Maler Roskilde – Danmarks mest ambitiøse malerfirma

Vil du have en maler i Roskilde, der er kendt for kvalitet og aldrig går på kompromis med kundernes tilfredshed, er du kommet til den rette maler.

Hos DANMAG Malerservice mener vi selv, at vi er landets mest ambitiøse maler – ikke kun på vores egne vegne, men også på vores kunders. Vi er specialister i alle typer malerarbejde og hjælper både private, erhverv og det offentlige. Når vi siger, at vi er ambitiøse, skal det forstås sådan, at vi ikke tager til takke med en dårlig anmeldelse og en utilfreds kunde.

Derfor kører vi med 100% tilfredshedsgaranti og er medlem af Danske Malermestre, som er en garantifond. Det er vi, da vores kunder skal føles sig trygge ved at vælge os som deres maler i 4000 Roskilde og være velvidende om, at de får udført et solidt stykke arbejde. Vi samler nemlig på de glade kunder og gør alt, vi kan for at flere af dem. Derfor skal håndværket tale sit eget tydelige sprog.

Vi er stolte af at have vundet prisen som “Årets maler” i 2017, og at vi igen blev nomineret i 2019. Derudover har vi om nogen mange anmeldelser på Trustpilot og folk, der taler godt om vores arbejde og anbefaler os. Derfor har vi en klar interesse i at gøre det godt hver eneste dag, da det er som en slags eksamen, hvor vi får en karakter, vi kan være glade for.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Roskilde?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde i Roskilde, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Vi gør det nemt at bestille maler i Roskilde

Vi kommer stadig ud til kunder, der har behov for en maler i Roskilde og besigtiger en opgave for at give en pris bagefter. Men vi har faktisk gjort det nemmere at bestille malerarbejde, da vi erfarer, at vores kunder har travlt og måske ikke altid lige tid til at være hjemme i det tidsrum, der lige passer. Og det har vi respekt for og har gjort noget ved, da vi har designet en online prisberegner.

Når du skal bruge den, skal du først og fremmest vælge opgave. Om det er maling af hus eller maling af 3-værelses lejlighed osv. Du skal blot følge de forskellige steps og spørgsmål, som gør, at vi i sidste ende kan give dig en meget nøjagtig pris, du kan forholde dig til. Det sparer begge parter tid, og du kan sidde og gøre det om aftenen, eller hvornår der ellers lige passer dig og din familie.

Når du har valgt alt det, der skal laves og fulgt alle trin, kan du se din pris. Det er den pris, du skal betale og ikke mere eller mindre. Viser det sig, når vi kommer ud til dig, og der skal laves noget mere, kan vi sagtens klare det. Så betaler du selvfølgelig bare for det, når vi er færdige. Det er intet problem. Men som en bonus giver vi 20% rabat, hvis du bestiller og betaler online. Så kan vi nemlig bruge mere tid på at male i stedet for at sidde på kontoret og klare administrativt arbejde.

Kendt for sin domkirke, vikingemuseum og festival

Roskilde er en by på Sjælland, der ligger på vejen til København, hvis du kommer fra Odden og passerer Holbæk og Ringsted på din vej. Den ligger sydøstligt og kan ikke anses for at være en del af hovedstaden. Det er en af de absolut ældste byer i landet, som har en rig historie og mange traditioner. Byen tilhører Region Sjælland, og der bor 51.121 indbyggere i selve byen og 87.577 i kommunen ved samme navn.

Som maler i Roskilde kommer vi på alle typer opgaver. Her er nemlig boliger i mange støbninger og afskygninger, og her er spændende arkitektur. Det er en by, der er særligt velegnet for turister, da man har en kendt domkirke og et smukt vikingemuseum, som bærer på nogle af landets historier, der gør, at vi er den nation, vi er i dag. Byen ligger i et ganske kuperet terræn, og her er masser af grønne områder.

Et af de områder er der, hvor man hvert år holder Roskilde Festival, som er kendt i hele verden. Her kommer der bands fra nær og fjern, og festivalgængerne har mange nationaliteter. Det er nemt at komme til og fra, da der går alle typer transportmidler til byen. Du kan komme ind til København på ganske kort tid taget afstanden i betragtning, da det ofte går nemmere med offentlig transport frem for de befærdede motorveje.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris