DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

Det er vigtigt for os på forhånd at have en rimelig god idé om højden på dine vægge. Da det påvirker både mængden af maling, vi skal bruge, samt vores arbejdstid. Standardhøjden på vægge er op til 250 cm. Og det er den højde, der ligger til grund for prisberegningerne på vores website. Så vi vil godt bede dig om at måle fra gulv til loft i dine rum og så angive i prisberegner, om væggene er standardhøjde eller de er højere. For eksempel op til 250 cm, 255 cm, 265 cm osv. Så kan vi bedre beregne, hvor hurtigt vi kan udføre opgaven for dig samt hvad den korrekte pris bliver.

Hvorfor er der så stor prisforskel?
Lofthøjden har som sagt stor betydning for prisen, da vi som ”maler” med en almindelig lofthøjde kan nå uden stige eller stillads. Det er nemmere for os at udføre arbejdet hurtigt og effektivt – og vi kan nemt dække af med tape og male loft og hjørner uden stol, stige eller stilladser.

Vælg venligst lofthøjde

Fandt du denne FAQ til hjælp?
Thumbs up icon 0
Thumbs down icon 0

Har du flere sporgsmpspørgsmål?

Her på siden kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest får.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Om Os:+45 71 74 72 41+45 50 311 311 (SMS)support@danmag.comdanmag logo
graduation-hat linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram