Maler Højbjerg – vi maler boliger i alle aldre og størrelser

Når vi som maler i Højbjerg er på opgave, kommer vi ud til at væld af forskelligartede opgaver.

Her i bydelen er der huse i alle størrelser og aldre, hvorfor vi den ene dag kan se en gammel murermestervilla fra 1920’erne og den anden dag en nybygget villa i funkisstil. Det gør det spændende og udfordrende, og det er med til at rykke på vores kompetencer, når vi får noget forskelligt fra hånden.

Vi stiftede DANMAG Malerservice tilbage i 2009 og har vores hovedkontor i Aabyhøj. Siden da er der løbet meget vand i åen, da vi for ikke så længe siden også åbnede en afdeling i Gentofte ved København. Vi vil gerne være tæt på vores kunder og kunne agerer hurtigt og agilt, når der er behov for os. På trods af vores beskedne alder har vi mange års erfaring og ansætter udelukkende folk med erfaringen og kompetencerne i orden.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Højbjerg?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Højbjerg, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Har du en bolig, der trænger til en kærlig hånd, er vi din maler i 8270 Højbjerg. Vi sætter barren højt for, hvad en maler i Højbjerg kan levere af kvalitet, og det holder vi ved. Det har blandt andet ført til en pris som “Årets maler” i 2017 og endnu en nominering til prisen her senest i 2019. Vi har et stort ambitionsniveau, og det kommer dig som kunde til gode.

Vælg en maler i 8270 Højbjerg med blik for detaljen

Der er mange ting at have styr på som maler. Det fuldendte ligger i detaljen, som ikke alle sætter en ære i. Det kan købes for billigt. Så husk, at hvis du får et tilbud fra en maler i Højbjerg, der lyder for godt til at være sandt, så er det nok også det. God kvalitet koster, men det holder også længere – og derfor er det en god investering, der tjener sig hjem.

Har du valgt en maler, der anvender billig maling, skal det måske males helt om, eller der skal tilføjes et nyt lag. Det medfører typisk også, at der skal males igen tidligere, end hvis man havde brugt en solid maling, der dækker grundigt. Om du skal have malet et lille værelse på 9 kvm eller en bolig på 250 kvm, kan du se frem til samme gode service og kvalitet i håndværket over hele linjen.

Når du skal se dig om efter en maler, er vores bedste råd, at du lader din sunde fornuft vælge for dig. Det er oftest sådan, du får mest ro i maven og ikke skal bekymre dig om ekstraregninger, et sjusket resultat, du skal til at klage over. Hos DANMAG er vi medlem af Danske Malermestre, og vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, så du kan være helt sikker på, at alt er, som det skal være.

En af Aarhus’ perler med fantastisk beliggenhed

Når man taler om liebhaverkvarter i Aarhus og omegn, skal man nævne Højbjerg og Risskov. Begge har skov og vand, alt efter hvor man befinder sig i byen. Der bor 24.172 indbyggere i det område, man kalder Holme-Højbjerg-Skåde, som hører til den mere mondæne del af Aarhus. Højbjerg begynder fra Strandvejen og strækker sig langs Oddervej helt ud til, hvor man har anlagt en af landets bedste og smukkeste golfbaner – nemlig Moesgaard, også kaldet Aarhus Golf Club.

Der er ikke mere end fem kilometer ind til Aarhus, og her er alt mellem skov, strand, dyrehave, masser af grønne områder og nydelige stier til løb, trecking og mountainbike i Marselisskoven. Her er også et mangfoldigt udbud af villaer, der kommer i alle størrelser, og faktisk er nogle af de dyreste villaer i Aarhus handlet her. Den nu afdøde Herman Salling boede på disse kanter med sin hustru og nu enke, Karin Salling.

Som professionel maler i Højbjerg er det altid spændende at se, hvad vi kommer ud til af opgaver, fordi det kan variere meget. Vi kan komme ud at male i en villa på 300 kvm til 20 millioner og dagen efter i en lille 2-værelses lejlighed til 2,5 millioner. Det er noget af det, der gør det alsidigt og interessant, så vi ikke laver det samme hver eneste dag.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris