DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Vi bestræber os altid på at komme hurtigt i gang med din opgave. Efter beregning vil du kommer til en ”thank you page” og du vil se en besked om det er mulighed for at klare din opgave i den ønskede datoer.

Det vil være fint hvis du bestiller os til en lidt i forvejen så vi kan nemmere planlægge opgaverne. Dvs, hvis du vil at du få nøgle fra din bolig den første og maler kan starte med det samme så ind i ”opstart dato” indtast den første og så i ”deadline ” skriv den dato som du senest skal flytte ind eller aflevere din bolig. Det er meget sjældent at vi vil ikke finde løsning på de datoerne. Er du tvivl om det så ring  til Daniel på 50 311 311 eller på chat og høre om vi har mulighed for at starte den dato du ønsker.

 

Hvis det viser sig at vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliver din ordre annulleret (forudbetaling slettet) og du få bekræftelse på e-mail. Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram