✔️ Hvordan finder jeg ud af, om mine vægge og lofter skal males en eller to gange?

Antallet af lag, der skal til, afhænger af, hvor godt malingen dækker og hvor slidt den gamle maling er. Du skal vælge 1 gang maling, hvis væggene/lofter skal opfriskes. 2 gange maling skal du vælge, hvis væggene/lofter har en anden farve end den du ønsker at få malet, eller er slidte, har været udsat for røg eller blev malet for mange år siden. Hvis dine vægge/lofter er meget meget slidte eller hvis der er blevet røget meget, skal du vælge 3 gange maling.

Det er en god idé at tænke over det før du sætter ordren af sted via vores side. Men som sagt tidligere, sker der ikke noget hvis du bestiller 1 gang maling, og det viser sig, at væggen faktisk skal males to gange. Du betaler blot forskellen senere.

 

OBS: Vores standard hvid S0500N maling er hvid maling (altså det kan kaldes råhvid). Så hvis du har dine vægge malet med mødehvid eller mørk hvid så du skal bestilles 2 gang maling eller vælg fra listen Ral 9010 eller mødehvid så 1 lag maling burde være nok.

 

Er der forskel i prisen, hvis nogle af mine vægge er skråvægge?

Nej, det er det ikke. Hvis du har en underetagelejlighed, hvor du har en eller flere skråvægge, så prisen er det samme. Det gælder også for huse. Dvs. måske du har du et hus med to etager, og i stueetagen er der almindelige vægge, men i 1. sal er der skråvægge. Så er prisen også den samme. Husk at skriver rigtig løft-højden

OBS! Til husejere: har du en eller flere værelser i dit hus hvor højden til loft er ikke det samme som resten af huset (tipisk i ny villaer hvor køkken og stue har høj til loft)? Dvs. at du skal vælge ekstra tid i nederste drop-down- menu ved bestilling (nedenfor kan du se screen shot):

Eksempel:

Dit hus på 160 kvm loft højde er 240 cm, men du har f.x. 4 meter til kip i dit køkken/stue/alrum så forskellen er 1,6 m. Derfor du skal regner 1,6m x 50kvm (dit samlet gulvareal i køkken/stue/alrum). Dvs det er ekstra 80 kvm der skal males forhold standard loft høj. Og det koster i denne eksempel 6 timer ekstra som skal tilføjes ved bestilling. Dvs. hver ekstra kvm koster 45 kr inkl moms og maling Hvis du er tvivl det forskelen kan afregnes efter.

 

 

 

 

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.