✔️ Hvornår skal vi starte hvis du bliver tilfreds med tilbud?

Vi bestræber os altid på at komme hurtigt i gang med din opgave. Efter beregning vil du kommer til en ”thank you page” og du vil se en besked om det er mulighed for at klare din opgave i den ønskede datoer.

Det vil være fint hvis du bestiller os til en lidt i forvejen så vi kan nemmere planlægge opgaverne. Dvs, hvis du vil at du få nøgle fra din bolig den første og maler kan starte med det samme så ind i ”opstart dato” indast den første og så i ”deadline ” skriv den dato som du senest skal flytte ind eller aflevere din bolig. Det er meget sjældent at vi vil ikke finde løsning på de datoerne. Er du tvil om det så ring  til Daniel på 50 311 311 eller på chat og høre om vi har mulighed for at starte den dato du ønsker.

 

Hvis det viser sig at vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliver din ordre annulleret (forudbetaling slettet) og du få bekræftelse på e-mail. Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres.

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.