Sonderer du markedet for at finde den bedste maler i Harlev, er vi hos DANMAG Malerservice et særdeles godt bud.

Vi er i hvert fald blev kåret som “Årets maler” i 2017, og vi var så heldige, at vi igen var nomineret her i 2019. Vi er overbeviste om, at det blandt andet skyldes, at vi er vores egen værste kritiker og kun tager til takke med allerbedste. Vi stiller nemlig krav til os selv på vores kunders vegne, og sådan får vi glade og tilfredse kunder. Vi maler alle typer boliger i Harlev, som byder på en blanding af både huse og lejligheder. Der er landejendomme, nedlagt landbrug og mange villaer samt nybyg, hvor vi hjælper fra starten ved et byggeprojekt, før det sidste gøres klar til indflytning. Men mange af vores opgaver består også i at forskønne og genopfriske ældre boliger, der rent ud sagt trænger til en kærlig hånd.

Har du en bolig, der trænger til at blive malet, er det en opgave, vi kan klare. Bor du til leje og skal flytte ud, kan vi sørge for, at den bliver godkendt til flyttesyn. Vi kan agere hurtigt på hastere, og ellers kan du altid kontakte os i forhold til rådgivning, priser, deadlines og meget andet, der vedrører professionelt malerarbejde, hvor der er brug for en maler i 8462 Harlev.

Vi er din lokale maler i Harlev

Med jævne mellemrum får alle boligejere behov for at male og gøre ved hele vejen rundt om boligen. Det kan både være inde og ude, hvor der forekommer slitage med tiden. Især det danske vejr og klima byder på en del prøvelser for træværk som fx carporte, skure mv. Vi er din lokale maler i Harlev, som har mange års erfaring med maling af huse både inde og inde og ved, hvilken type maling og kvalitet der skal anvendes for det bedste resultat.

En central del af vores arbejde er rådgivning. Når vi skal ud at besigtige en opgave, kommer vi altid med input baseret på erfaringer. Det gør, at vi kan rådgive kunderne til den bedst mulige løsning, således at det holder længe og er slidstærkt. Det forudsætter blandt andet, at man bruger en maling, der koster lidt. Sammenlignet med billig maling, som er alt for vandholdig, giver det en bedre dækkeevne.

Ønsker du, at vi skal tage en kig på din bolig i Harlev og omegn, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende. Vi hjælper både private og erhverv og gør ikke forskel på, om det er en stor eller lille opgave. Alt er velkomment, når du skal bruge en maler i Harlev – så er vi det sikreste valg.

Billig Maler Harlev - vi maler alle typer boliger

Maler Harlev – vi maler alle typer boliger til fast pris

Fra landsby til etableret bydel

Harlev er stadig en mindre by nær Aarhus, som huser 3.785 indbyggere. Byen ligger kun 14 km vest for Aarhus og ligger også tæt på lidt større byer som fx Galten, Hadsten og Stilling. Den ligger i Aarhus Kommune og er et af yderområderne, før vi begynder at kalde det Favrskov Kommune og Skanderborg Kommune, alt efter hvor man nu bor. Og så er den i sagens natur beliggende i Region Midtjylland, når der er tale om Aarhus Kommune.

Byen har postnummer 8462 og har sit eget sogn. Harlev er kendt for at være en lille landsby, der har vokset sig større med mange gårde og landbrug. Men i dag bor der ganske mange i huse og lejligheder, og der kommer flere til. Senest er der kommet flere udstykninger i byen, som gør det attraktivt grundet den relativt korte afstand til Aarhus og lavere priser sammenlignet med, hvis du rykker tættere på byen.

Harlev har adgang til motorvej, som gør det let for pendlere at komme på vejen. Byen har også sit eget bibliotek, skole, børnepasning, indkøb og en rigtig flot golfbane i form af Ådalen Golfklub. Værdsætter du landligt idyl, er Harlev et rigtigt godt sted at vælge, når du skal ud at se på hus. 

Få en pris på din opgave i dag

Når vi som maler i Harlev er på arbejde, er det som regel i sølvbryllupskvarterer eller ved nybyg. Begge er spændende sager for os, da vi godt kan lide diversitet i opgaverne. Som en gammel stationsby hører de gamle huse med, som har stuk og alle mulige smukke detaljer, der skal bevares. Anderledes er det med nye huse, hvor ejerne gerne vil prøve nogle dristige farver, der skaber et moderne hjem.

Vil du gerne have en pris på maling af dit hus i dag, har vi en smart beregner, hvor du online kan se prisen på malerarbejde med det samme. Det er ganske enkelt. Du gør blot, hvad vejledningen sider, følger de forskellige trin, og så kan du til slut se, hvor meget det fx vil koste at få malet 135 kvm bolig, der har træværk som lister, karme osv. Der er guides, så du ikke kan tage fejl. Og skulle du gøre det alligevel, skal vi nok klare den for dig. Det er intet problem.

Som en fordel, ud over at det er nemt at bestille online, får du også 20% rabat, når du både bestiller og betaler hos os online. Det er nemlig så smart, at vi kan slippe for at regne tilbud ud og i stedet bruge tiden på at male i stedet. Jo flere, der gør det og sparer penge, des flere kan få malet. Det er ren win win for alle.

Tag kontakt i dag

Vi ser rigtig meget frem til at høre fra dig og ikke mindst hjælpe dig med malerarbejde i højeste kvalitet. Sætter du pris på kvalitet til gode priser, er vi dette match. Tag kontakt allerede i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til netop hus eller lejlighed.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR