DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du gerne vil have ensartede, pæne og rene vægge uden ujævnheder og flossede kanter, så er filt eller glasvæv det oplagte valg. Det er klart det, de fleste vælger i stue eller andre steder i huset. For at opnå dette det optimale resultat er det vigtigt at tænke på underlaget for væggen. Det vil sige, at selve fundamentet skal nemlig være i orden for, at malingen i sidste ende ser pæn ud på en plan overflade. Til det formål er filt særdeles velegnet, da det er et materiale, der består af små, fine tråde, der krydser hinanden. Det giver en glat og fin overflade, som er så jævn og ren som mulig. Filt bliver typisk benyttet på gipsplader, vægge og lofter. Som nævnt er filt godt, hvis du ønsker fine, ensartede vægge, som har en helt plan overflade.

Filt er dog et sart materiale, som er lettere ømtåleligt over for mærker osv. Ønsker du noget, der er mere robust, bør du vælge væv/glasvæv, som er tykkere og mere stabil og modstandsdygtig. Langt de fleste vælger filt, men du kan stadig godt få opsat væv, hvis dette er dit ønske. Ønsker du i stedet tapet, kan vi naturligvis også klare det. Du bør være opmærksom på, at vi ikke kan opsætte filt på en ujævn, revnet eller hullet overflade. Har du ikke selv forstand på, hvorledes du spartler, så det er helt jævnt, kan du bestille professionel spartling hos os. Du vælger det bare til, når du vælger opsætning af filt/væv eller tapet. Fordelen ved den standard-filt, vi anvender, er at den er grundet, og du kan male direkte på den.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram