Forbedret overfladekvalitet med sprøjtemaling

De fleste kender til problemerne, der opstår, når ujævne overflader skal males på traditionel vis. Det er en omgængelig proces, og det er nærmest umuligt at få malingen til at dække alle små hjørner og kroge af overfladen. Dette kan en sprøjtemaling råde bod på, da dette giver en hurtig, nem og dækkende maling. DANMAG  tilbyder at sprøjtemale i og omkring Århus og nu med afdeling i København , og firmaet kan med en lang og stor erfaring klare selv de sværeste opgaver.

Fordelene ved sprøjtemaling

Fordelene ved sprøjtemaling er mange, specielt når det kommer til store overflader. Det er meget hurtigere end normal maling med pensel, da der sprøjtes et jævnt lag på over et stort område på samme tid. Det er dog vigtigt at huske, at det ikke blot er ved store overflader, at fordelene kommer til udtryk. Sprøjtepistolerne kan tilpasses så præcist, at selv små hjørner og andre detaljer kan males med et vift med hånden. Mange er af den overbevisning, at sprøjtemaling kun kan bruges på store, ensformige overflader, men dette er imidlertid ikke sandt. Sprøjtemaling kan bruges på de fleste overflader og giver et tættere og bedre lag af maling.

Der er lavet undersøgelser, der viser, at dækkeevnen og overfladekvaliteten ved sprøjtemaling er en del bedre end ved traditionel maling med pensel. Overfladerne bliver mere modstandsdygtige, og malingen kommer til at se pæn og farverig ud i lang tid fremover. Undersøgelsen viste også, at maling påført ved hjælp af pensel slet ikke kan holde til de samme vejrpåvirkninger, som sprøjtemalet kan. DANMAG  tilbyder sprøjtemaling af alt fra døre til store overflader såsom vægge og porte. Priserne er yderst konkurrencedygtige. Og den gode kvalitet gør dette firma til et rigtig godt bud, når du skal have malet forskellige elementer i dit hus. DANMAG har stor fokus på kommunikation og service over for kunden. Det er kundens behov, der kommer i første række. Den yderst gode kvalitet, og den gode pris er blot en ekstra fordel.

Beregn pris & bestil online og spar 20%