Fuldspartling – hvad, hvorfor og hvordan?

Hvis du drømmer om flotte lofter og vægge, kan du med fordel vælge at fuldspartle i din bolig, inden der skal males. Som udgangspunkt handler fuldspartling om at klargøre overfladen, så du får et flot og ensartet resultat i forbindelse med det efterfølgende malerarbejde. Her på siden kan du læse mere om, hvad det betyder at fuldspartle, ligesom du kan blive klogere på, hvilke fordele denne forberedelse giver til malingen.

Få flotte vægge og lofter med fuldspartling

Det kræver god forberedelse at skulle fuldspartle, og det kan derfor være en omfattende opgave. Hvis spartlingen skal udføres optimalt, er det samtidig vigtigt at kende de nødvendige teknikker, så du får det flotteste resultat. Det kræver godt udstyr og gode materialer at fuldspartle, og derfor har de fleste også stor gavn af at lade en professionel håndværker udføre opgaven, da du herved kan være sikker på et tilfredsstillende udbytte. Fuldspartling af vægge og lofter i din bolig er fundamentet for et veludført malerarbejde. Hvis du vil undgå små huller i væggen eller andre ujævnheder, kan det være nødvendigt at fuldspartle, inden du begynder at male. Hermed har du det rette udgangspunkt for at skabe en glat og ensartet overflade. Med et godt forarbejde i form af en fuldspartling bliver hele arbejdsprocessen nemmere, og du skal ikke bekymre dig om synlige forskelle på væggens overflade, når malingen er tør.

 

Fuldspartling

Vægbeklædning hjælper til et jævnt malerarbejde

Det er ikke kun selve malerarbejdet, der bliver nemmere med en fuldspartling: Det bliver også langt lettere at påføre en vægbeklædning, der bidrager til væggens holdbarhed. Vægbeklædning i form af eksempelvis filt, glasvæv eller miljøvæv er endnu en faktor, der bidrager til et endnu mere jævnt resultat. Kombinationen af at fuldspartle og påføre en solid vægbeklædning giver derfor et flottere udseende, end hvis du blot malede direkte på overfladen. Ønsker du et fuldendt resultat, kan du med fordel også gøre dig nogle overvejelser forbindelse med selve malingen af dine vægge. Når du har gjort et solidt forarbejde, bør du afslutte med en flot, klædelig farve til rummet. Du kan altid finde masser af inspiration til maling af hjemmet ved at kontakte et professionelt malerfirma, hvis du er i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig. Du kan formentlig også få et uforpligtende tilbud, inden du træffer den endelige beslutning.

Fuldspartling er din garanti for et holdbart resultat

Hvis det er første gang, du skal i gang med at fuldspartle, kan du med fordel kontakte et professionelt firma. Med erfarne fagfolk er du garanteret et flot og veludført resultat, og der kan være masser af tid at spare ved at få hjælp af en specialiseret spartler, der har det nødvendige værktøj og udstyr. Samtidig har de også de nødvendige teknikker til at kunne udføre arbejde tilfredsstillende, så hvis du efterfølgende selv har mod på at stå for malerarbejdet, har du et rigtig godt fundament. Nogle malere tilbyder endda både at udføre fuldspartling, opsætning af vægbeklædning og malerarbejde. Herved får du den fulde pakke, der er din garanti for, at du får færdigt resultat uden fejl og mangler.

 

Få tilbud på spartling af dine vægge og lofter  i lejlighed, hus eller værelset

Malerarbejde  (vægge, loft)

Se priser på maling af lejlighed, hus, værelser

Renovering  (spartling, filt)

Se priser på fuldspartling, filt-arbejde og male

    Microcement  &  Kabe     

Pris på påføring af microcement, kabe, conteco

Alt  andet  malerarbejdet   

Sprøjtemaling, gulvbehandling, udvendigt træværk