✔️ Hvilken maling bruger vi mest? Hvad er jeres standard maling?

Hos Danmag bruger vi som standard alt materiale fra Beckers når vi skal renovere din bolig. Vidste du at Beckers som første malingsproducent i DK fik produkter miljømærket med Svanen? De var tidligt ude med at satse på en holdbar malingproduktion og i dag er alle produkter vandfortyndbare. Noget som er godt for både miljøet og for dig, som skal male.

Som sagt malingen er fra Beckers og den hedder Beckers Scotte 5 (glans 5) i råhvid (NC S0500-N) til både væggene og loftet  og Beckers Scotte 40 (glans 40) snedkerifinnish til træværk. Til badeværelset vi bruger Beckers Scotte GT-20 (glans20) vådrumsmaling (NC S0500-N)

Du kan sagtens vælge anden glans og/eller leverandør hvis det er krav fra din udlejer, osv., Vi har samarbejde blandet andet med Flugger, Dyrup, PP maling, Sigma, Jotun, Beck &Jørgensen osv.

Vores maling er:

  • God dækkeevne
  • Robust overflade der tåler hyppig rengøring
  • Kan overmales allerede efter ca. 2-3 timer
  • Ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler,
  • Med Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

 

Der findes forskellige typer af hvid. Og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hos os har du fire muligheder, som vi gerne vil have, at du vælger på forhånd. Vores standard hvide farve er mest råhvid. Men du kan også vælge at få tonet farven, eller vælge en modehvid som er en smule mere grå i det. Det er nemmest, hvis du selv vælger det på forhånd. Og så skal vi nok sørge for at have rigelige mængder med til din bolig. Desuden kan vi udregne en mere præcis pris til dig, når du vælger malingen på forhånd.

 

✔️ Hvilken maling bruger vi mest? Hvad er jeres standard maling? 1 Maling vi bruger som standard

 

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.