Fin og præcis tapetsering

Tapetsering dækker over flere ting

Det danske land bliver moderniseret konstant, og vi lever i et samfund, hvor mulighederne er mange. Håndværk som malerarbejde indebærer meget mere, end hvad man lige går og regner med. Hos DANMAG er det konventionelle malerarbejde blot en del af ydelserne, der tilbydes. Firmaet tilbyder blandt andet også tapetsering, hvilket vi med tiden har oparbejdet en god og vigtigt erfaring inden for. Ordet tapetsering dækker over flere ting, blandt andet nedtagning og opsætning af tapet foruden spartling og slibning af ujævnheder. De fleste har prøvet selv at være med til at istandsætte et værelse, hvor der sad tapet overalt, som ikke havde intentioner om at komme af.

Det er til at tabe håret af, men her kan DANMAG tilbyde en totalløsning for dig, der indebærer alt fra nedtagning til opsætning af nyt tapet. Opsætningen af tapetet er ofte den mindste del af opgaven. Og du kan derfor med fordel hyre os til hele opgaven, hvor det hele klares for dig. Vores lange oparbejdede erfaring med tapetsering gør os i stand til at klare opgaver med præcision, ynde og hastighed, der er yderst konkurrencedygtig. Vi har udstyret, og vi har evnerne til at klare lige netop din opgave.

Priserne for arbejdet afhænger naturligvis af mængden af arbejde, men en god hovedregel hos DANMAG  er 100,- pr. kvadratmeter uden moms og materialer for opsætning af filt og væv. Dette er et meget flyvsk tal, men afhænger også meget af, hvilke materialer man som kunde vælger at bruge. Med vores evner og kvalitet kan du få opsat dit tapet uden grimme buler og sprækker. Vi klarer opgaven hurtigere end de fleste, men vi stræber efter ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi giver os den nødvendige tid til at udføre arbejdet ordentlig. Men vi bestræber også på at overholde alle aftaler, deadlines og lignende. Kontakt os og få et tilbud på lige netop din opgave!

Beregn pris & bestil online og spar 20%