DANMAG ApS er din KABE maler der tilbyder faste priser for at påføre indfarvet spartel på vægge, gulv samt badeværelse

Hvis du ønske en EKSKLUSIVT rå betonlook væg med KABE spartelmasse så kig nedenfor og bestil os til at anvender det indfarvet spartel allerede i dag

Prisen for en KABE væg, gulv eller badeværelse afhænger af hvordan vægge ser ud inden, om den f.eks. skal forspartles, fjernes gammelt tapet osv. Beregn pris for KABE overflader nedenfor

KABE er et eksklusivt mærke inden for malerbranchen, som har udviklet unikke produkter med indfarvet spartel og overfladebehandlinger. Det er meget populært netop nu at få lavet rå mure, som har et upoleret udseende.

Overvejer du at få gjort noget ved dine gamle vægge med KABE produkter, tilbyder vi at udføre opgaven professionelt for dig. Sådan får du det optimale resultat.

Vi forhandler ikke selv produkter, men kan altså klare det hele for dig, så du ikke selv skal stå med det. Kan du selv påføre KABE på dine vægge? I princippet ja. Men det er ikke nemt. Det forudsætter, at du har kendskab og erfaring med, hvordan du bruger det, således at du får det pæneste slutresultat.

[mvc_ihe hover_effect=”square effect6 from_left_and_right” image_id=”6115″ image_alt=”DANMAG er din kabe maler”]

DANMAG er din kabe maler

[/mvc_ihe]

KONTAKT OS OG HØRE MERE

6 grunde til, hvorfor vælge DANMAG til at male din ljlighed

Nemt bestilling

Nemt bestilling

Bestil maler online i dag på 10 minutter og spar 20% . Og det er ren win win, når du bestiller online hos os

Altid fast pris

Altid fast pris

Når vi siger, at vi altid har faste priser, så betyder det også, at du altid kan spare 20%, når du bestiller online.

Support: CHAT > TEL > EMAIL

Support: CHAT > TEL > EMAIL

Vi gør os umage for at svare på alle henvendelser hurtigst muligt. ... Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Danske malermestre

Danske malermestre

DANMAG er medlem af Danske Malermestre. Men hvad betyder det egentlig for dig som kunde?

Vi bruger den bedte maling

Vi bruger den bedte maling

Vores standard maling til vægge er fra BECKERS. Scotte 7, som har Astma og allergi forbundet og Svanen miljømærkerne.

safety

safety

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolorealiqua.

Hos DANMAG Malerservice tilbyder vi maling- og spartelopgaver med KABE-produkter

Få flotte, indbydende vægge med KABE overfladebehandling

Vil du have gjort noget ved dine gamle vægge, kan du virkelig skabe en synlig forandring med KABE overfladebehandling. Der er flere forskellige farver og udseender at vælge mellem, hvorfor det er helt op til dig, hvilken stil du gerne vil have.

Ønsker du at få os til at gøre det for dig, klarer vi det til en fast pris. Du bestiller din opgave her på siden ved at vælge det produkt, du gerne vil have, hvorefter du vælge antallet af kvadratmeter væg, der skal have KABE maling. Skal en væg fx spartles med KABE, er selve produktet naturligvis inkluderet i prisen. Også når det gælder maling og andre overfladebehandlinger.

Gør-det- selv med KABE spartelmasse

Du skal ikke absolut være professionel for at påføre KABE spartelmasse. Men det er en klar fordel. Køber du et gør-det- selv kit, følger der en guide med, der viser dig, hvordan du skal bære dig ad. Men det er ikke altid, det lige går, som man håber. Vi anbefaler altid, at du får udført opgaver, der kræver teknisk snilde og viden, af en erfaren og ikke mindst professionel maler, der har prøvet det mange gange før.

Derfor kan du altid kontakte os, eller bedre endnu, bestille din opgave direkte her på siden.

Der kan du også se den faste pris på KABE maling- og spartelopgaver. Nemmere bliver det ikke. Veludført stykke arbejde i høj kvalitet Er det ved at være på tide, at du puster nyt liv i dine vægge, kan vi varmt anbefale, at du ser nærmere på produkterne fra KABE.

Hos os kan du være sikker på et veludført stykke arbejde med fokus på kvalitet og din fulde tilfredshed. Vælg selv, hvilket produkt vi skal anvende på dine vægge, så du får præcis det udtryk, du gerne vil have. I og med at produkterne er i rigtig høj kvalitet, kan du se frem til flotte vægge de næste mange år.

Vil du være helt sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, skal du lade en rigtig maler om at gøre det for dig. Så skal du ikke skyde skylden på dig selv, hvis det går galt. Vi kører nemlig med tilfredshedsgaranti, så du er glad, når vi færdige.

KONTAKT OS OG HØRE MERE