✔️ Maling af fodlister?

De fleste boliger har fodlister og fodlister kræver lidt ekstra arbejde både i forhold til malerarbejdet og afdækningen. Vi vil derfor godt bede dig angive, om du vil have malet fodlister.

”Almindeligt” brugte, hvidmalede fodlister behøver kun en enkelt gang maling. Er de meget slidte og for eksempel med afskalninger, så 2 x maling, hvis du vil være sikker på et flot resultat. Behøv for 2x maling, må være hvis du f.eks. har farvede eller mørke fodlister, som skal males over med hvid eller en lys farve.  3x maling, kun hvis fodpanel har mange eller væsentlige misfarvninger, ridser eller afskalninger.

Med i prisen på maling af fodlister er også, at vi vasker fodlisterne og giver dem en let slibning. Det får dem til at se ekstra flotte ud efterfølgende.

 

Vælg højden på dine fodlister/fodpaneler:

For at vi kan vurdere opgaven og prisen så præcist som muligt, skal du angive højden på fodlisterne/fodpanelerne.
Standard fodlister med en maks. højde på 7 cm

Har du behov for eksempelvis fugning og/eller spartling af gammelt træværk eller en grovere slibning, så skal du tilvælge det som ekstra timer til malerarbejde i den nederste dropdown på siden. Det er ikke inkluderet i prisen på maling af fodlister/fodpaneler. Hvis du er i tvivl eller har flere forskellige højder, så er du velkommen til at kontakte os.

Farven på dine nymalede fodlister.

Vi anbefaler at du får malet dine fodlister/fodpaneler hvide. Og vi bruger normalt farverne RAL9010 eller S0500N glans 40 og opefter. Vil du godt have malet en anden farve, så kan du her se NCS’s farvekoder: NCS FARVEKODE Du kan angive den ønskede farvekode til fodlister samme sted, som du taster navn og adresse mv. til sidst i bestillingen.

✔️ Maling af fodlister? 1 ✔️ Maling af fodlister? 2 ✔️ Maling af fodlister? 3

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.