✔️ Vælg venligst lofthøjde ved sprøjtemaling

Når du vælger maling af lofter, skal du angive din lofthøjde. Kommer vi ud til en opgave, hvor der er fx. 4 meter til loftet, skal vi være forberedt. Så vi har det rette udstyr med.

Har du fx et hus på 100 kvm i gulvareal, og skal alle lofter sprøjtemales, skal du vælge det der, hvor der står: “Hvor mange kvm af træloft/trævægge skal sprøjtes?” Du vælger 100 kvm, MEN har du i huset en stue på 30 kvm, hvor lofthøjden er fx. 3 meter, så skal du der, hvor der står: “Vælg venligst lofthøjde” tilføje ”valg 1” fordi stuen  på 30 kvm har 3 meter til kip.

Mængden af maling og tiden på arbejdsopgaven afhænger af mere end bare kvadratmeter. For at vi kan planlægge og udføre opgaven til både din og vores egen tilfredsstillelse, vil vi gerne vide, om dine lofter er højere end standardhøjden på 250 cm. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at måle op. Vi kan nemlig nemmest udregne en præcis pris til dig, hvis vi kender alle detaljerne på forhånd. Så slipper du også for ubehagelige prisoverraskelser eller misforståelser efterfølgende. De fleste lofter matcher standardhøjden på 240 cm eller lavere, men for en sikkerheds skyld har vi valgt at tilføje en drop-down- menu, hvor du kan vælge højden. Samtidig beregner vores prisberegner selv den totale pris, og du kan omgående se, hvor meget du skal betale.

Hvor nyttigt var dette indlæg?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Antallet af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.