✔️ Skal vi male dørkarme?

Flotte dørkarme gør en stor forskel i ens hjem og det kræver en ekstra indsats i både malerarbejde og afdækning af at opnå et godt resultat. Hvis karme ser godt ud, er hvid og i god stand så 1-lag hvid maling i glans 40 er fint nok. Hvis du har “almindeligt” brugte, hvidmalede dørkarme, men også hvis de er slidte så de skal måske males i 2-lag. Hvis du f.eks. har farvede eller mørke dørkarme, som skal males over med hvid eller hvis dørkarme har skrammer, afskalninger, så skal de muligvis males 3 gange.

Med i prisen på maling af dørkarme er også, at vi vasker og giver dem en let slibning. Det får malerarbejdet til at se ekstra godt ud efterfølgende.

Standard dørkarm bredde er 25 cm. Vi bruger Beckers Scotte Snickerifinish 40 maling til dørkarme, men vi kan mod lille gebyr male efter din ønske.

Beckers Scotte Snickerifinish 40 er en tixotropisk (gelémaling) træ- og metalmaling, med en fantastisk god dækkeevne og en god fed konsistens som er mærket med svanemærket og det svenske allergi forbund. Som sikre en lugtfri oplevelse under malerarbejdet.
EGNET TIL
Scotte Snickerifinish 40 kan bruges på det meste træværk indendørs samt grundet metal. F.eks. paneler, døre, vinduer mv.
PÅFØRINGSEGENSKABER
Scotte Snickerifinish 40 dækker utroligt godt, og flyder rigtig pænt sammen. Den kan virke lidt tyk når du stikker penselen i den, men det er for at kunne have så meget maling på penselen ad gangen. Når du begynder at arbejde og stryge med den flyder den flot og pænt ud. Kan påføres med enten en syntet-pensel eller en korthåret eller en skumrulle.

LÆS OGSÅ: Hvilken maling skal jeg vælge til træværk? Hvordan finder jeg ud af, om træværket skal males én eller to gange? Her kan du se NCS FARVEKODE

 

SÅDAN SER DET UD DØRKARM:

 

Maling af dørkarm Hvad er dørkarm og hvor for skal den males

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.