DANMAG ApS - Malerarbejde & renovering

Ingen varer i kurven.

BEREGN PRIS

januar 26, 2022

Hvorfor er det en god idé at komme filt på væg?

Når der skal males i hjemmet, står du sikkert allerede klar med maling og pensel. Men vil du have et særligt flot resultat, som kan holde i mange år, kan du med fordel anvende en solid vægbeklædning. Måske kender du allerede til filt, som nok er et af de mest anvendte produkter på
markedet, når det gælder beklædning af væggen. Her på siden har vi samlet nogle informationer, der kan gøre dig klogere på, hvorfor filt på vægge kan være din garanti for et ekstra godt resultat.

Få et flot malerarbejde med opsætning af filt

At sætte vægge i stand ved at give dem en ny farve er ofte noget, der har en positiv effekt på et rums udseende. En anderledes nuance kan nemlig være ganske iøjefaldende og hurtigt tilføre en anden stemning til eksempelvis stuen, soveværelset eller kontoret. Men flotte, ensartede vægge er ikke noget, der kommer af sig selv. Det kræver den rette forberedelse i form af afdækning og klargøring, og så er det også nødvendigt at have de rette hjælperedskaber, heriblandt i form af filt. Det kan være en god investering at anvende filt på vægge for at få det ønskede udtryk. Filten skaber nemlig en særlig glat overflade, som er et rigtig godt udgangspunkt, hvis du drømmer om at få en jævn væg. Derimod giver eksempelvis glasvæv en mere grov overflade, så det kan være vigtigt at gøre sig nogle gode overvejelser i forhold til vægbeklædning, da valget kan have stor betydning for finishen.

Hvordan kan filt styrke væggen?

Når der anvendes filt som vægbeklædning, er det som sagt nemmere at male mere jævnt, så du undgår revner og buler i malingen. Filt giver dog meget mere end flotte, jævne vægge: Vægbeklædningen har i et vist omfang også en beskyttende effekt, så væggen holder sig stærkere i længere tid. Inden du skal opsætte beklædning, er det værd at tænke på, hvilken vægtype du har. Eksempelvis behøver gipsvægge kun ét lag filt for at opnå den nødvendige styrke, så sørg for at kende din vægs behov, inden du træffer din beslutning. Hvis du opsætter filt korrekt, kan du se det som en god investering, da det forlænger levetiden på dine vægge. Har du ikke erfaring med opsætning af vægbeklædning, kan du overveje at få hjælp af et professionelt malerfirma, hvis du vil undgå at spilde flere timers arbejde, der risikerer at skulle laves om igen. En erfaren maler kan også altid give dig råd og vejledning i forbindelse med dit malerarbejde, hvis du selv ønsker at kaste dig ud i projektet. Her kan du også finde ud af, om filt overhovedet er nødvendigt til den type vægge, som du har.

Opsætning af filt på vægge er ikke noget, som alle kan udføre, da det kræver en vis viden og teknik, hvis du vil undgå, at filten buler. Uanset hvor stort et kendskab du har til vægbeklædning, kan du altid læse mere om, hvordan du nemt kan give hjemmet et nyt, anderledes look med flot malerarbejde ved at klikke her.

Beregn og bestil malerarbejde i i 4 trin hos DANMAG malerservice

Beregn din pris på maler- og spartelarbejde 24 timer i døgnet.
START NU
1. Online tilbudsgivning
Beregn selv pris via vores prisberegner
2. Bestil online via vores shop
Efter beregning pris, kan du bestille vores ydelse
3. Udførelse af opgaven
Efter bestilling få du en bekræftelse på mail og sms
4. Afslutning & Fakturering
Du få en faktura efter arbejde er udførte

Hvor nyttigt var denne side?

Klik på antal stjerner for at bedømme den:

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antallet af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Professionelt malerfirma & #1 Malerservice.
Dygtig til renovering og ombygning.

Vælg DANMAG til renovering af hus eller lejlighed og glæd dig til renoveringsarbejde i  topkvalitet og en fast pris.
Vi male over hele landet
Om Os:+45 50 311 311 Mobil nrsupport@danmag.comdanmag logo
apartmentprintercartcalendar-full linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram