Maler Tilst – kvalitetsarbejde, der betaler sig

Mangler du en kompetent og erfaren maler i Tilst, der står for kvalitet og kan varetage malerarbejde af forskellig karakter, er vi hos DANMAG Malerservice det rette sted for dig. Gennem årene er vi blevet kendt for kvalitetsarbejde, der betaler sig og gennem glade kunder kunne samle på solide anmeldelser af vores arbejde. Vi ser det som et skulderklap, at vores kunder har været med til at skaffe os prisen som “Årets maler” i 2017 og en nominering i 2019.

Det sætter vi stor pris på og kvitterer for roserne med malerarbejde i højeste kvalitet. Vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, hvilket bidrager til at skabe tillid, og et medlemskab af Danske Malermestre som garantifond er blot endnu en sikkerhed for, at kunderne med ro i sindet kan vælge os som deres maler i Tilst.Noget af det, der er med til at gøre, at vi kan opretholde en høj standard, er, at vi hver dag har ambitioner om at få flere glade kunder.

Det kan vi kun, hvis vi leverer varen og sørger for, at både service og forventningsafstemning er i orden. Derfor gør vi meget ud af at skabe gode relationer, men i særdeleshed på at male og skabe resultater, der taler for sig selv. Det er vores meget simple filosofi.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Tilst?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Tilst, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Nem online bestilling af maler i 8281 Tilst

For et par år siden fik vi den idé, at vi ville revolutionere malerbranchen på samme måde, som der er sket hos bankerne. Fra at være et meget konventionelt marked, hvor tingene foregår, som de altid har gjort, til at skabe en platform, hvor man kan bestille malerarbejde på en helt ny måde. Det var det, vi ville. Og det gjorde vi. Derfor har vi udviklet en online prisberegner, hvor du kan regne din pris ud med det samme og bestille og betale online.

Vi så det for efterhånden nogle år siden, hvor der kom online lån til. Man skulle ikke tage fri fra arbejde for at tage ned i banken, når de havde åbent. Det samme gør vi i dag. Du kan sidde derhjemme i din sofa midt om natten, hvis det er det, og så kan du bruge beregneren til at se, hvad det vil koste fx at male et hus på 175 kvm eller en 2-værelses lejlighed..

Skal du bruge en maler i 8381 Tilst, kan du allerede nu prøve beregneren og se, hvad det vil koste for dig. Vi kan klare alle opgaver i alle størrelser, hvorfor du blot kan vælge din opgave i menuen og følge vejledningen. Da vi gerne vil bruge vores tid mest effektivt – nemlig på at male – giver vi 20% rabat, hvis du klarer det hele online. Også betalingen. Det er nemt, hurtigt og smart.

Blandet boligbyggeri i Aarhus-forstaden Tilst

Tilst er beliggende ca. 10 kilometer uden for Aarhus Centrum og er en forstad til Aarhus, som rummer lidt af hvert, når vi som maler i Tilst skal ud på opgave. Du har masser af spændende og attraktive villakvarterer med nybyggeri samt ældre villaer. Og så har du Langkærparken, hvor der er masser af lejligheder til særligt familier. De er typisk i størrelserne 2-4 værelser.

Der bor 16.271 indbyggere i Tilst, der er en del af Aarhus Kommune, hvor der bor intet mindre end 345.332 indbyggere. Tilst har sit eget sogn og hører under Region Midtjylland. Tilst grænser op til Brabrand og har en masse spændende at byde på, hvor shopping er en stor del af det. Der ligger blandt andet en af landets største Bilka, og så er der flere bilforhandlere samt et varieret udvalg af specialbutikker.

Engang var Tilst bare marker og en blot en lille landsby. Men tilbage i 1968 skete der en udvikling, eftersom der blev bygget 800 nye boliger. To år senere kom Bilka til, at det gav mulighed for mange at have indkøb tæt på. Flere flyttede til byen, og der blev etableret egen biograf og mindre nærkøbsbutikker i området. I dag er som nævnt mere end 16.000 indbyggere, og det er en yderst etableret bydel.

Tæt på storbyen, motorvej og grønne områder

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris