OBS! Så er der godt nyt til alle københavnere. DANMAG åbner ny afdeling i København Læs mere her...

Hvornår begynder I at arbejde, hvis jeg bestiller online?

Oprettet d. under Er du i tvivl tekster!, Hvad betyder det?

Hvornår begynder I at arbejde, hvis jeg bestiller online?

Vi bestræber os altid på hurtigt at komme i gang med din opgave. Og i praksis betyder det, at vi typisk kan gå i gang inden for 3 dage, fra du har lagt din bestilling.

God service, høj kvalitet og hurtig løsning af opgaver:


Vi går op i at give vores kunder en god service. Og det betyder både, at vi har fokus på præcis, hvad du ønsker at få lavet. Og at vi går hurtigt i gang med at løse din opgave. I praksis betyder det, at vi typisk starter på arbejdet inden for 3 dage - og højest 5 arbejdsdage - efter du har bestilt opgaven hos os. Ønsker du en bestemt dato længere ude i fremtiden for arbejdet, så kan vi selvfølgelig også aftale det. Og i nogle tilfælde vil det også være muligt at fremskyde arbejdet, så vi starter allerede dagen efter bestilling. Vi løser desuden opgaverne hurtigt, men dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det vigtigste for os er, at du som kunde er fuldt tilfreds med det arbejde, vi har udført for dig.


Hasteopgaver:


Har du en hasteopgave - altså en akutopgave, hvor du vil være sikker på, at vi går i gang med arbejdet inden for 1 døgn - så kan du tilkøbe det i sidste trin af online bestillingsformularen. Eller du kan ringe til os på 71 74 72 41 og aftale detaljer for opgave, pris og opstart. Vi har stor respekt for behovet for hurtig opgaveløsning i forbindelse med for eksempel fraflytning af lejemål og lignende. Og vi er derfor også særdeles agile kan træde til med det samme. Vi har fokus på dine behov og kan derfor hjælpe dig med både en hurtig opstart og et grundigt stykke malerarbejde i højeste kvalitet til absolut fair priser.

Bestil online og spar 20% - sådan gør du


Når du bestiller din maleropgave online, så sparer du automatisk 20%. Og vi starter lige så hurtigt op, som hvis du ringer til os. Det fungerer således, at du finder dit produkt på websitet og lægger det i kurven. Du går derefter til kurven, indtaster dine oplysninger og gennemfører din bestilling. Umiddelbart derefter og senest inden for 12 timer modtager du en email med en bekræftelse på din ordre og med angivelse af hvilken dato, vi starter på arbejdet. Hvis denne dato ikke passer, så er du velkommen til at komme med forslag til en ny dato ved at besvare mailen eller ved at ringe til os. Vi er dog godt klar over, at det ikke er alle opgaver, der nemt kan defineres og bestilles online. Derfor er du også meget velkommen til at aftale og bestille opgaven på normal vis ved at ringe til os på 71 74 72 41 eller sende en mail til ”info@danmag.com”. Så kan vi sammen definere opgaven og aftale prisen, eller vi kan komme ud og sparre og vurdere, hvad den helt rigtige løsning er, hvis der er behov for det.

 

Vi har stor respekt for travlhed i forhold til for eksempel fraflytning af lejemål eller andre hasteopgaver - og derfor er vi særdeles agile og kan træde til med det samme. Vi har fokus på dine behov, hvorfor en hurtig opstart altid er muligt hos os. Har du ikke tid til at vente flere dage med at få spartlet vægge og lofter og få malet, er vi klar til at hjælpe dig med hurtig opstart og et grundigt stykke kvalitets malerarbejde. 

 

Hvornår begynder I at arbejde, hvis jeg bestiller online?

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot