DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Når du bestiller malerarbejde online, skal du ikke være bange for, at vi maler badeværelset på samme måde som de andre rum. Vi bruger normalt vådrumsmaling til at male badeværelser med. Og vi kan også bruge det til køkkenet, hvis det skulle være nødvendigt. Normal vi bruger maling i glans 25 men hvis du ønsker andet glans så det er ikke noget problem. I et badeværelse bruger man vådrumsmaling, fordi der ofte er fugtigt. Derfor kræves der en særlig slidstærk maling, som er modstandsdygtig overfor for fugt og vand. Så det ikke skaller eller forårsager revner og sprækker.

Hvad betyder det? Det betyder, at der anvendes en anden form for maling til badeværelset i forhold til andre rum i huset. I badeværelset samt andre steder med høj luftfugtighed og behov for hyppig aftørring, skal du bruge en vådrumsmaling eller en 100% akrylmaling, som tåler vand og kraftig rengøring. Her hjælper billig maling af plast ikke! Vi bruger kun den bedste vådrumsmaling, så du får et flot badeværelse, hvor malingen holder mange år. Den er robust og slidstærk og skaller ikke af med tiden. Vil du sikre dit badeværelse en god omgang maling, tager vi os gerne af det.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram