Har du brug for en maler i Hørning, er vi hos DANMAG Malerservice altid på pletten.

Vi har mange års erfaring som maler bag os os tilbyder vores services til både private og erhverv. Når vi siger, at vi altid er på pletten, mener vi, at vi punktlige, leverer til aftalt tid og pris, og så garanterer vi, at kvaliteten er 100% i orden.

Vi har nemlig tilfredshedsgaranti. I 2017 var vi så heldige at vinde prisen som “Årets maler” og fik en nominering igen her i 2019, og det er vi vældigt stolte af. Sammen med de mange positive anmeldelser på blandt andet Trustpilot er vi meget fokuserede på at skabe glade kunder, da vi ved, det breder sig som ringe i vandet. Vi er der for vores kunder, rådgiver dem og leverer varen, som altid er i højeste kvalitet.

Skal du bruge en maler i 8362 Hørning til maling af hus, maling af lejlighed, renovering af en eller flere vægge og lofter, er vi parate til at hjælpe. Vi varetager såvel store som små opgaver og har samme mindset til alt, vi foretager os – nemlig at det skal være perfekt. Derfor tillader vi os at bilde os selv ind, at vi er Danmarks mest ambitiøse maler. Både på vores egne vegne, men i høj grad også på vores kunders.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Hørning?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Hørning, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Få en skarp pris på en maler i Hørning allerede i dag

Hvorfor tage ned til den lokale maler for at aftale tid om besigtigelse af en opgave, når du kan bestille maler online. Vi har nemlig udviklet en online funktion, som gør, at du kan vælge den opgave, du skal have løst, som fx kan være maling af et 200 kvm hus. Du skal vælge, hvor mange gange det skal males, hvilken glans, om træværk osv. også skal have en tur.

Vi har til formålet lavet en guide, hvor der er hjælpespørgsmål hele vejen, så det er nemt og ligetil. Du slipper dog ikke for at måle op, hvis ikke du kender størrelsen på den væg, du fx gerne vil have renoveret og have opsætning af filt på. Alt det kan bruge guiden til, så du kommer godt i mål og efterfølgende kan se den pris, du skal betale. Vi har ingen skjulte gebyrer eller lignende.

Når du kan se din pris, kan du faktisk vælge at bestille online. Herefter aftaler vi overtagelse af nøgler mv. samt det endelige tidspunkt. Vi er yderst imødekommende, hvad det angår. Og så sparer du faktisk 20% på hele den samlede regning, hvis du vælger at betale online. Det er nemt og ligetil, og så kan vi bruge tiden på at male frem for at køre ud at afgive tilbud. Sådan skaber vi bedst værdi for alle.

En by i udvikling

Hørning er en by med 8.165 indbyggere, som er beliggende i Skanderborg Kommune. Byen ligger kun lige uden for Aarhus Kommune og grænser op til Bering, Kolt, Stilling og flere mindre byer. Den hører også under Region Midtjylland og befinder sig generelt på et meget bakken og kuperet terræn, hvor der er massevis af villakvarterer og få områder med lejligheder.

Som maler i Hørning har vi gennem de seneste par år set en by i udvikling, hvor huspriserne inden for de seneste to år er steget voldsomt. I og med at priserne i Aarhus stiger, flytter folk længere væk til fx Hørning. Når der er nok, der har den tanke, og det bliver attraktivt at bo her, stiger priserne tydeligvist også. Hørning har sin egen station, som dog er lavt beliggende, hvor man kører fra Aarhus Hovedbanegård gennem Hørning og videre til Skanderborg som den nærmeste større by.

Hørning har i mange år været ganske kendt på landsplan for sin bordtennisklub, hvor mange spillere har besat størstedelen af pladserne på landsholdet – både på herre- og damesiden. Storhedstiden var i midt og slut 90’erne. Her er også en fodboldklub med hold i alle aldre og meget grønt i yderområderne, hvor der ikke er boliger.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris