DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Hvad betyder det? Det betyder, at hvis du ønsker et flot beton loft- eller gipsloft, har du mulighed for at få spartlet huller og revner, således at der ikke er nogle ujævnheder i fundamentet. Et flot loft handler ikke bare om maling, væv eller tapet – det handler om et jævnt og forberedt fundament, som giver de bedste forudsætning for at have et nydeligt loft. Hos os bliver dine betonlofter spartlet 2 gange som standard, men har du meget ujævn loft, er det måske nødvendigt at spartle flere gange. Det ekstra lag koster 65 kr,- per kvm. Gipslofter får 3 gange spartling på samlinger inkl. bånd i samlinger og 2 gange på skruer. Har du Fibergips – Fermacell, som skal spartles, giver vi 2 x fuldspartling. Der medfølger altid slibning efterfølgende, således at der bliver en fin overgang mellem samlingerne.

Hvis du vælge kun pletspartling af loft, det betyder at vi kun pletspartles lofterne hvis nødvendige. Dvs vi pletspartle små huller og revner med polyfilla. OBS: hvis du ønsker filt på lofter det kræver fuldspartling.

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram