DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

De fleste boliger har fodlister og fodlister kræver lidt ekstra arbejde både i forhold til malerarbejdet og afdækningen. Vi vil derfor godt bede dig angive, om du vil have malet fodlister.

”Almindeligt” brugte, hvidmalede fodlister behøver kun max 2 gang maling. Behøv for 3x maling, kun hvis fodpanel har mange eller væsentlige misfarvninger, ridser eller afskalninger.

Med i prisen på maling af fodlister er også, at vi vasker fodlisterne og giver dem en let slibning. Det får dem til at se ekstra flotte ud efterfølgende.

 

For at vi kan vurdere opgaven og prisen så præcist som muligt, skal du angive højden på fodlisterne/fodpanelerne.
Standard fodlister med en maks. højde på 7 cm

Har du behov for eksempelvis fugning og/eller spartling af gammelt træværk eller en grovere slibning, så skal du tilvælge det som ekstra timer til malerarbejde i prisberegner på siden. Det er ikke inkluderet i prisen på maling af fodlister/fodpaneler. Hvis du er i tvivl eller har flere forskellige højder, så er du velkommen til at kontakte os.

Farven på dine nymalede fodlister.

Vi anbefaler at du får malet dine fodlister/fodpaneler hvide. Og vi bruger normalt farverne RAL9010 eller S0500N glans 40 og opefter. Vil du godt have malet en anden farve, så kan du her se NCS’s farvekoder: NCS FARVEKODE Du kan angive den ønskede farvekode til fodlister samme sted, som du taster navn og adresse mv. til sidst i bestillingen.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram