 3040-B70G
S 3040-B80G
S 3040-B90G
S 3040-G
S 3040-G10Y
S 3040-G20Y
S 3040-G30Y
S 3040-G40Y
S 3040-G70Y
S 3040-G80Y
S 3040-G90Y
S 3040-R
S 3040-R10B
S 3040-R20B
S 3040-R30B
S 3040-R40B
S 3040-R50B
S 3040-R60B
S 3040-R70B
S 3040-R80B
S 3040-R90B
S 3040-Y
S 3040-Y10R
S 3040-Y20R
S 3040-Y30R
S 3040-Y40R
S 3040-Y50R
S 3040-Y60R
S 3040-Y70R
S 3040-Y80R
S 3040-Y90R
S 3050-B
S 3050-B10G
S 3050-B20G
S 3050-B30G
S 3050-B40G
S 3050-B50G
S 3050-B60G
S 3050-B70G
S 3050-B80G
S 3050-B90G
S 3050-G
S 3050-G10Y
S 3050-G20Y
S 3050-G30Y
S 3050-G40Y
S 3050-G50Y
S 3050-G60Y
S 3050-G70Y
S 3050-G80Y
S 3050-G90Y
S 3050-R
S 3050-R10B
S 3050-R20B
S 3050-R30B
S 3050-R40B
S 3050-R50B
S 3050-R60B
S 3050-R70B
S 3050-R80B
S 3050-R90B
S 3050-Y
S 3050-Y10R
S 3050-Y20R
S 3050-Y30R
S 3050-Y40R
S 3050-Y50R
S 3050-Y60R
S 3050-Y70R
S 3050-Y80R
S 3055-R30B
S 3055-R40B
S 3055-R50B
S 3060-B
S 3060-B10G
S 3060-B20G
S 3060-B30G
S 3060-B40G
S 3060-B70G
S 3060-B90G
S 3060-G
S 3060-G10Y
S 3060-G20Y
S 3060-G30Y
S 3060-G40Y
S 3060-G50Y
S 3060-G60Y
S 3060-G70Y
S 3060-G80Y
S 3060-G90Y
S 3060-R
S 3060-R10B
S 3060-R20B
S 3060-R70B
S 3060-R80B
S 3060-R90B
S 3060-Y
S 3060-Y10R
S 3060-Y20R
S 3060-Y30R
S 3060-Y40R
S 3060-Y50R
S 3060-Y60R
S 3060-Y70R
S 3060-Y80R
S 3060-Y90R
S 3065-G10Y
S 3065-G40Y
S 3065-G50Y
S 3065-G60Y
S 3065-R90B
S 3065-Y20R
S 3500-N
S 3502-B
S 3502-G
S 3502-R
S 3502-Y
S 3555-B60G
S 3555-B80G
S 3555-R60B
S 3560-G
S 3560-G10Y
S 3560-G20Y
S 3560-G30Y
S 3560-G40Y
S 3560-G50Y
S 3560-G60Y
S 3560-G70Y
S 3560-R
S 3560-R80B
S 3560-R90B
S 3560-Y
S 3560-Y40R
S 3560-Y50R
S 3560-Y60R
S 3560-Y70R
S 3560-Y80R
S 3560-Y90R
S 4000-N
S 4005-B20G
S 4005-B80G
S 4005-G20Y
S 4005-G50Y
S 4005-G80Y
S 4005-R20B
S 4005-R50B
S 4005-R80B
S 4005-Y20R
S 4005-Y50R
S 4005-Y80R
S 4010-B10G
S 4010-B30G
S 4010-B50G
S 4010-B70G
S 4010-B90G
S 4010-G10Y
S 4010-G30Y
S 4010-G50Y
S 4010-G70Y
S 4010-G90Y
S 4010-R10B
S 4010-R30B
S 4010-R50B
S 4010-R70B
S 4010-R90B
S 4010-Y10R
S 4010-Y30R
S 4010-Y50R
S 4010-Y70R
S 4010-Y90R
S 4020-B
S 4020-B10G
S 4020-B30G
S 4020-B50G
S 4020-B70G
S 4020-B90G
S 4020-G
S 4020-G10Y
S 4020-G30Y
S 4020-G50Y
S 4020-G70Y
S 4020-G90Y
S 4020-R
S 4020-R10B
S 4020-R20B
S 4020-R30B
S 4020-R40B
S 4020-R50B
S 4020-R60B
S 4020-R70B
S 4020-R80B
S 4020-R90B
S 4020-Y
S 4020-Y10R
S 4020-Y40R
S 4020-Y50R
S 4020-Y60R
S 4020-Y70R
S 4020-Y80R
S 4020-Y90R
S 4030-B
S 4030-B10G
S 4030-B30G
S 4030-B50G
S 4030-B70G
S 4030-B90G
S 4030-G
S 4030-G10Y
S 4030-G30Y
S 4030-G50Y
S 4030-G70Y
S 4030-G90Y
S 4030-R
S 4030-R10B
S 4030-R20B
S 4030-R30B
S 4030-R40B
S 4030-R50B
S 4030-R60B
S 4030-R70B
S 4030-R80B
S 4030-R90B
S 4030-Y
S 4030-Y10R
S 4030-Y20R
S 4030-Y30R
S 4030-Y40R
S 4030-Y50R
S 4030-Y60R
S 4030-Y70R
S 4030-Y80R
S 4030-Y90R
S 4040-B
S 4040-B10G
S 4040-B20G
S 4040-B30G
S 4040-B40G
S 4040-B50G
S 4040-B60G
S 4040-B70G
S 4040-B80G
S 4040-B90G
S 4040-G
S 4040-G10Y
S 4040-G20Y
S 4040-G30Y
S 4040-G40Y
S 4040-G50Y
S 4040-G60Y
S 4040-G70Y
S 4040-G80Y
S 4040-G90Y
S 4040-R
S 4040-R10B
S 4040-R20B
S 4040-R30B
S 4040-R60B
S 4040-R70B
S 4040-R80B
S 4040-R90B
S 4040-Y
S 4040-Y10R
S 4040-Y20R
S 4040-Y30R
S 4040-Y40R
S 4040-Y50R
S 4040-Y60R
S 4040-Y70R
S 4040-Y80R
S 4040-Y90R
S 4050-B
S 4050-B10G
S 4050-B20G
S 4050-B30G
S 4050-B40G
S 4050-B50G
S 4050-B60G
S 4050-B70G
S 4050-B80G
S 4050-B90G
S 4050-G
S 4050-G10Y
S 4050-G20Y
S 4050-G30Y
S 4050-G40Y
S 4050-G50Y
S 4050-G60Y
S 4050-G70Y
S 4050-G80Y
S 4050-G90Y
S 4050-R
S 4050-R10B
S 4050-R20B
S 4050-R30B
S 4050-R40B
S 4050-R50B
S 4050-R60B
S 4050-R70B
S 4050-R80B
S 4050-R90B
S 4050-Y
S 4050-Y10R
S 4050-Y20R
S 4050-Y30R
S 4050-Y40R
S 4050-Y50R
S 4050-Y60R
S 4050-Y70R
S 4050-Y80R
S 4050-Y90R
S 4055-B
S 4055-B40G
S 4055-R70B
S 4055-Y10R
S 4500-N
S 4502-B
S 4502-G
S 4502-R
S 4550-B20G
S 4550-B30G
S 4550-B40G
S 4550-B50G
S 4550-B80G
S 4550-B90G
S 4550-G
S 4550-G10Y
S 4550-G20Y
S 4550-G30Y
S 4550-G40Y
S 4550-G50Y
S 4550-G60Y
S 4550-G70Y
S 4550-R70B
S 4550-R80B
S 4550-R90B
S 4550-Y
S 4550-Y30R
S 4550-Y40R
S 4550-Y50R
S 4550-Y60R
S 4550-Y70R
S 4550-Y80R
S 4550-Y90R
S 5000-N
S 5005-B20G
S 5005-B80G
S 5005-G20Y
S 5005-G50Y
S 5005-G80Y
S 5005-R20B
S 5005-R50B
S 5005-R80B
S 5005-Y20R
S 5005-Y50R
S 5005-Y80R
S 5010-B10G
S 5010-B30G
S 5010-B50G
S 5010-B70G
S 5010-B90G
S 5010-G10Y
S 5010-G30Y
S 5010-G50Y
S 5010-G70Y
S 5010-G90Y
S 5010-R10B
S 5010-R30B
S 5010-R50B
S 5010-R70B
S 5010-R90B
S 5010-Y10R
S 5010-Y30R
S 5010-Y50R
S 5010-Y70R
S 5010-Y90R
S 5020-B
S 5020-B10G
S 5020-B30G
S 5020-B50G
S 5020-B70G
S 5020-G10Y
S 5020-G30Y
S 5020-G50Y
S 5020-G70Y
S 5020-G90Y
S 5020-R
S 5020-R10B
S 5020-R20B
S 5020-R30B
S 5020-R40B
S 5020-R50B
S 5020-R60B
S 5020-R70B
S 5020-R80B
S 5020-R90B
S 5020-Y
S 5020-Y10R
S 5020-Y20R
S 5020-Y30R
S 5020-Y40R
S 5020-Y50R
S 5020-Y60R
S 5020-Y70R
S 5020-Y80R
S 5020-Y90R
S 5030-B
S 5030-B10G
S 5030-B30G
S 5030-B50G
S 5030-B70G
S 5030-B90G
S 5030-G
S 5030-G10Y
S 5030-G30Y
S 5030-G50Y
S 5030-G70Y
S 5030-G90Y
S 5030-R
S 5030-R10B
S 5030-R20B
S 5030-R30B
S 5030-R40B
S 5030-R50B
S 5030-R60B
S 5030-R70B
S 5030-R80B
S 5030-R90B
S 5030-Y10R
S 5030-Y20R
S 5030-Y30R
S 5030-Y40R
S 5030-Y50R
S 5030-Y60R
S 5030-Y70R
S 5030-Y80R
S 5030-Y90R
S 5040-B
S 5040-B10G
S 5040-B20G
S 5040-B30G
S 5040-B40G
S 5040-B50G
S 5040-B80G
S 5040-B90G
S 5040-G
S 5040-G10Y
S 5040-G20Y
S 5040-G30Y
S 5040-G40Y
S 5040-G50Y
S 5040-G60Y
S 5040-G70Y
S 5040-G80Y
S 5040-G90Y
S 5040-R
S 5040-R10B
S 5040-R20B
S 5040-R30B
S 5040-R40B
S 5040-R50B
S 5040-R60B
S 5040-R70B
S 5040-R80B
S 5040-R90B
S 5040-Y
S 5040-Y10R
S 5040-Y20R
S 5040-Y30R
S 5040-Y40R
S 5040-Y50R
S 5040-Y60R
S 5040-Y70R
S 5040-Y80R
S 5040-Y90R
S 5045-B10G
S 5500-N
S 5502-B
S 5502-G
S 5502-R
S 5502-Y
S 5540-B
S 5540-B10G
S 5540-B20G
S 5540-B30G
S 5540-B40G
S 5540-B50G
S 5540-B80G
S 5540-B90G
S 5540-G
S 5540-G10Y
S 5540-G20Y
S 5540-G30Y
S 5540-G40Y
S 5540-G50Y
S 5540-G60Y
S 5540-G70Y
S 5540-R70B
S 5540-R90B
S 5540-Y90R
S 6000-N
S 6005-B20G
S 6005-B80G
S 6005-G20Y
S 6005-G50Y
S 6005-R50B
S 6005-R80B
S 6005-Y20R
S 6005-Y50R
S 6005-Y80R
S 6010-B10G
S 6010-B30G
S 6010-B50G
S 6010-B70G
S 6010-B90G
S 6010-G10Y
S 6010-G30Y
S 6010-G50Y
S 6010-G70Y
S 6010-G90Y
S 6010-R10B
S 6010-R30B
S 6010-R50B
S 6010-R70B
S 6010-R90B
S 6010-Y10R
S 6010-Y30R
S 6010-Y50R
S 6010-Y70R
S 6010-Y90R
S 6020-B
S 6020-B10G
S 6020-B30G
S 6020-B50G
S 6020-B70G
S 6020-B90G
S 6020-G
S 6020-G10Y
S 6020-G30Y
S 6020-G50Y
S 6020-G70Y
S 6020-G90Y
S 6020-R
S 6020-R10B
S 6020-R20B
S 6020-R30B
S 6020-R40B
S 6020-R50B
S 6020-R60B
S 6020-R70B
S 6020-R80B
S 6020-R90B
S 6020-Y
S 6020-Y10R
S 6020-Y20R
S 6020-Y30R
S 6020-Y40R
S 6020-Y50R
S 6020-Y60R
S 6020-Y70R
S 6020-Y80R
S 6020-Y90R
S 6030-B
S 6030-B10G
S 6030-B30G
S 6030-B50G
S 6030-B70G
S 6030-G10Y
S 6030-G30Y
S 6030-G50Y
S 6030-G70Y
S 6030-G90Y
S 6030-R
S 6030-R10B
S 6030-R20B
S 6030-R30B
S 6030-R40B
S 6030-R50B
S 6030-R60B
S 6030-R70B
S 6030-R80B
S 6030-R90B
S 6030-Y
S 6030-Y10R
S 6030-Y20R
S 6030-Y30R
S 6030-Y40R
S 6030-Y50R
S 6030-Y60R
S 6030-Y70R
S 6030-Y80R
S 6030-Y90R
S 6035-B60G
S 6500-N
S 6502-B
S 6502-G
S 6502-R
S 6502-Y
S 6530-B30G
S 6530-B50G
S 6530-G10Y
S 6530-G50Y
S 7000-N
S 7005-B20G
S 7005-B80G
S 7005-G20Y
S 7005-G50Y
S 7005-G80Y
S 7005-R20B
S 7005-R50B
S 7005-R80B
S 7005-Y20R
S 7005-Y50R
S 7005-Y80R
S 7010-B10G
S 7010-B30G
S 7010-B50G
S 7010-B70G
S 7010-B90G
S 7010-G10Y
S 7010-G30Y
S 7010-G50Y
S 7010-G70Y
S 7010-G90Y
S 7010-R10B
S 7010-R30B
S 7010-R50B
S 7010-R70B
S 7010-R90B
S 7010-Y50R
S 7010-Y70R
S 7010-Y90R
S 7020-B
S 7020-B10G
S 7020-B30G
S 7020-B50G
S 7020-B70G
S 7020-B90G
S 7020-G
S 7020-G10Y
S 7020-G30Y
S 7020-G50Y
S 7020-G70Y
S 7020-G90Y
S 7020-R
S 7020-R10B
S 7020-R20B
S 7020-R30B
S 7020-R40B
S 7020-R50B
S 7020-R60B
S 7020-R70B
S 7020-R80B
S 7020-R90B
S 7020-Y
S 7020-Y10R
S 7020-Y20R
S 7020-Y30R
S 7020-Y40R
S 7020-Y50R
S 7020-Y60R
S 7020-Y70R
S 7020-Y80R
S 7020-Y90R
S 7500-N
S 7502-B
S 7502-G
S 7502-R
S 7502-Y
S 8000-N
S 8005-B20G
S 8005-B80G
S 8005-G20Y
S 8005-G50Y
S 8005-G80Y
S 8005-R20B
S 8005-R50B
S 8005-R80B
S 8005-Y20R
S 8005-Y50R
S 8005-Y80R
S 8010-B10G
S 8010-B30G
S 8010-B50G
S 8010-B70G
S 8010-B90G
S 8010-G10Y
S 8010-G30Y
S 8010-G50Y
S 8010-G70Y
S 8010-G90Y
S 8010-R50B
S 8010-R70B
S 8010-R90B
S 8010-Y10R
S 8010-Y30R
S 8010-Y50R
S 8010-Y70R
S 8010-Y90R
S 8500-N
S 8502-B
S 8502-G
S 8502-R
S 8502-Y
S 8505-B20G
S 8505-B80G
S 8505-G20Y
S 8505-G80Y
S 8505-R20B
S 8505-R80B
S 8505-Y20R
S 8505-Y80R
S 9000-N

✔️ Maling af trappe & gelænder

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis din bolig er udstyret med en flot trappe og gelænder, vil vi gerne vide dette for på forhånd. Det tage en smule ekstra tid, da det er sværere at male en end plan væg, og derfor har det en smule indflydelse på prisen. Vi vil også gerne vide det af den grund, at du får en mere eksakt pris, da du bare vælger, om der skal males trappe og gelænder i drop-down- menuen. Vores prisberegner regner selv den totale pris ud – og det er den, du skal betale – intet mere eller mindre. Vi har lavet en liste med fagudtryk, som er nyttige at vide i forhold til maling af trappe og gelænde.

Trappen består af mange elementer – brug figuren til at få styr på de mange fagudtryk

✔️ Maling af trappe & gelænder 15 ✔️ Maling af trappe & gelænder 16
 1. Forvange – den del, hvor balustrene sidder fast, og den vange, der vender ud mod rummet op til en væg
 2. Bagvange – Den del, der sidder op ad væggen
 3. Returgelænder – balustre og håndliste på øverste etage
 4. Håndliste – sider oven på balustrene – håndliste kan også sidde selvstændigt på væggen som ekstra sikkerhed
 5. Mægler – en stolpe i gelænderet i bunden af trappen (startmægler) og foroven på trappen (slutmægler)
 6. Balustre – pinde, der er monteret imellem vange og håndiste
 7. Vange
 8. Stødtrin – trin, der lukker trappen lodret bagtil
 9. Grund – trinets dybde
 10. Stigning – afstand mellem trinene
 11. Trinfremspring – længde fra trinstart ind til stødtrin

Derudover findes:

Repos – en indskudt flade, der opdeler en trappe i flere forløb

Klodstrin – det første trin, som mægleren er sat fast i

Udtrin – det trin, hvor trappen slutter foroven og møder gulvet

Børnesikring – liste under trinnet, som forhindrer børn at falder igennem trinene.

 

 

✔️ Maling af trappe & gelænder 17

✔️ Er din bolig tom?

Det er vigtigt for os at vide, om vi kommer ud til et tomt hjem, eller der er møbleret. Det har stor påvirkning på forberedelsen. Både materialer og tidsforbrug – om vi skal afdække møbler og gulv eller blot gulv. Så angivelse af om hjemmet er møbleret eller ej er med til at give dig den korrekte pris og samtidig forberede os bedst muligt på opgaven.

✔️ Er din lejlighed eller hus tomt?

Det er vigtigt for os at vide, om vi kommer ud til et tomt hjem, eller der er møbleret. Det har stor påvirkning på forberedelsen. Både materialer og tidsforbrug – om vi skal afdække møbler og gulv eller blot gulv. Så angivelse af om hjemmet er møbleret eller ej er med til at give dig den korrekte pris og samtidig forberede os bedst muligt på opgaven.

✔️ Spartling af huller i væggen efter billeder og hylder?

Der er ofte huller og revner i væggene, når der har hængt billeder og hylder. Og det tager tid at udbedre disse huller og revner med spartling. Hos DANMAG Malerservice er pletspartling inkluderet i prisen. Det vil sige, at vi sørger for at spartle små huller efter søm og mindre skruer, uden at det koster ekstra. Har du større huller i væggene, eller mange hullerne? Så kan du enten spartle dem selv, eller du kan kontakte os på forhånd og oplyse os om størrelsen på hullerne. Så vi kan vurdere, om de kan indgå i prisen, eller det vil koste ekstra.

✔️ Skal vi male lofter?

Her skal du angive, om vi også skal male dine lofter. Bemærk at det kan være fristene at fravælge maling af lofter, men det fortryder man typisk bagefter, da lofterne kommer til at virke mørke og beskidte, når først væggene er flotte og nymalede. For at vi kan forberede vores arbejde korrekt, skal du på forhånd angive, om vi skal male lofterne en eller to gange, og om vi skal benytte alm. maling eller spærmaling (til f.eks. rygehjem). Tommelfingerreglerne for, om lofterne skal males en eller flere gange, er de samme som ved vægge.

Det vil sige: Hvis du maler med hvid maling på et hvidt loft, er 1 lag maling ofte nok. Hvis du har et mørkt loft, som du vil male hvidt, så er 1 lag maling ikke nok. Hvis du vil male med en lys farve på en mørk hvid eller et decideret mørkt loft, så skal du male 2 eller 3 lag. Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende.

 

INFO VED SPRØJTEMALING: 

Hvis dine lofter skal sprøjtemales, har du 2 muligheder:
1. Vælg 1 gang sprøjtemaling, hvis dine lofter er allerede malet med dækkende maling, og du ønsker opfriskning.
2. Vælg 3 x maling, hvis dine lofter aldrig er blevet malet, da det er nødvendigt at sprøjtemale rå træværk mindst 3 gange. Der bruges 2 x spær-maling og loft-finish maling – alt i alt 3 lag maling. Nogle gange (1 ud af 10) viser det sig, at lofterne skal have 4 lag, før de bliver helt hvide. Efterfølgende lag maling koster 50 kr,- per kvm. Du betaler bare forskellen senere. Er dine lofter ludbehandlet, og ønsker du dækkende, hvid maling, skal du vælge 3 x maling, når du bestiller. 1 lag maling med dækkende, hvid maling er aldrig nok på ludbehandlede lofter – derfor sprøjtemales der 3 gange

LUDBEHANDLING AF TRÆLOFT INFO:

Prisen for ludbehandling er gældende for 1 lag. Man kan vælge at male det flere gange alt efter, hvor lyst man ønsker det. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende.

✔️ Lejlighedens størrelse?

Lejlighedens størrelse er helt centralt, når vi skal beregne et godt tilbud til dig. Det er vigtigt for os at kende lejlighedens størrelse, da det har betydning for både mængden af materialer og for hvor hurtigt, vi kan færdiggøre opgaven for dig. Vores mål er at yde det bedste stykke arbejde for dig. Og derfor har vi brug for at kende maleropgavens omfang så præcist som muligt fra start. Så vi kan forberede os bedst muligt.

Vi vil derfor anbefale dig at måle din lejlighed op på forhånd. Jo mere præcist, du måler og angiver størrelsen på lejligheden, jo mere sikre er vi også på, at den aftalte pris også er den korrekte pris. Størrelsen på lejligheden, du skal angive, svarer til størrelsen på alle de rum, vi skal male, tilsammen.

✔️ Lakering-maling af skabsdøre?

Hvis du også har skabsdøre, der trænger til en gang maling, så hjælper vi også meget gerne med det. Her kan du angive hvor mange skabsdøre, du godt vil have malet og hvor mange lag maling, de skal have. OBS: Vores pris for maling af skabsdøre inkluderer kun maling af forsiden af skabsdøren. Hvis du vil have malet hele skabsdøren, skal du lige kontakte os på forhånd, så vi kan vurdere hvor meget ekstra tid, der skal bookes til opgaven.

Prisen er baseret på maling af skabsdøre i standardstørrelse, som er op til 50 cm brede. Hvis dine skabsdøre er bredere end 50 cm, skal du tilvælge ekstra arbejdstimer i dropdown-menuen ”Vælg ekstra timer” nederst på bestillingssiden. Du skal booke en halv time ekstra for hver skabsdør, der er bredere end 50 cm. Hvis dine skabsdøre er specielle for eksempel i design, eller er gamle/antikviteter eller er ekstra store (over 70 cm brede), så skal du lige kontakte os først, så vi kan vurdere ekstra omfang af opgaven.

 

LÆS OGSÅ: Hvilken maling skal jeg vælge til træværk? Hvordan finder jeg ud af, om træværket skal males én eller to gange? Her kan du se NCS FARVEKODE

 

Skabsdøre kan være lidt  forskellige. Nogle er store og nogle lidt mindre, andre er i grå farve eller sorte osv så det variere lidt i denne sag. Vores prisen er beregnet optil 50cm i breden og inkl.:rens, pletslibes 1 eller 2x maling alt efter dit  vælg fra dropdown menu. OBS! PRISEN ER BERGNET KUN PÅ MALING AF FORSIDEN AF SKABSDØRE

 

Hvis du har NOGLE AF DINE skabsdøre brede 50cm op til 70cm så det beregnes pr. efterfølgende skabsdøre 0,5 timer

Dvs du skal vælges ekstra tid i nederste dropdown ved bestilling ( nedenfor kan du se screnn shot ):

✔️ Skal vi male vindueskarmer /vinduesbænke i træ?

Hvis du har vindueskarme eller vinduesbænke, der trænger til en gang maling, så hjælper vi også meget gerne med det. Her kan du angive hvor mange karme og bænke, du godt vil have malet og hvor mange lag maling, de skal have. Vores pris er beregnet på vindueskarme i almindelig bredde på op til 30 cm. Og hvis karmene/bænkene er bredere end dette, tager arbejdet selvsagt længere tid end beregnet. Så hvis dine karme er bredere end 30 cm, skal du booke ekstra timer til dette arbejde i dropdown-menuen.

”Vælg ekstra timer” i prisberegner.

Du skal booke

 • en halv time ekstra pr. vindueskarm/-bænk, der er mellem 31 og 40 cm bred
 • en time ekstra pr. vindueskarm/-bænk, der er mellem 41 og 50 cm bred
 • halvanden time ekstra pr. vindueskarm/-bænk, der er mellem 51 og 70 cm bred

Sådan regner vi prisen ud: Hvis du har NOGLE AF DINE vindueskarme/vinduesbænke brede 30cm op til 40cm så det beregnes pr. efterfølgende vindueskarme 0,5 timer.  Har du dine vindueskarme/vinduesbænke brede end 40cm op til 50cm, koster det 0,5 timer ekstra, og hvis du har dine vindueskarme/vinduesbænke breder end 50 op til 70 cm, koster det 1 timer ekstra per karme

✔️ Skal vi male vindueslysninger i træ?

Vindueslysninger er noget andet end vindueskarme. På billederne neden for kan du se, hvad vindueslysninger er. Det svarer til stykket mellem den inderste markering/streg (på billederne) til den yderste markering/streg. I dropdown-menuen skal du angive hvor mange vindueslysninger skal der males, og om de skal males 2 eller 3 gange. Bemærk i øvrigt, at vask og en let slibning er inkluderet i vores pris på maling af vindueslysninger:

Vores pris er beregnet på vinduelysninger, der er op til 20 cm brede. Hvis lysningerne er bredere end dette, tager arbejdet selvsagt længere tid. Så hvis dine lysninger er bredere end 20 cm, skal du booke ekstra timer til dette arbejde i dropdown-menuen ”Vælg ekstra timer” nederst på bestillingssiden.

Du skal booke

 • en halv time ekstra pr. vindueslysning, der er mellem 21 og 40 cm bred
 • en time ekstra pr. vindueslysning, der er mellem 41 og 60 cm bred
 • halvanden time ekstra pr. vindueslysning, der er mellem 61 og 80 cm bred

✔️ Skal vi male vinduer?

Ønsker du at få malet vinduer sammen med resten af boligen, angiver du, at du gerne vil have malet vinduer i drop-down- menuen, som automatisk regner den samlede pris ud. For at kunne holde vores priser lave, udregner vi hver pris efter, hvor meget du skal have lavet. Skal du for eksempel have malet to vinduer, er det naturligvis billigere end 10 vinduer. Det eneste, vi beder om, er at vide på forhånd, hvor mange vinduer og hvor større vinduer, du vil have malet og hvor mange gange de skal males. Du skal vælge 2x maling, hvis vindue kun skal opfriskes, altså slibes let og gives op til to gange maling. Hvis vindue har skrammer, afskalninger eller ved farveskift, skal du vælge 3 gange maling.

På den måde kan vi nemmere udregne prisen, og du slipper for en dyrere regning, end du regnede med, når vi har udført malerarbejdet. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig. I drop-down- menuen kan du nemlig vælge, hvor mange vinduer det drejer sig om. Bestiller du maling af vinduer, er følgende inkluderet i prisen. Vi foretager behandlingen udefra, hvor vi vasker, giver dem en let slibning samt efterfølgende maling. Dette findes i drop-down- menuen. Ønsker du yderligere lavet på dine vinduer som fx grov slibning og maling indendørs samt grundigt rundt i åbningen, koster dette en fast timepris ud over.

Sådan regner vi prisen ud:  Vinduer er meget forskellige. Nogle er store, og nogle er små. Andre har mange glas, hvorfor det varierer meget. Vores pris er beregnet op til 4 fags vindue og er inklusiv rens, pletslibning, 2 eller 3 gange maling. Du kan vælge i drop-down menuen, hvilken typ og hvor mange af vinduer du har fx. 1-, 2-, 3- eller 4-fags vindue og derefter hvor mange gange de skal males.

Her får du nogle eksempler:

2 fags vinduer (se billedet nedenfor)

 3 fags vinduer (se billedet nedenfor)

4 fags vinduer (se billedet nedenfor)

 

✔️ Har du trappeopgang i lejlighed eller hems?

For at kunne medbringe de rette materialer og estimere vores tidsforbrug er det vigtigt for os at vide, om der hører trappeopgang i lejligheden, og om der er hems. Det kan for eksempel have betydning hvis vi skal udføre meget arbejde på stige eller måske benytte stillads. Yderligere har det også en lille betydning for prisen, da det tager lidt længere tid, hvis vi skal afdække trappeopgang eller bruge stige eller stillads mens vi male de høje vægge i trappeopgangen

✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til loft?

Når vi skal male dine lofter har du to valgmuligheder. Enten kan du vælge at få malet lofterne i den samme farve som dine vægge, eller du kan vælge at få malet lofterne i en MAT farve. 

Hvis du har en flyttelejlighed, hvor du altså skal fraflytte, plejer vi at male lofter og vægge med glans 5 eller 7. Det er den klart billigste løsning forat male fraflytning lejlighed for dig. Se eventuelt i din lejekontrakten, om der er krav om bestemt maling og glans. Har du andre ønsker og eksakte farvekoder på den ønskede farve samt producent, så angiv det fra dropdown menu ved bestilling eller i kommentarfeltet, når du skriver navn osv. ved bestilling.

Hos DANMAG anbefaler vi helt klart, at du bruger en MAT maling med glans 2  lofter. Fx glans 2 giver et flot, mat resultat, og da du jo ikke er i berøring med loftet, er slidstyrken  ikke afgørende

Her kan du se NCS FARVEKODE

 

SPRØJTEMALING INFO: Hvis dine lofter skal sprøjtemales, har du 2 muligheder:

1. Vælg 1 gang sprøjtemaling, hvis dine lofter er allerede malet med dækkende maling, og du ønsker opfriskning.

2. Vælg 3 x maling, hvis dine lofter aldrig er blevet malet, da det er nødvendigt at sprøjtemale rå træværk mindst 3 gange. Der bruges 2 x spær-maling og loft-finish maling – alt i alt 3 lag maling. Nogle gange (1 ud af 10) viser det sig, at lofterne skal have 4-5 lag, før de bliver helt hvide. Efterfølgende lag maling koster 50 kr,- per kvm. Du betaler bare forskellen senere. Er dine lofter ludbehandlet, og ønsker du dækkende, hvid maling, skal du vælge 3 x maling, når du bestiller. 1 lag maling med dækkende, hvid maling er aldrig nok på ludbehandlede lofter – derfor sprøjtemales der 3 gange

✔️ Skal vi male badeværelse?

I denne dropdown-menu skal du vælge, om du vil have malet dit eller dine badeværelser. Du skal angive,

 • om du har 1 eller 2 badeværelser,
 • om du vil have malet dem 1 eller 2 gange,
 • om du vil have malet både vægge og lofter eller kun væggene,
 • eller om badeværelserne ikke skal males

 

Når du har angivet disse ting i menuen, kan du se din pris i prisberegneren. Og der kommer ingen overraskelser og ekstragebyrer senere. Dette er den faste pris for den bestilling, du har foretaget her på siden. OBS! Vi maler altid badeværelser med vådrumsmaling i glans 25 – og dette er inkluderet i prisen.

 

Har du rør på dit badeværelse, der skal males?

Hvis du har det, gør vi dig opmærksom på, at det ikke er en del af prisen på maling af badeværelse. Gamle rør er oftest ujævne og fyldt med rust, hvorfor disse kræver ekstra tid til maling. Husk derfor, at du skal tilføje ekstra tid i vores smart drop-down- menu, hvor du blot vælger 1 times ekstra malerarbejde, hvis røerne i badeværelse skal have 1 gang maling – eller 2 timer for 2 gange maling.

✔️ Skal vi male køkken?

Her skal du vælge, om du godt vil have malet dit køkken. Du skal angive,

 • om hele køkkenet, både vægge og loft, skal males – 1 eller 2 gange
 • om kun væggene skal males – 1 eller 2 gange
 • om kun loftet skal males – 1 eller 2 gange
 • eller om køkkenet ikke skal males

 

Så snart du har angivet i menuen kan du se prisen på opgaven i prisberegneren. Og såfremt opgaven ikke ændrer sig undervejs, så er dette din faste pris, som du kan regne med. Der kommer ingen overraskelser eller skjulte gebyrer senere.

✔️ Montering og afmontering af dørhåndtag?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du har dørhåndtag i din lejlighed eller hus, der skal afmonteres før maling, vil vi gerne vide det på forhånd. Når vi maler, bliver det udført til punkt og prikke og er helt perfekt hver gang. Derfor tilbyder vi at afmontere dine dørhåndtag, før vi maler, så vi kan komme helt i dybden. Det gør vi helt gratis. Vil du have monteret dine dørhåndtag igen, koster det dog lidt. Det tager os meget længere tid at montere efterfølgende, da vi skal vente på, at malingen tørrer. Montering koster typisk fra 1.000 til 2.000 kr alt efter, hvor mange dørhåndtag der skal monteres igen efter malerarbejdet.

OBS: I nogle tilfælde viser det sig, at dørhåndtag sidder helt fast og ikke kan tages af, da de er for gamle, eller at skruerne fx er slidt.

✔️ Har du trappeopgang i huset?

Hvad betyder det? Det betyder, at vi hvis du har en eller anden form for trappeopgang i dit hus, vil vi meget gerne vide det, før vi begynder på opgaven hos dig.

Det tager nemlig lidt længere tid at udføre vores arbejde med en trappeopgang. Og vi vil gerne være bedst muligt forberedt til opgaven, således at vi kan levere et optimalt resultat. Nogle gange kan vi klare det med en stige – andre gange skal vi bruge stillads. Vælg derfor, om der er trappeopgang i huset, når du bestiller maling af hus. Du finder det i drop-down- menuen.

✔️ Rengøring af lejligheder ved fraflytning?

BEMÆRK: Vi tilbyder kun rengøring i Århus-området

Hvis du bor i Århus-området kan vi hjælpe med at facilitere professionel rengøring, når du for eksempel skal fraflytte din lejlighed eller dit hus eller måske står for klargøring, så en anden kan flytte ind. På den måde sikrer du dig, at det bliver gjort flot og ordentligt. Og du kan selvfølgelig også booke rengøringen, selvom du ikke selv skal flytte. For os er det vigtigt at hjælpe vores kunder med alle typer serviceopgaver, og effektiv og professionel rengøring af boligen ligger naturligt i forlængelse af det friske malerarbejde.

 

Hvis du er lejer og skal fraflytte
Med et frisk stykke malerarbejde og en professionel rengøring vil boligen være indflytningsklar for en evt. ny beboer. Og det er faktisk et krav i visse lejekontrakter. Så det kan være en god idé at overveje at tilkøbe rengøringen, så du er sikker på, at du ikke får en regning fra udlejer for rengøring, efter du er fraflyttet. Den professionelle rengøring, du kan tilkøbe her, matcher de kriterier, der stilles i de fleste lejekontrakter, som er rengøring af:

 

Følgende rengøring skal være foretaget ved fraflytningen:

1. Skabe (ud- og indvendig)

2. Skuffer

3. Vinduer (ud- og indvendig)

4. Vinduesfalser

5. Radiator

6. Komfur

7. Emhætte

8. Køleskab/fryser

9. Døre

10. Gerigter/dørkarme

11. Fodlister

12. Gulve

13. Sanitet (rengøres og afkalkes)

14. Spejle

15. Fliser

16. Udluftningsventiler

17. Evt. klistermærker på fliser, spejle, døre, låger

18. Selvklæbende hyldepapir fjernes

19. Kælderrum

20. Egne hvidevarer skal være fjernet

21. Endvidere skal eventuelt gulvtæppe være sammenrullet for syn af gulv.

 

I samarbejde med et erfarent og kompetent rengøringsfirma tilbyder vi komplet rengøring af lejligheder til en skarp pris.

✔️ Er værelset tomt?

Hvad betyder det? Det betyder, at vi gerne vil vide på forhånd, om du har et helt tomt værelse, eller om der er møbler i rummet, der skal dækkes af. Det har en smule betydning for prisen, da det gør vores arbejde lidt sværere. Da afdækning af et møbleret rum tager længere tid. For at kunne give dig så eksakt en pris som muligt, bedes du angive, om værelset er tomt, eller om der noget i det, der kræver afdækning. Vi vil bare gerne vide som meget som muligt. Så vi kan give den bedste service til en god pris.

 

tomt værelse skal males

✔️ Har du værelse med hems?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du har et værelse med tilhørende hems, vil vi gerne vide det på forhånd. Alle værelser er forskellige – det ved vi. Derfor vil vi gerne vide så meget som muligt om dit værelse, inden vi kommer ud til en opgave. På den måde kan vi give dig så præcis en pris som muligt, og du slipper for ubehagelige overraskelser, efter opgaven er udført.

Selvom du har et værelse med hems, hvor hemsen ikke skal males, vil vi gerne vide det alligevel. Så husk at vælge den rigtige mulighed i vores drop-down- menu. Det gør både arbejdet nemmere for dig og for os – og du kan være helt sikker på at få den rigtige lave pris for malerarbejdet.

 

 

✔️ Grundig rengøring af værelse ved fraflytning?

Hvad betyder det? Det betyder, at du kan få professionel hjælp til grundig og effektiv rengøring af værelse(r), hvis du har behov for det ved fx fraflytning. For os er det meget vigtigt at hjælpe vore kunder med alle typer serviceopgaver, og alle vore ydelser skræddersys de enkelte kunders ønsker og behov. Du skal aflevere værelset i rengjort stand. Det betyder, at rummet skal være så ren, at den næste lejer umiddelbart kan flytte ind i den. I forbindelse med fraflytninger er det fraflytters pligt at rengøre værelset, således at det 100% præsentabelt. Såfremt værelset ikke er rengjort ved fraflytning, vil rengøringen blive foretaget på fraflytters regning.

 

Følgende rengøring skal være foretaget ved fraflytningen:

1. Skabe (ud- og indvendig)

2. Skuffer

3. Vinduer (ud- og indvendig)

4. Vinduesfalser

5. Radiator

6. Døre

7. Gerigter/dørkarme

8. Fodlister

9. Gulve

 

I samarbejde med det rengøringsfirma, vi samarbejder med, udfører vi kompetent og professionel rengøring af dit værelse eller hele din lejlighed til en god pris.

✔️ Har du trappeopgang i lejlighed?

Hvad betyder det? Det betyder, at du ved bestilling af fx maling af lejlighed skal angive, om din lejlighed har en trappeopgang eller en hems. Hvorfor? Fordi at vi gerne vil være forberedt så godt som muligt på din opgave, således at vi har de rette redskaber med.

Yderligere har det også en lille betydning for prisen. Da det tager lidt længere tid, hvis vi skal bruge stige eller stillads elller lidt højde lofter. Desuden er det også for, at du med det samme kan se, hvad din totale pris er, som beregnes automatisk, når du tilvælger fx trappeopgang og/eller hems. Du finder det i drop-down- menuen. Er prisen fast? Ja, 100%. Der kommer ikke ekstra gebyrer eller andet oveni. Den er inklusiv alt.

✔️ Skal vi fjerne gammelt tapet eller glæsvæv?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du har gammelt tapet eller glasvæv på dine vægge, skal du angive det i drop-down- menuen, når du bestiller en opgave hos os. Grunden til, at vi gerne vil vide, om vi skal fjerne disse, er, at den del af vores arbejde tager langt tid. Derfor vil vi gerne være forberedt på det, således at vi kan udstyre os selv med de rette redskaber samt bemandingen til det. Ønsker du at få pæne, ensartede og lige vægge uden ujævnheder, er det nødvendigt at fjerne gammelt tapet eller glasvæv. Vælg derfor dette.

✔️ Spartling af betonvægge eller gipsvægge?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du ønsker at få en helt plan og ensartet væg, som er det bedste fundament for efterfølgende maling, væv eller tapet – er en spartling af ujævnheder, revner og huller det, der giver dig de flotteste vægge. Der spartles typisk altid, før der opsættes filt, væv og tapet – det er bare spørgsmålet om, hvor mange gange. Hos os bliver dine betonvægge spartlet 2 gange som standard. Hvis du har meget ujævne vægge, kan det blive nødvendigt at spartle flere end 2 gange. Den ekstra lag koster 45 kr,- per kvm. Gipsvægge få 3 gange spartling på samlinger inkl. bånd i samlinger og 2 gange på skruer. Har du Fibergips – Fermacell, som skal spartles, giver vi 2 x fuldspartling. OBS. du får altid slibning af samlinger efterfølgende, så du får et flot finish.

✔️ Spartling af betonloft eller gipsloft?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du ønsker et flot beton loft- eller gipsloft, har du mulighed for at få spartlet huller og revner, således at der ikke er nogle ujævnheder i fundamentet. Et flot loft handler ikke bare om maling, væv eller tapet – det handler om et jævnt og forberedt fundament, som giver de bedste forudsætning for at have et nydeligt loft. Hos os bliver dine betonlofter spartlet 2 gange som standard, men har du meget ujævn loft, er det måske nødvendigt at spartle flere gange. Det ekstra lag koster 55 kr,- per kvm. Gipslofter får 3 gange spartling på samlinger inkl. bånd i samlinger og 2 gange på skruer. Har du Fibergips – Fermacell, som skal spartles, giver vi 2 x fuldspartling. Der medfølger altid slibning efterfølgende, således at der bliver en fin overgang mellem samlingerne.

Hvis du vælge kun pletspartling af loft, det betyder at vi kun pletspartles lofterne hvis nødvendige. Dvs vi pletsparlte små huller og revner med polyfilla. OBS: hvis du ønsker filt på lofter det kræver fuldsparling.

 

✔️ Skal vi opsættes filt/væv eller tapet på vægge?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du gerne vil have ensartede, pæne og rene vægge uden ujævnheder og flossede kanter, så er filt eller glasvæv det oplagte valg. Det er klart det, de fleste vælger i stue eller andre steder i huset. For at opnå dette det optimale resultat er det vigtigt at tænke på underlaget for væggen. Det vil sige, at selve fundamentet skal nemlig være i orden for, at malingen i sidste ende ser pæn ud på en plan overflade. Til det formål er filt særdeles velegnet, da det er et materiale, der består af små, fine tråde, der krydser hinanden. Det giver en glat og fin overflade, som er så jævn og ren som mulig. Filt bliver typisk benyttet på gipsplader, vægge og lofter. Som nævnt er filt godt, hvis du ønsker fine, ensartede vægge, som har en helt plan overflade.

Filt er dog et sart materiale, som er lettere ømtåleligt over for mærker osv. Ønsker du noget, der er mere robust, bør du vælge væv/glasvæv, som er tykkere og mere stabil og modstandsdygtig. Langt de fleste vælger filt, men du kan stadig godt få opsat væv, hvis dette er dit ønske. Ønsker du i stedet tapet, kan vi naturligvis også klare det. Du bør være opmærksom på, at vi ikke kan opsætte filt på en ujævn, revnet eller hullet overflade. Har du ikke selv forstand på, hvorledes du spartler, så det er helt jævnt, kan du bestille professionel spartling hos os. Du vælger det bare til, når du vælger opsætning af filt/væv eller tapet. Fordelen ved den standard-filt, vi anvender, er at den er grundet, og du kan male direkte på den.

✔️ Skal vi opsættes filt på loft?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du vil have flotte, rene lofter uden ujævnheder og flossede kanter, så er filt forudsætningen for, at dette kan lade sig gøre. For at opnå det flotte resultat er det vigtigt at tænke på underlaget for loftet – selve fundamentet skal nemlig være i orden for, at malingen i sidste ende ser pæn ud. Til det formål er filt særdeles velegnet. Filt er et materiale, der består af små, fine tråde, der krydser hinanden. Det giver en glat og fin overflade, og derfor at foretrække for folk, der gerne vil have at deres væg er så jævn og ren som mulig. Filt bliver typisk benyttet på gipsplader, vægge og lofter. Filt er desuden et godt materiale til at holde sammen på underlaget og beskytter mod revner og sprækker.

Det giver en helt ensartet overflade, som ser lækker ud, når den får en omgang maling efterfølgende. Omvendt skal du være opmærksom på, at du med filt i loftet får nogle sarte lofter, da filten er relativt tynd. Hos os får du professionelt opsætning af filt i sublim kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at man ikke kan opsætte filt på en ujævn overflade. Har du ikke selv forstand på, hvorledes du spartler. Så det er helt jævnt, kan du naturligvis bestille det hos os. Du vælger det bare som tilvalg, når du vælger opsætning af filt. I øvrigt er fordelen ved den standard-filt, vi anvender, er at den er grundet. Det betyder, at du kan male direkte på den – og der altså ikke først skal et lag grunder på først.

✔️ 10 grunde til hvorfor du skal vælge DANMAG malerservice

Vil du have den bedste maler i DK? Vi er kåret som ”Årets Maler 2017”

Vi er ikke meget for at prale. Men alligevel synes vi, at det er vigtigt at nævne over for vores kunder, at vi er kåret som Årets Maler 2017. Det er et prædikat, der vidner om, at vi kan vores kram og leverer tilfredsstillende malerarbejde. Vil du have den bedste maler i Danmark, er det naturlige valg os.

 

Du skal vælge os til at male for dig, hvis du sætter pris på rigtig god kvalitet til fair priser. Vi er erfarne og kompetente malere, som i årevis har glædet vores mange kunder med nogle flotte resultater. Vi kører desuden, som nogle af de eneste i faget, med 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at vi ikke forlader en opgave, før du er 100% tilfreds med resultatet. Derfor er du altid sikker på, at vores arbejde lever op til dine forventninger. Vi har i øvrigt referencerne i orden til at bakke os op.

 

Der er mange gode grunde til at vælge DANMAG Malerservice til at male for dig. Når du vælger en professionel maler som os, sparer du en masse tid, som du i stedet kan tilbringe sammen med din familie. Du får mere tid på hånden, og det kan i sidste ende spare dig for en masse penge. Skal du flytte fra en bolig, er der hos os garanti for, at malerarbejdet bliver godkendt af udlejer, hvorfor du også slipper for unødige bekymringer og en mulig ekstraregning, hvis ikke det er udført ordentligt.

Få mere tid til det, der giver dig værdi

Tid er en af de mest værdifulde ressourcer, vi har. Og vi har altid for lidt af den. Når du vælger os som din maler, sparer du en masse tid på bestilling samt at udføre arbejdet. Vi klarer det hele for dig, uden at du skal bekymre dig om noget som helst. Din bolig er i gode hænder hos os.

Ingen træthed

Det kan være hårdt at male en hel bolig eller dele af den, hvis man ikke maler så ofte. Det er trættende, og det er udmattende at bruge dine fridage og måske weekender på det. Hyr en professionel maler, og slap helt og aldeles af, så du får ladet dine batterier op igen. Du skal ikke røre en finger, du bliver ikke belastet fysisk, og du kan i stedet slappe af og lade op i stedet for at bruge hele din velfortjente weekend på at male.

Faglig bistand og rådgivning

Har du ikke selv forstand på maling og malerarbejde, er der heldigvis sådan nogen som os, der har. Du kan altid rådføre dig med os og få faglig sparring i forhold til valg af farver og maling. Vi ved af erfaring, at det billigste maling ender med at blive det dyreste. Det er ikke dækkende, og du ender med at bruge meget mere end nødvendigt. Sådanne faldgruber undgår du med kompetent og professionel rådgivning.

Få malet hurtigt

Der kan opstå situationer, hvor du skal have malet omgående. Det kan være ved flyttesyn eller lignende, hvor der stilles krav til kvaliteten. Her kan et professionelt malerfirma træde til med det samme og hjælpe dig med at få malet og godkendt din bolig til flyttesyn.

Kompetent, effektivt og professionelt malerarbejde hver gang

✔️ Du begår en fejl, hvis du IKKE bestiller os online. Læs hvorfor:

Fordi at du kan spare 20%. Det er det korte svar

Forklaringen på at du kan spare 20% ved at bestille online, ligger i, at vi gerne vil belønne kunder, der vil spare dem selv for en masse besvær med at kontakte os personligt, når vi har åbent. Så du kan faktisk bestille maler døgnet rundt,  når det passer dig i stedet for at være afhængig af, hvornår vi har åbent.

 

Og så vil vi meget gerne bruge vores tid mere fornuftigt på at male hos dig og komme hurtigere i gang med opgaven. Det er ren win win, når du bestiller og betaler online hos os. Vi har nemlig designet et simpel system, så du kan booke så udførlig en opgave som muligt. Dertil er der drop-down-menuer, der hjælper dig på vej.

Når vi skriver, at du kan spare 20%, så mener vi på det hele og ikke kun på udvalgte opgaver og services.

 

For at få 20% på din opgave, skal du såmænd bare bestille og betale det hele online. Find din opgave i menuen og tilføj de forskellige ønsker, du har. Det hele er lavet i en nem og overskuelig menu med drop-down. Således at du altid kan finde de ting, du skal have lavet. Skal du have malet huset, kan du tilføje, at du gerne vil have spartlet huller og malet to gange. Du sparer altså 20% på din regning, hvis du betale online. Og så er det nemt og ligetil at finde ud af. Vi ved, at du ikke altid har tid til at bestille malerarbejde, når du er på arbejde, så hvorfor ikke bestille det hele online og endda spare penge. Det synes vi er rigtig sund fornuft.

 

(screenshot):Her kan du vælge om du skal have rabat på malerarbejde, eller du betale med faktura osv…:

 

 

Her, vælger du om du ønsker online rabat på malerarbejde eller ej

✔️ Hurtig opstart

Hvad betyder hurtig opstart? Når du bestiller din opgave hos os, kan du være sikker på, at vi hurtigt kan begynde på dit projekt. Alt efter behov kan vi starte allerede dagen efter, hvis det haster for dig. Eller også kan vi rykke ud på ganske få dage. Vi har stor respekt for travlhed i forhold til for eksempel fraflytning af lejemål eller andre hasteopgaver – og derfor er vi særdeles agile og kan træde til med det samme.

Vi har fokus på dine behov, hvorfor en hurtig opstart altid er muligt hos os. Har du ikke tid til at vente flere dage med at få spartlet vægge og lofter og få malet, er vi klar til at hjælpe dig med hurtig opstart og et grundigt stykke kvalitets malerarbejde.

 

OBS: Der er ingen garanti for at vi starte efter din ønske.

✔️ Hos os er alle kunder lige meget værd

Hvad betyder det, når vi skriver fast pris? Fast pris betyder, at vi altid har samme faste, lave priser året rundt, således at alle vores kunder får samme gode pris. Har du købt det til én pris, og hører du måneden efter, at naboen sparede fx 30%, er det af vores overbevisning, at man gør forskel på kunderne. Hos os er alle kunder lige meget værd, og alle fortjener malerarbejde af høj standard til en fornuftig pris.

Derfor kan du altid forvente at få den samme pris hos os – uanset hvornår du bestiller. Vi gør dog opmærksom på, at du altid kan spare 20% på dit malerarbejde, hvis du bestiller online. Det er også en fast pris, som gør det nemmere for dig at bestille, når du har tid og lyst. Hos DANMAG Malerservice har du garanti for altid at få faste priser, som afspejler både kvalitet og service.

 

✔️ Hvornår hæver i beløbet, hvis jeg betaler med kort?

Vi hæver først beløbet, når alt arbejdet er fuldført, og opgaven er udført til din store tilfredshed. Derfor er du altid sikret et godt resultat, da det er en sikker måde at håndtere betalingen på.

Husk, 20% rabat

✔️ Hvornår skal man betale – før eller efter?

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du betaler online, får du tilmed en rabat på 20%. Det giver altså langt bedre mening at bestille via online betaling, hvis du gerne vil spare penge. Samtidig ved du også præcis, hvad det er, du betaler for. Du kan sagtens vælge først betale, efter vi har malet hos dig – på den måde er du garanteret et godt resultat og en god sikkerhed. Hvis du bestiller via vores hjemmeside, skal du dog afgive dine betalingsoplysninger med det samme – pengene bliver dog først trukket, når arbejdet er færdigt, og du er 100% tilfreds. (SE UNDTAGELSER HER)

 

OBS: DANMAG malerservice har E-mærket.

Danmag malerservice hjemmeside har e-mærket

Det vil sige vi lever op til både lovgivningskrav og e-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.Vi har valgt at lade os mærke med e-mærket for at sikre at vores kunder har den højest mulige sikkerhed når de handler mærkevarer hos os. Det vil sige at alle de forbehold og krav der stilles ifølge dansk lovgivning er overholdt. Dertil har e-handelsfonden (e-mærket) gennemgået hele vores hjemmeside samt papir som sendes ud til vores kunder så de overholder gældende regler. E-handelsfonden er stiftet af Forbrugerrådet, Finansrådet, FDIH, Dansk Industri m.v. og er en non-profit fond, som sikre forbrugere størst mulig sikkerhed. Når du handler mærkevarer hos lagersalg.nu er du sikker på

 

 • At betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt
 • At du aldrig modtager SPAM
 • At du nemt kan få at vide hvad dine personoplysninger bliver brugt til
 • At du ved køb udtrykkeligt bliver gjort opmærksom på betingelserne for handlen
 • At fortrydelses- og reklamationsret fremgår af den elektroniske ordrebekræftelse
 • At du kan deltage i eventuelle konkurrencer uden at forpligte dig til andet
 • At det tydeligt fremgår, hvilken virksomhed du handler med

Vores web-butik bliver løbende kontrolleret af e-handelsfonden for at sikre de gældende regler overholdes. E-mærket er forbrugerens sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet. www.danmag.com blev godkendt til e-mærket den. 15/06-2016

Har du en kommentarer eller et spørgsmål til vores side, vil vi rigtig gerne høre fra dig.
E-mail: info@danmag.com

✔️ Jeg kan ikke finde den rigtige pris. Jeres priser matcher ikke mit behov – hvad gør jeg?

Vi har nogle af branchens absolut bedste og mest konkurrencedygtige priser. Kvaliteten er altid i top, og vi kører med 100% tilfredshedgaranti. Lever disse alligevel ikke op til dine forventninger, bedes du bruge vores online kontaktformular eller ring til os på telefon 50 311 311 for at høre nærmere.

✔️ Kan jeg bestille via hjemmesiden og annullere/afbestille igen bagefter?

Ja, det kan du sagtens. Men du skal dog være opmærksom på følgende: Hvis vi ikke har påbegyndt arbejdet er indtrådt giver vi dig dog mulighed for at fortryde din ordre også efter 14-dage fra aftalens indgåelse.

✔️ ViaBill – Hvad er det?

ViaBill er en nem og fleksibel måde for forbrugeren at gennemføre en betaling, som man måske ikke lige har råd til på det pågældende tidspunkt. ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online/købe malerarbejde og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 20.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 20.000 kr. betaler du til almindelige markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb. Men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet ud uden merpris. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet på vores side, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb, beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Læs mere om vilkårene HER

✔️ Hvad koster det at få malet hus/lejlighed?

Det er forskelligt – alt afhængigt af størrelsen på dit hus og type af lejlighed. Men vi har gjort det nemt for dig at se, hvad det konkret vil koste dig at få malet dit hus eller din lejlighed. Vælg i menuen, om det skal være hus eller lejlighed, og herefter vælger du, hvilken størrelsen det er.

Klik på størrelsen af dit hus eller lejlighed og vælg, hvad der skal laves. Skal der opsættes filt? Skal der fjernes gammelt tapet? Males vinduer og indvendigt træværk? Males én eller to gange? Du kan løbende se, hvad det koster dig, når du vælger ydelser. Er du i tvivl, om der skal males én eller to gange, kan du se vores beskrivelse, som forklarer i hvilke tilfælde, det er nok med én gang osv. Vi har ingen skjulte gebyrer – du betaler kun den pris, du beregner dig frem til via vores prisberegner.

✔️ Hvad nu hvis jeg kun skal have et enkelt værelse malet?

Det er intet problem. Vi maler alt fra enkelte værelser til hele huse og firmaer. Hos os er det ikke størrelsen af opgaven, der er afgørende. Vi hilser alle opgaver glædeligt velkomne, da vi gør os lige umage om alle projekter. Hvis du har et en enkelt værelse, der trænger til maling, kan du se den konkrete pris på, hvad det vil koste dig. Du finder bare den, der svarer til størrelsen på dit værelse og kan derefter vælge, om det skal males én eller to gange, have sat filt op osv. Så ja, vi maler også enkelte værelser til særdeles konkurrencedygtige priser.

✔️ Kan jeg selv bestemme, hvilken stil der skal males i?

Hvad betyder det? Det betyder, at du altid har mulighed for at komme med dine præferencer i forhold til, hvordan du godt kunne tænke dig, at der skal males i dit hjem. Har du et ønske om, at du gerne vil have forskellige farver på den ene og den anden væg i et rum? Eller skal der males forskelligartede mønstre og lignende, så angiv det venligst i din bestilling. Vi har fokus på at imødekomme dine behov, da det jo er dit hjem og dig, der skal bo der. Derfor kan du sagtens bestille den stil, du ønsker. Det er dit valg.

✔️ Brændeovn – har du brandeovn i din bolig?

Hvorfor vil vi gerne vide, om du har brændeovn i din bolig? Har du en flot brændeovn i din bolig, vil du sikkert have, at den forbliver sådan. Derfor tilbyder vi naturligvis også at afdække den, før vi begynder at male mv. Vi vil dog meget gerne vide på forhånd, om det er noget, der skal udføres. Vælg derfor denne, hvis det er tilfældet, så vi kan tage de materialer med, vi skal bruge til det. Du kan se prisen for det i drop-down- menuen, så du altid ved, hvor meget du skal betale. Det er ene og alene for, at vi kan give dig den bedste service, og så vi er optimalt forberedt på alle former for opgaver.

✔️ Har du spots i loftet?

Hvad betyder det, når vi spørger, om du har spots i loftet?

Hvis du har spots i loftet, skal du angive dette i vores drop-down- menu, så vi er forberedte på, at vi skal afdække disse. Det tager lidt ekstra tid at udføre en sådan opgave, hvorfor vi gerne vil vide på det på forhånd. Ved at være forberedt på opgaven kan vi bedst muligt gå struktureret til værks og have de nødvendige materialer med. Vi vil altid gerne give den bedste service, så vi kan efterlade dig med et flot hjem, som du kan være stolt af. Ved at fortælle os konkret, hvad vi skal lave sort på hvidt, så opstår der ikke misforståelser – og du får et perfekt udført stykke arbejde, og dine spots ser ud som før.

✔️ Vidste du det?

Vidste du, at når du bestiller online hos DANMAG Malerservice, får du 2 timers gratis ekstra arbejde med i prisen til uforudsete ting, som er skjulte, og som du ikke havde set før. Dette gælder kun for de ting, som ikke kan findes i vores drop-down-menu ved bestilling din opgave. Obs: Dette gælder kun for: maling af lejligheder og maling af huse.

Eksempel: Nogle gang viser det sig, at gammel loftmaling ikke holder nok, mens vi maler dit loft, og derfor skaller malingen af, når vi bruger malerrullen på loften. Det kunne du ikke vide, før vi begyndte at male. Gælder ikke, hvis maling skaller af, før vi kommer og maler. Hvis det sker, kan de 2 ekstra timer bruges til fx at pletspartle manglende loftmaling eller eventuelle ekstra lag maling. VIGTIGT! DET KAN SOM SAGT KUN BRUGES PÅ DE TING, SOM KAN IKKE SES I FORVEJEN.

 

✔️ Tilbyder I tilfredshedsgaranti?

Ja, det gør vi. Vi tilbyder 1. klasses malerarbejde, og vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds. Som nogle af de eneste i Danmark kører vi med 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder konkret for dig, at hvis du ikke er helt 100% tilfreds med det, vi har lavet, har du mulighed for, at vi kommer og udbedrer det – helt gratis. Du skal have, hvad du har betalt for. Så er der mod forventning noget, der skal udbedres, så kontakter du os. Obs: Vi tilbyder 3 års garanti på alt udført arbejde

✔️ Er din bolig tom mens vi sprøjte?

Hvad betyder det? Det betyder, at vi gerne vil vide på forhånd, om vi kommer ud til at helt tomt hus eller lejlighed, når vi skal sprøjtemale. Er der møbler i boligen, der også skal afdækkes ud over gulv osv. Det gør vores arbejde en smule mere besværligt, hvorfor vi vil være forberedt på det. Det tager lidt ekstra tid, og vi kan derfor give en mere eksakt pris. Derfor vælger du bare i drop-down- menuen, om det er helt tomt, eller om der ting, der skal afdækkes, før vi går i gang. Det gør både arbejdet nemmere for dig og for os. Og du kan være helt sikker på at få den rigtige lave pris for malerarbejdet. Ved sprøjtemaling anvender vi spærrende loft- og vægmaling. Og derfor anbefale vi, at du ikke sover i huset, mens der sprøjtemales.

Øvrig info: Ved sprøjtemaling 1 gang af de overflader, som er blev malet tidligere og skal kun opfriskes, tager opgaven kun en dags arbejde, hvis boligen er helt tom. Ved sprøjtemaling af overflader, som skal sprøjtes med spærrende maling, tager opgaven typisk 3-4 dage, hvis huset er helt tomt.

✔️ Skal I ikke se på min specifikke opgave først? Jeg synes, at jeres priser ser lidt billige ud…

Nej, det behøver vi ikke. Alle vores priser er faste, og der kommer ikke ekstra gebyrer på – uanset hvad. Det betyder, at du altid kan regne med de priser, vi angiver, når du vælger en pågældende ydelse.  Hvis du har glemt noget mens du beregner vi kan sagten klare det for dig efterfølgende.

✔️ Er jeres priser på malerarbejde faste?

Ja. Hos os er der absolut ingen skjulte gebyrer eller dyre ekstraomkostninger. Vi er meget gennemsigtige, hvad angår priser, og derfor kommer du ikke pludselig til at betale mere. Du skal ikke bekymre dig om ekstra regninger – priserne er 100% faste. Har du dårlig erfaring med malere, der kommer med en uforudset udgift, når opgaven er slut? Det er der slet ikke noget af hos os. 100% prisgaranti og 100% faste priser.

✔️ Skal vi fuges mellem liste og profiler?

Skal vi fuge mellem lister og profiler? Hvad betyder det?

Er der lister og profiler i loftet, der skal fuges, tager det noget ekstra tid. Det kræver også andre materialer end, hvis der blot skal males lofter. Derfor skal du ved bestilling angive i drop-down- menuen, om der skal fuges lister og profiler. Du kan med det samme prisen for opgaven. Der er ingen ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger. Skulle det vise sig, at du ikke har bestilt eller betalt for det, er det naturligvis muligt at få det udført alligevel. Du betaler prisen ved afsluttet opgave. Optimalt skal vi bare vide, når du bestiller online, da du får den mest nøjagtige pris, og vi ved, hvor lang tid opgaven varer.

✔️ Hvor mange kvm af træloft/trævægge skal sprøjtes?

Hvad betyder det?

Det betyder, at vi gerne vil vide på forhånd, hvor stort et antal kvadratmeter, der skal sprøjtesmales. Dels for at kunne forberede os bedst muligt til opgaven, men også fordi at du får den mest nøjagtige pris ved at angive det eksakte antal kvadratmeter. Når du bestiller din opgave, vælger du i drop-down- menuen, hvor meget der skal males. Pris bliver automatisk regnet ud, så du kan se, hvad det vil koste dig. Viser det sig, at der skal males et større område end, hvad du har bestilt og betalt for, er det ikke noget problem. Vi maler naturligvis det ønskede område, og du betaler blot differencen, når opgaven er afsluttet.

 

Når det drejer sig om sprøjtemaling af rå trælofter, hvor vi sprøjtemaler med helt hvid maling, man skal huske at tænk på alle de små hullerne i listerne og fuge mellem skyggeliste og væg. Det er typisk små huller fra søm eller lignende. Hullerne og revner har en hele klar påvirkning på slutresultatet, derfor der skal spartles grundigt, selvom det kun er små huller. Når man sprøjtemaler et loft fra mørk til hvid, bliver alle de små huller bliver lidt mere synlige end før. Vi anbefaler derfor, at disse spartles eller fuges, så det ser ordentligt og pænt ud. Det tager dog lidt ekstra og medfører et tillæg til prisen. Ikke desto mindre er det et tilvalg, der giver dig perfekte trælofter, som ser nydelige og præsentabel ud.

Hvilke forarbejdninger har dit træloft?

Det høvlede træ er det fineste. Savet træ har en ru overflade fra rundsav eller båndsav, hvorimod det høvlede træ er glat og blankt efter høvling på maskine.

Vælg i drop-down menu om vi skal sprøjtes høvlede trælister eller om du har ru overflader?

 

 

✔️ Hvor mange kvm af træloft/trævægge skal sprøjtes? 18

✔️ Sådan regner vi priserne ud på malerarbejde

Er du nysgerrig om, hvordan vi kommer til frem til vores online priser på malerarbejde? Det er egentlig ret simpelt. Da vi har mere end 11 års erfaring og utallige opgaver bag os, da ved vi, hvor lang tid en given opgave tager. Derfor vil vi uanset type opgave kunne fortælle dig, hvad timelønnen vil være. Vores priser er forskellige grundet sværhed og varighed, hvorfor de spænder fra 350-600,- pr. time.

Skal du have professionel malerhjælp til maling af hus, lejlighed, renovering, spartelarbejde eller noget helt femte, er vi klar til at give dig en eksakt pris på, hvad det vil koste dig at leje en maler på timebasis. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller uforudsete omkostninger. Det er gennemsigtige priser og godt håndværk.

✔️ Hvornår begynder I at arbejde, hvis jeg bestiller online?

God service, høj kvalitet og hurtig løsning af opgaver:

Vi går op i at give vores kunder en god service.  I praksis betyder det, at vi kan for fleste ordre udføre opgave mellem de ønskede datoer du har tasten i beregner.

Har du en hasteopgave – altså en akut opgave, hvor du vil være sikker på, at vi går i gang med arbejdet inden for 1 døgn? Ring til Daniel på 50 311 311 og aftale detaljer for opgave og opstart. Vi har stor respekt for behovet for hurtig opgaveløsning i forbindelse med for eksempel fraflytning af lejemål og lignende. Og vi er derfor også særdeles agile kan træde til med det samme. Vi har fokus på dine behov. Og vi kan derfor hjælpe dig med både en hurtig opstart og et grundigt stykke malerarbejde i højeste kvalitet til absolut fair priser.

✔️ Har du en opgave som ikke kan findes her på listen?

Der kan være mange forskellige opgaver, som går lidt udover standard. Og det betyder, at vi skal bruge mere tid til at udføre arbejdet, end der på forhånd er inkluderet i de beregnede priser.   Har du en anden opgave, som ikke kan findes på listen eller hvis du er i tvivl, er du også altid velkommen til at kontakte os.

 

✔️ Skal vi spartle små huller i træloftet?

Når det drejer sig om sprøjtemaling af rå trælofter, hvor vi sprøjtemaler med helt hvid maling, man skal huske at tænk på alle de små hullerne i listerne. Det er typisk små huller fra søm eller lignende. Hullerne,revner har en klar indvirken på slutresultatet, hvorfor der skal spartles grundigt, selvom det kun er små huller.

Når man sprøjtemaler et loft fra mørk til hvid, bliver alle de små huller bliver lidt mere synlige end før. Vi anbefaler derfor, at disse spartles eller fuges, så det ser ordentligt og pænt ud. Det tager dog lidt ekstra og medfører et tillæg til prisen. Ikke desto mindre er det et tilvalg, der giver dig perfekte trælofter, som ser nydelige og præsentable ud.

✔️ Vælg farve til sokkel

Skal din sokkel males, skal du angive her i drop-down- menuen, hvilken farve den skal være. Du kan vælge mellem standard sort sokkelmaling, standard anthrazitgrå eller om det skal tones til en RAL farve. En RAL farve kendetegnes ved, at det er anerkendt betegnelse verden over. Typisk er farver angivet i en RAL farve, hvorfor du selv kan angive, hvilke RAL farve du ønsker.

✔️ Har du stuk, lister og/eller rosetter i nogle af værelserne?

Skal du have malet en bolig, hvor der er stuk, lister og/eller rosetter, vil vi godt vide det på forhånd.

Vi er meget omhyggelige i vores arbejde og vil godt levere et flot resultat. For at sikre, at alle detaljer i stuk, lister og rosetter står synligt og smukt frem efter endt arbejde, kræver det en ekstra indsats fra vores side med både malerarbejdet og afdækningen. Vi vil derfor godt bede dig angive, om du har værelser med stuk, lister og/eller rosetter, så vi kan beregne både tidshorisont og korrekt pris på din opgave.

 

✔️ Har du stuk, lister og/eller rosetter i nogle af værelserne? 19

✔️ Har du stuk, lister og/eller rosetter i nogle af værelserne? 20

✔️ Har du stuk, lister og/eller rosetter i nogle af værelserne? 21

✔️ Hvor lang tid tager det at male?

Her kan du se, hvor lang tid det tager DANMAG malerservice at klare opgaverne:

OBS: Hos DANMAG sender vil altid to+ mand ud, så du som kunde får løst maleropgaven hurtigst muligt.

 

Maling af lejligheder: 90% af lejlighederne males inden for 1-2 dage, og arbejdet tager højest 4 -5 dage.

Maling af hus: 75% af husene maler vi på 2-4 dage. De helt store huse kan dog tage lidt længere tid.

Maling af værelse/stue: De fleste opgaver klares på 1-2 dag – og maks. 3 dage.

Renovering af lejlighed: Spartling af vægge og loft + filt + 2 gange maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af hus: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 7-10 dage

Renovering af køkken: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

Renovering af badeværelse: Spartling af vægge og loft + filt + maling: Typisk 5-7 dage

3x sprøjtemaling af trælofter: Typisk 3-4 dage

Renovering af trappeopgange: Typisk 10-14 dage

Spartling af væg med microcement & Kabe: Typisk 4-8 dage

 

Har du en specifik forespørgsel på en opgave, der ikke er listet ovenover, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvor lang tid det tager. Opgaver kommer ofte meget an på den forfatning, som en bolig er i samt hvor meget der skal dækkes af osv. Kontakt os for at høre mere.

✔️ Sådan bruger du vedligeholdelseskonto

Hvordan foregår det med brug af vedligeholdelseskonto hvis jeg skal male?

Det foregår sådan, at hvis du bor i en lejlighed eller et hus, der ejes af en boligforening og har en tilknyttet vedligeholdelseskonto, kan du gøre brug af denne ved:

● Maling af lofter og vægge
● Maling af døre og vinduer
● Maling af gulv, lister og paneler
● Maling af fast inventar som fx køkkenlåger og garderobeskabe.

 

Når du ønsker at få udført dette, kontakter du blot din boligforening og får en rekvisition. Når du har fået udført arbejdet, skal begge parter godkende arbejdet. Du betaler altså ikke selv for noget, men får det hele dækket. Du bør under alle omstændigheder lige forhøre dig hos din boligforeningen, hvad de dækker, og hvor meget du kan gøre brug af i forhold til vedligeholdelseskontoen.

VI ER MEDLEM AF DANSKE MALERMESTRE 

✔️ ”GUIDE” Så nemt bestiller du malerarbejde hos DANMAG ApS

Hos DANMAG Malerservice gør vi op med langsommelige, manuelle procedurer og gør det hele digitalt. Derfor vil vi her vise dig et eksempel på, hvor nemt det er at bestille professionelt malerarbejde hos os.

 

Step 1. Lad os sige, du har et hus eller lejlighed, du gerne vil have malet. På forsiden vælger du “Maling af huse” eller “Maling af lejlighed”, hvorefter du kommer ind på en side, hvor du kan vælge størrelsen på det hus/lejlighed, der skal males.

 

Step 2. Vælg størrelsen på dit hus ved at trykke på “Vis, beregn og bestil” ud fra det, der passer dit hus ud fra antal kvm.

 

Step 3. Du har nu flere flere muligheder for at gøre nogle tilkøb samt fortælle os, hvor arbejdet skal udføres osv. Du kan løbende se ved hvert et tilvalg, hvad prisen er på det samlede. Grunden til at vi gør det sådan, er, at du på den måde undgår dyre prisoverraskelser. Start med at vælge kommune, og vælg til eller fra i hvert menupunkt, hvor der er en drop-down- menu. Er du i tvivl om, hvad de forskellige muligheder dækker over, kan du vælge at trykke  på “Er du i tvivl, så klik HER”, hvor du vil få udpenslet, hvad opgaven går ud på.

 

Step 4. Når du har valgt alt, der skal udføres, trykker du på den orange knap, hvor der står “Bestil nu”. Her kan du også se den totale pris inkl. moms. Det er den pris, du kommer til at betale – og der kommer ingen skjulte gebyrer eller andet uforudsigeligt. Men mindre at det viser sig, at du skal have malet flere gange end først antaget.

 

Step 5. Efter du har trykket “Bestil nu”, kommer du til indkøbskurven, hvor du kan se, hvad du helt nøjagtigt har bestilt. Her er det også muligt at læse om opstarten på arbejdet samt se, hvor længe vi typisk tager om en opgave som din. Ser alt rigtigt ud, kan du trykke på “Videre til bestilling”.

 

Step 6. Du skal nu udfylde alle relevante oplysninger eller logge ind, hvis du har en brugerprofil hos os. Du kan søge med dit telefonnummer eller udfylde manuelt.

 

Step 7. Er det en hasteopgave, der skal løses inden for de nærmeste 3 dage, er det muligt ved et hastegebyr på 1.500,-. Vi starter på opgaven inden for senest 48 timer.

 

Step 8. Vælg om, du vil betale online. Du får 20% ved at betale det hele online, da det sparer os for en masse administrativt arbejde, som vi hellere vil bruge på at male.

 

Step 9. Vælg dato og tidspunkt for udførelse af opgaven samt deadline.

 

Step 10. Vælg dit foretrukne betalingsmiddel. Her alt fra Dankort og Visa/Dankort til ViaBill, Mastercard, MobilePay og faktura, hvis du ikke vil betale online.

 

Step 11. Efter du har udfyldt alle påkrævede oplysninger, skal du sætte flueben ud for, at du har læst vores salgs- og betalingsvilkår, hvilke du kan læse samme sted. Tryk derefter på “Gennemfør køb”.

 

Step 12. Når ordren er gennemført, og du har udfyldt dine kortoplysninger eller valgt kontanter eller faktura, modtager du en bekræftelsesmail kort tid efter, hvor vi bekræfter, a købet er gennemført.

 

Step 13. Du modtager endnu en e-mail lige efter, hvor vi vil aftale nærmere angående overlevering af nøgler og andre relevante detaljer for opgavens begyndelse. Der vil yderligere være oplysninger om betaling osv. Er der nogle spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os ved behov. Vi har også chat på, når vi er online, så du kan stille os spørgsmål løbende.

 

Så nemt er det at bestille malerarbejde online hos os.

✔️ Har du mere end en væg, der skal spartles med KABE indfarvet spartel?

Har du mere end en væg, der skal spartles med KABE, bedes du angive det. Således er vi bedst muligt forberedt på opgaven. Er der flere vægge, der skal dækkes og spartles, tager det også længere tid og koster derfor en anelse mere. Her kan eks. et gebyr på 300,- tilføjes til priser.

✔️ Hvor mange kvm af vægge/overflade vi skal spartle med den KABE spartelfarve?

Du skal her vælge antallet af kvm, der skal have en behandling med KABE spartelfarve. Det vil vi dels gerne vide på forhånd, så vi har rigeligt med til opgaven, men også dels for at du kan få den eksakte pris med det samme.

✔️ Så nemt bestiller du malerarbejde online hos DANMAG ApS

Hos DANMAG Malerservice gør vi op med langsommelige, manuelle procedurer og gør det hele digitalt. Derfor vil vi her vise dig et eksempel på, hvor nemt det er at bestille professionelt malerarbejde hos os.

Step 1. Lad os sige, du har et hus eller lejlighed, du gerne vil have malet. På forsiden vælger du “Maling af huse” eller “Maling af lejlighed”, hvorefter du kommer ind på en side, hvor du kan vælge størrelsen på det hus/lejlighed, der skal males.

Step 2. Vælg størrelsen på dit hus ved at trykke på “Vis, beregn og bestil” ud fra det, der passer dit hus ud fra antal kvm.

Step 3. Du har nu flere flere muligheder for at gøre nogle tilkøb samt fortælle os, hvor arbejdet skal udføres osv. Du kan løbende se ved hvert et tilvalg, hvad prisen er på det samlede. Grunden til at vi gør det sådan, er, at du på den måde undgår dyre prisoverraskelser. Start med at vælge kommune, og vælg til eller fra i hvert menupunkt, hvor der er en drop-down- menu. Er du i tvivl om, hvad de forskellige muligheder dækker over, kan du vælge at trykke på “Er du i tvivl, så klik HER”, hvor du vil få udpenslet, hvad opgaven går ud på.

Step 4. Når du har valgt alt, der skal udføres, trykker du på den orange knap, hvor der står “Bestil nu”. Her kan du også se den totale pris inkl. moms. Det er den pris, du kommer til at betale – og der kommer ingen skjulte gebyrer eller andet uforudsigeligt. Men mindre at det viser sig, at du skal have malet flere gange end først antaget.

Step 5. Efter du har trykket “Bestil nu”, kommer du til indkøbskurven, hvor du kan se, hvad du helt nøjagtigt har bestilt. Her er det også muligt at læse om opstarten på arbejdet samt se, hvor længe vi typisk tager om en opgave som din. Ser alt rigtigt ud, kan du trykke på “Videre til bestilling”.

Step 6. Du skal nu udfylde alle relevante oplysninger eller logge ind, hvis du har en brugerprofil hos os. Du kan søge med dit telefonnummer eller udfylde manuelt.

Step 7. Er det en hasteopgave, der skal løses inden for de nærmeste 3 dage, er det muligt ved et hastegebyr på 1.500,-. Vi starter på opgaven inden for senest 48 timer.

Step 8. Vælg om, du vil betale online. Du får 20% ved at betale det hele online, da det sparer os for en masse administrativt arbejde, som vi hellere vil bruge på at male.

Step 9. Vælg dato og tidspunkt for udførelse af opgaven samt deadline.

Step 10. Vælg dit foretrukne betalingsmiddel. Her alt fra Dankort og Visa/Dankort til ViaBill, Mastercard, MobilePay og faktura, hvis du ikke vil betale online.

Step 11. Efter du har udfyldt alle påkrævede oplysninger, skal du sætte flueben ud for, at du har læst vores salgs- og betalingsvilkår, hvilke du kan læse samme sted. Tryk derefter på “Gennemfør køb”.

Step 12. Når ordren er gennemført, og du har udfyldt dine kortoplysninger eller valgt kontanter eller faktura, modtager du en bekræftelsesmail kort tid efter, hvor vi bekræfter, a købet er gennemført.

Step 13. Du modtager endnu en e-mail lige efter, hvor vi vil aftale nærmere angående overlevering af nøgler og andre relevante detaljer for opgavens begyndelse. Der vil yderligere være oplysninger om betaling osv. Er der nogle spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os ved behov. Vi har også chat på, når vi er online, så du kan stille os spørgsmål løbende.

Så nemt er det at bestille malerarbejde online hos os.

✔️ Har du papiroverflader eller en anden overflader, som skal afrenses før KABE spartling?

Har du papiroverflader som et fototapet eller en anden form for tapet, kan vi ikke spartle med KABE. Du bedes selv fjerne det, før vi kommer – eller du kan angive antallet af kvm, hvor det skal fjernes. Så gør vi det gerne for en merpris.