DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Hvad betyder det?

Det betyder, at vi gerne vil vide på forhånd, hvor stort et antal kvadratmeter, der skal sprøjtemales. Dels for at kunne forberede os bedst muligt til opgaven, men også fordi at du får den mest nøjagtige pris ved at angive det eksakte antal kvadratmeter. Når du bestiller din opgave, vælger du i drop-down- menuen, hvor meget der skal males. Pris bliver automatisk regnet ud, så du kan se, hvad det vil koste dig. Viser det sig, at der skal males et større område end, hvad du har bestilt og betalt for, er det ikke noget problem. Vi maler naturligvis det ønskede område, og du betaler blot differencen, når opgaven er afsluttet.

 

Når det drejer sig om sprøjtemaling af rå trælofter, hvor vi sprøjtemaler med helt hvid maling, man skal huske at tænk på alle de små hullerne i listerne og fuge mellem skyggeliste og væg. Det er typisk små huller fra søm eller lignende. Hullerne og revner har en hele klar påvirkning på slutresultatet, derfor der skal spartles grundigt, selvom det kun er små huller. Når man sprøjtemaler et loft fra mørk til hvid, bliver alle de små huller bliver lidt mere synlige end før. Vi anbefaler derfor, at disse spartles eller fuges, så det ser ordentligt og pænt ud. Det tager dog lidt ekstra og medfører et tillæg til prisen. Ikke desto mindre er det et tilvalg, der giver dig perfekte trælofter, som ser nydelige og præsentabel ud.

Hvilke forarbejdninger har dit træloft?

Det høvlede træ er det fineste. Savet træ har en ru overflade fra rundsav eller båndsav, hvorimod det høvlede træ er glat og blankt efter høvling på maskine.

Vælg i drop-down menu om vi skal sprøjtes høvlede trælister eller om du har ru overflader?

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram