Når du skal ud at finde en maler i Egå, er der nogle ting, du bør være opmærksom på i din søgen- Det er nemlig langt fra alle tilbud, der er lige gode.

Nogle er for gode til at være sande – ganske enkelt, fordi de er alt for billige til, at man overhovedet kan komme i gang med at male for de penge. Husk, at kvalitetsmaling koster, og det tager tid at dække grundigt af samt male evt. lister, lofter, spartle mv. Når vi giver tilbud på en opgave, er det altid med afsæt i at give kunden den mest nøjagtige pris som muligt. Det efterlader kunden med et dårligt indtryk, hvis der pludselig kommer en ekstraregning bagefter, og man i virkeligheden kommer af med meget mere. Derfor gør vi en dyd ud af at stille de spørgsmål, der skal til for, at vi dels får det hele med, men også så vi er bedst muligt forberedt til opgaven.

Står du netop nu og skal bruge en kompetent maler i 8250 Egå, er vores anbefaling, at du ser efter, om vedkommende har en tillidsvækkende hjemmeside. At der er angivet CVR-nummer, adresse, e-mail, telefonnummer osv. Og så spørg ind til, hvilken maling der bliver brugt, når de er ude at male. Det har nemlig indvirken på prisen, da maling fra fx Flügger og Dyrup er nogle af de mest foretrukne blandt malere med forstand på kvalitet.

Det kan koste dig dyrt at vælge den billigste løsning

Når man ser på maling som en faktor for, hvilken maler i Egå man skal vælge, ser man ikke holistisk på det. Nok kan maling være for tynd, så der skal males flere gange end ellers nødvendigt, men der er altså også en maler, der skal udføre arbejdet. Har denne ikke tilstrækkeligt med erfaring eller integritet, kan det næsten være ligemeget, om du har den bedste maling.

At male er et detaljearbejde, hvoraf forarbejdet er en vigtig del. Er vi på opgave i en af de dyre boliger ved vandet i Egå, tager det en rum tid at dække grundigt af. Det gør vi i øvrigt altid uanset hvad. Derfor bør du samtidig se dig om efter en maler i Egå, der har gode anmeldelser på fx Trustpilot. Hos DANMAG Malerservice har vi selv gjort noget ud af at skilte med, at vi har vundet “Årets maler” 2017, da det skaber tillid hos kunderne.

Er du ved at indhente tilbud på malerarbejde, skal du bruge din sunde fornuft. Tager du den billigste løsning, kan du meget vel ende med at få den dyreste i sidste ende. Er maleren ikke medlem af Danske Malermestre, som er en slags garantiordning, kan du ikke klage over maleren og få noget ud af det. Så må du selv i gang eller bestille en ny maler. Og ellers koster det bare penge, timer og maling at male flere lag, hvis malingen har været i dårlig kvalitet.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Find en maler i Egå med forstand på kvalitet

Med 9.450 indbyggere i Egå, der ligger i Aarhus Kommune, har vi et ret godt kundegrundlag, hvor der ofte er behov for en maler i Egå. Samlet set har Egå Jyllands dyreste boligkvarter, hvor den kæmper med naboen Risskov og Højbjerg, som også kan bryste sig af nogle prægtige villaer. Egå grænser op til Risskov, Lystrup, Skødstrup, Skæring Strand og Studstrup.

Når du skal finde en maler med forstand på kvalitet i dette område, har vi bred erfaring med alle typer opgaver uanset størrelse. Her ligger også lejligheder omkring Brobjerg Parkvej samt masser af rækkehuse i både Egå og Gl. Egå, der er beliggende på den forkerte side af Grenåvej, som man taler om på disse kanter. Bor man på vandsiden, bor man på den rigtige side. Det er der, alle de dyre villaer ligger helt ned til vandet.

Egå har sit eget sogn, som faktisk er inddelt i fire sogne – nemlig Egå, Skæring, Risskov og Vejlby. For ikke så længe siden lå områder i Egå og Skæring i sommerhuskvarter, men det lavede man om til at være helårsboliger efter lang tids debat i byrådet. Det medførte et prisboom på op mod 80% på bare fire år, hvorfor nogle husejere tjente rigtigt godt på de dyre kvadratmeter.

Find en maler i Egå med forstand på kvalitet

Billig Maler Egå – vælg den rigtige maler første gang

Kort afstand til Aarhus

Egå ligger mere end 8-9 kilometer fra Aarhus, men er stadig godt afskåret og har fred og ro. Der er Egå Marina, hvor der ligger lystbåde i havnen, og der er Egå Gymnasium til de unge. Yderligere er der masser af daginstitutioner til de små og skoler, når de bliver så gamle. Og så er der også indkøbsmuligheder til dagligdagen samt mange specialbutikker mellem Egå og Skæring efter Egå Havvej.

Her er masser af grønne arealer og Egå Engsø, som er et sted for løbere, folk, der kan lide at gå en tur og ikke mindst for ornitologinteresserede. Her er et rigt fugleliv, som mange kommer for at se, og du kan ofte spotte folk med store kikkerter rundt langs den 4,7 km lange tur rundt om søen. Og så har Egå også Modelparken, som er en park for togentusiaster, hvor man kører med minitog og har fremstillet en replika af Letbanen.

Som maler i Egå kommer vi rundt og ser nogle af de absolut dyreste huse i denne landsdel, og der er mange, der vælger os til opgaven grundet vores stærke renommé og sans for kvalitet. Hvis du vil vælge den rigtige maler første gang, er vi det sikre valg.

Ønsker du et tilbud på malerarbejde? Kontakt os 

Skal du have malet din bolig og har brug for en dygtig maler i Egå, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os for tilbud på 71 74 72 41 eller på info@danmag.com. Men du kan også bruge vores prisberegner, hvor du kan se din pris med det samme, bestille og betale online. Du sparer hele 20% ved online bestilling, da vi gerne vil bruge vores på at male ude hos kunderne og ikke på kontoret.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR