✔️ Skal vi male vægge eller-og skråvægge?

For at kunne give dig det helt rigtige tilbud har vi brug for at vide, om vi skal male 1, 2 eller flere gange og om vi skal bruge standardmaling eller vi skal male med 2 x spærmaling, fordi der for eksempel skal fjernes nikotin fra væggene. Hvordan finder jeg ud af, om mine vægge skal males 1,2 eller flere gange? Hvis du maler med hvid maling på en hvid væg, er 1 lag maling ofte nok. Hvis du har en mørk væg, som du vil male hvid, så er 1 lag maling ikke nok. Hvis du vil male med en lys farve på en mørk hvid eller en decideret mørk væg, så skal du male 2 eller 3 lag.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os endelig. Og hvis du kommer til at bestille 1 lag for lidt, så er det heller ikke et problem. Så afregner vi blot det ekstra lag efterfølgende. OBS: Vores standard (rå)hvid S0500N maling er hvid maling, så hvis du har dine vægge malet med modehvid eller mørk hvid, skal du bestille 2 gange maling – eller vælg fra listen Ral9010 eller modehvid, så 1 lag maling burde være nok. Du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl, om din væg skal have mere end én gang. Udover at vi ikke risikerer at have for lidt maling med, kan vi også udregne den billigste og mest præcise pris til dig, hvis vi kender så mange detaljer som muligt på forhånd.

Er der forskel i prisen, hvis nogle af dine vægge er skråvægge?

Nej, det er det ikke. Hvis du har en underetagelejlighed, hvor du har én eller flere skråvægge, er prisen den samme. Det gælder også for huse. Dvs. at du måske har et hus med to etager, og i stueetagen er der almindelige vægge. Men er der på 1. sal skråvægge – er prisen også den samme

 

 

✔️ Skal vi male vægge eller-og skråvægge? 1

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.