DANMAG – Maler på Østerbro

Få et godt tilbud på netop din maleropgave hos DANMAG Malerservice, som dækker det meste af landet.

Vi har afdeling i København og kommer gerne ud og besigtiger opgaven og afgiver et uforpligtende tilbud ellers i må meget gerne bruge vores maler-prisberegner. Gennem årene siden 2009 høstet mange roser for vores arbejde, hvilket blandt andet har resulteret i en pris som “Årets Maler” og et hav af gode anmeldelser på Trustpilot. Kernen i vores forretning og vores absolutte eksistensberettigelse er den høj kvalitet, vi er i stand til at levere hver eneste dag.

Har du brug for en kompetent maler på Østerbro?

Vi er i øvrigt medlem af Malernes Garantiordning, således at du kan få dig tryg og sikker i dit valg af maler på Østerbro. Søger du et tilbud her og nu på en maler på Østerbro, kan du altid tage kontakt til os og høre ad. Vi kan ofte rykke med kort varsel og vender retur med et tilbud så hurtigt som muligt. Vi har hjulpet mange kunder med professionelt malerarbejde af alskens karakter, og derfor kan vi også hjælpe dig. Om det gælder maling af lejlighed, opsætning af filt, maling af hus eller noget helt fjerde.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig på Østerbro?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Østerbro, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Vælg den rigtige maler på Østerbro første gang

Når du har brug for en maler på Østerbro, gør du klogt i at vælge den rigtige maler første gang. Den billigste løsning ender altid med at blive den dyreste, da det er en omkostelig affære at skulle skifte maler efter et dårligt resultat. Dels betaler du prisen til den første, som ikke har levet op til forventningerne – og dels skal du bruge penge på en ny, hvis ikke den første er medlem af Malernes Garantiordning.

Alle vores malere er særdeles grundige i alle facetter, når det kommer til vores arbejde. Vi besidder høj faglig integritet og ved udmærket godt, at hvis vi leverer et flot slutresultat, bliver vi husket og anbefalet. Derfor råder vi altid vores kunder, og venner og familie for den sags skyld, til ikke at tage et tilbud, der lyder for godt til at være sandt. For så er det nok for godt til at være sandt.

Der ligger et stort stykke arbejde i selve forberedelsen til malerarbejdet. Der skal dækkes ordentligt af, pudses godt ned, vaskes af og spartles samt slibes ned. Bliver det ikke gjort ordentligt, bliver resultatet også derefter. Og så har kvaliteten af malingen en hel del at skulle have sagt. Anvender man for dårlig en maling, får man ikke en solid nok dækkeevne – og det er ofte der, vi gør en forskel. Så vil du være sikker på at gøre det rigtigt første gang, når du mangler en maler på Østerbro, er vi kun et kald, en sms, en mail eller en chatbesked væk.

Vi tror på gode relationer og afstemning af forventninger

Har du netop fået en tilbud på en maler på Østerbro, og lyder det rigtigt godt, bør du lige tjekke efter en ekstra gang for at se, om det nu også dækker alt. Hos DANMAG Malerservice tror vi på gode relationer, og at afstemning af forventninger er vigtigt. Vi har set mange gange før, at malere ikke får spurgt ind til, hvad der helt nøjagtigt skal males, og til sidst står kunden med et ufærdigt resultat eller måske noget, de ikke skulle have malet. Det kan fx være, at en kunde skal have malet to gange, men kun har bestilt én.

Her går vi ind og rådgiver kunden, og det er også derfor, vi blandt andet stiller en del spørgsmål til opgaven. Vi vil gerne vide så eksakt som muligt, hvad der skal laves, så vi kan lykkes og levere præcis det, kunden har bestilt – bare pænere. Derfor indleder vi alle vores kundeforhold med en dialog om, hvad kunden har af ønsker. Vi kommer med input baseret på mangeårige erfaring, og sammen finder vi den rigtige løsning.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris