✔️ Hvilken maling skal jeg vælge til vægge?

Vores standard maling er maling fra BECKERS Scotte 7. ”Scotte 7 er Astma og allergi forbundet og miljømærkerne Svanen” S0500N, hvid (råhvid) i glans 7. Scotte er Beckers produkter til professionelle malere. Den opretholder et højt tekniskniveau tørre hurtigt og har en høj dækkeevne. Scotte 7 er en mat vægmaling til ny- og ommaling indendørs, hvor man ønsker at kunne tørre over- fladen af. Scotte 7 giver en jævn overflade, tørrer hurtigt og gulner ikke med tiden. Scotte 7 er egnet til maling indendørs af flader af sandspartel, puds, beton, træfiber-, spån- og gipsplader samt væv/filt, tapet etc.

Vores maling er ikke krid-hvid, men er lidt ovre i knækket hvid. Bemærk: Der er forskel på hvid. Så du skal være opmærksom på, at hvis dine vægge er malet i for eksempel modehvid, så skal du bruge 2x vores standard hvid S0500N maling for at dække ordentligt. Hvis du ønsker, at vi skal holde os på 1 gang maling, kan du derfor i stedet vælge eksempelvis modehvid eller Ral 9010.

Du kan også vælge maling fra disse leverandører:

  • Flügger
  • Dyrup
  • B&J
  • PP
  • Nordsjø
  • Sigma
  • Skalflex
  • Jotun

Glans på maling:

Glanstrin     Overflade       Typisk anvendelse
0-5 Helmat Lofter (glans 1 -3)
6-10 Mat Vægge i opholdsrum (3-5), børneværelser og gangareal (5-10)
11-29 Halvmat Vægge i køkken (10-25) og bad (25-50) (50 vådrumsmaling)
30-59 Halvblank Træværk halvmat (30-40) og træværk halvblank (50)
60-100 Helblank Lakblanke overflader (80)

Råhvid (DET ER VORES STANDARD MALING) er i bund og grund det samme som en brækket (knækket) hvid, (også kaldet, NCS S0500-N, RAL 9001, cremet hvid, Cream ). Altså en HELT hvid, eller “ren” hvid – om du vil – der er “knækket” med en anden tone. Råhvid er som regel brækket med en smule okker (gul), rød (for at give den en varm nuance) og en smule grå.  RAL9010 betegnes tit som modehvid, men er en standard hvid med lysegrå nuancer, som bruges til rigtig mange ting – især karme, døre, vinduer osv.

OBS: Diverse hvid, modehvid, kalkhvid, råhvid og alle de andre hvide nuancer – her er der stor forskel på farven, alt efter hvilken producent det kommer fra. Den eneste, du ikke tager fejl af, er NCS farvekoder. Desværre er det ikke alle firmaer, der bruger samme koder. Her finder du alle de farver, som du kan bestille din maling i.  Skal én eller flere af dine vægge eller rum males i en anderledes farve end resten af boligen? Måske i pink til pigeværelset? Eller blot en stærk farve på en enkelt væg i stuen?

 

Hvis du skal have malet nogle rum eller vægge i andre farver end resten af boligen, så skal vi bruge ekstra tid og materialer. Vi tager 1.500 dkk pr væg op til 10 kvm

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Antallet af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.