Mangler du en maler på Vesterbro?

Vi hos DANMAG Malerservice tilbyder vi; maling og renovering af alle typer lejligheder og huse i alle størrelser.

Vesterbro er en forankret del af København, som man typisk taler om som en opdelt by i følgende dele; Vesterbro, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Det er sådan de mest overordnede, hvorefter der kommer en masse forstæder.

Med sine 35.213 indbyggere er Vesterbro en såkaldt funktionel bydel, som også har været en administrativ bydel, men ikke længere er det i dag. Tager man en tur ind til centrum, som ligger omkring Hovedbanegården, befinder man sig på Vesterbro. Bydelen har været igennem en stor forvandling gennem årene og har i dag en masse spændende seværdigheder at byde på, hvilket også gør det interessant for os som professionel maler på Vesterbro.

Her kan blandt andet nævnes Tivoli, Hard Rock Café, Carlsberg, Vega, Øksnehallen, Cirkusbygningen og Det Ny Teater samt mange flere. Det er også et sted, der er særligt kendt for Istedgade nær banegården, hvor man får begge sider af medaljen at se, da her kan være nogle triste skæbner på gadehjørnerne.

Lad mig beregne pris

 

Svanemærket og godkendt af Astma- og Allergiforbundet

Vil du have den bedste maling når vi male hos dig i Vesterbro?

Vi gør bedst for dig

Hvordan er malerarbejdet opdelt ved Danmag ApS?

Vi har malet siden 2009. Vi tilbyder 1 klasses malerarbejde på Vesterbro, og vi har 110 % tilfredsgaranti.

Beregn pris selv online

Først og frem skal du beregne en pris via vores pris-formular og hvis du er enig med tilbuddet, bestiller du os ligesom du gør i alm. e-shop. Obs: Det er meget sjældent at vi kommer forbi og ser på opgaverne, før det giver mening

Efter online bestiling

After din online bestilling får du e-mail + SMS med ordrebekræftelse. Efter kort tid, kontakter vi dig for at aftale alle detaljerne om opstarten, adgang, farver osv...

Maling & Afslutning

Når vi er færdige, fjerner vi alt afdækningen, rydder op og fejer. Så tager vi en gennemgang af hele for at sikre rigtigt god resultat, samt du får lidt ekstra maling til senere brug.

Kreativ bydel med iværksætteri

Vesterbro, der har postnummer 1786, er ifølge mange københavnere et smart sted at bo. Her ligger blandt andet de gamle nedlagte slagtehaller i Kødbyen, som er omdannet til caféer, restauranter og kontorfællesskaber for iværksætteri. Soho er et attraktivt sted for nye virksomheder at etablere sig, men det er også pricy.

Den tid, vi har været maler på Vesterbro, har vi malet hos særligt lejere og ejere af lejligheder. Nogle er mindre, mens andre er store. Dog er det en komprimeret bymidte, hvor lejlighederne ofte har små badeværelser. Det giver nogle sjove opgaver, og man ved aldrig, hvad man kommer ud til. Vesterbro har om noget udviklet sig fra at være et kvarter, hvor der var mange narkomaner og prostituerede til at være en velanset bydel, hvor man gerne vil bo.

Da Hovedbanegården ligger på Vesterbro, kan man komme stort set alle steder hen herfra. Her er Metro, busser, S-tog og tog til alle dele af resten af landet og udlandet. Der er kommet flere børnefamilier til, som har bosat sig i nogle af de hippe områder, hvor man både får lidt grønne arealer, men også har den travle bymidte og kan se ladcykler over det hele med børn, der bliver transporteret af deres forældre.

Vælg en maler på Vesterbro med fokus på kvalitet

I en bydel som Vesterbro, der er multikulturelt og generelt bor mange mennesker, er der også stor udskiftning af boliger. Det medfører, at vi skal hjælpe med maling ved fraflytning eller bare en god omgang maling til at genopfriske en gammel lejlighed. Vi har mange års erfaring med alle typer malerarbejde og har altid fokus på det gode håndværk og kvaliteten heraf.

Vi anvender udelukkende maling i høj kvalitet, da det er billigere i sidste ende. God maling koster bare, men det dækker meget bedre, og man skal derfor kun bruge 1-2 gange alt efter, om der er mørk maling under, der skal dækkes. Har du en forestående opgave, hvor du skal bruge en maler på 1786 Vesterbro, er du altid velkommen til at rådføre dig med os, hvad der bør gøres.

Vi har udviklet en prisberegner, så du kan se din pris med det samme: Vælg fx, at du skal maling af 2-værelses lejlighed, størrelse, hvor mange gange der skal males osv. Bare følg guiden, og besvar spørgsmålene, så du i sidste ende kan se din pris. Det er den nøjagtige pris, du skal betale og ikke en krone mere. Du kan dog spare 20%, hvis du bestiller og betaler online, da vi gerne vil bruge vores tid på at male og knap så meget tid på administrativt arbejde.

HJÆLP & FAQ

Har du nogen spørgsmål?

Vi er online fra 9:00 til 21:00 på vores online chat. Vi kan straks besvare ethvert spørgsmål, du måtte have om alt malerarbejde

Ellers kontakt os via kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Telefon åbningstider er fra Mandag til Fredag fra 08:00 til 17:00

✔️ Hvad følger med, når man booker jer online?

Når du vælger en kategori,  finder du en smart formular, hvor du kan se og selv vælge, hvad der skal inkluderes i tilbuddet. Spartling af små huller, afdækning, arbejdsløn, moms og materialeudgifter er i prisen, dvs du få en fast pris på alt hvad du har tastet ind i formularen. Har du tastet maling af vægge, lofter of fodlister, så prisen er fast på de ting du har ind i tilbuddet.  Obs: hvis det viser sig at der skal males mere, fx. du ønsker at male også døre eller 1 radiator så vi kan sagten klare det. Pris forskel afregne vi efterfølgerne.

✔️ Hvilken dato skal jeg vælge ved online bestilling?

Du skal vælge den ønskede startdato og deadline dato ved at bruge dato funktion ved beregning i selve formularen. Efter beregning, bliver du sendt til en ”TAK SIDE” hvor du vil se vores tilbuddet, samt om der er mulighed for os, udføre opgaven i de ønskede datoer. Hvis vi ikke kan klare opgaven i den ønskede dato, ringer vi straks for at finde løsning. Hvis vi ikke kan det, bliever din ordre annulleret og du få bekræftelse på e-mail.

Vidste du? Når du som forbruger bestiller via vores hjemmeside, gælder Lov om forbrugeraftaler. Det betyder, at du kan fortryde din ordre indtil 14 dage fra aftalens indgåelse såfremt det er arbejde der skal udføres

✔️ Hvor i Danmark maler DANMAG malerservice?

Vi har en afdeling i Århus og København så hvis du har en opgave her, bør du ikke tøve med at bestiller os med det samme.

Vi kan dog også sagtens male i andre områder af landet, såsom Odense og Aalborg da der er kun 1+ time kørsel fra vores afdelinger. Hvis du bor her, skal du blot angive det ved beregning, også justerer prisen sig automatisk.

Det er meget simpelt. Hvis opgaven giver mening for begge parter, kommer vi gerne rundt i hele landet for at male.

✔️ Hvordan fungerer online bestilling?

Det er ganske simpelt og er opdelt i 4 steps:

1, Prisberegning – Beregn prisen baseret på dine behov.

2, Tilbud oversigt, hvor vi viser dig en fast pris på det du har tastet ind i vores beregner samt system automatisk fortæller dig om der er mulighed for os udfører opgaven mellem de datoer du ønsker.

3, Bestilling – Du kan bekræfte tilbud direkte i tilbudsoversigten.

4, Når du har bestilt online,  vil du efter kort tid modtage en ordrebekræftelse på din e-mail, hvor vi bekræfter aftalen.

 

✔️ Hvordan kan jeg betale for malerarbejde?

  1. Vælger du online betaling med kort, sparer du dog 20%. Så det er bestemt værd at overveje . Vi tager imod Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro og MobilePay, således at du kan roligt bruge dit kort eller telefon som betalingsmiddel. Obs: dine penge bliver først trukket fra din konto når arbejde er færdig udført.
  2. Fakturabetaling, vi sender en regning på email når arbejde er færdig udført. (Netto 7 dage)
  3. Vedligeholdelseskonto (fakturabetaling) Bor du i lejet bolig og har du en vedligeholdelseskonto, kan du få malet over din vedligeholdelseskonto

✔️ Er material, afdækning, løn og moms med i prisen?

Prisen dækker alt;

  • materialer
  • arbejdsløn
  • kørsel
  • parkering

Vi har faste priser, og der kommer ingen uforudsete gebyrer eller meromkostninger på. Du kan altid regne 100% med den pris, der står, når du har valgt din opgave. Intet mere. Intet mindre.

✔️ Hvad gør vi, hvis du har bestilt maling af vægge i hvid 1 gang, men det skal have 2?

Det skal du ikke være ked af. Det er intet problem overhovedet. Der kan naturlig opstå situationer, man ikke tage højde i forbindelse med maling af vægge.

Har du bestilt maling af vægge med hvid 1 gang? Og viser det sig, at skal have 2 gange for at være helt dækkende? Så vi kan klare det for dig mens vi er i gang. Bliver det dyrere så? Ja, lidt! Vi kan sagtens se prisforskellen mellem et og to lag af maling på dit tilbud oversigt i din email.

✔️ Er det gratis og uforpligtende at indhente tilbud?

Ja sagten! Vi gør, hvad vi kan for, at kunden altid er 100% tilfreds. Før du endeligt bestiller en opgave, kan du bruger vores prisberegner som mange gange som du vil for at se, hvad det kommer til at koste dig. Alle vores priser er gennemsigtige, og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan hele tiden se det samlede beløb i prisberegneren, så du ved, hvad du siger ja til.

Prøv vore smart maler pris beregner på en af de områder:

Maling af lejlighed

Fra 4975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af hus indvendige

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Maling af stue

Fra 2475 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Påføring af microcement

Fra 1500 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af lejlighed

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af hus

Fra 22975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Renovering af stuen

Fra 8975 DKK

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris

Alt andet arbejde

stjerne stjerne stjerne stjerne stjerne
Beregn min pris