Hos DANMAG Malerservice er vi en maler i Hasle, der tilbyder både maling og renovering af alle typer boliger uanset størrelse.

Det kan være, du bor i ældre bolig, hvor væggene har set bedre dage og trænger til en gennemgribende renovering og måske opsætning af filt, så du får en plan, flot væg på ny med efterfølgende frisk maling, der gør en synlig forskel.Der kan være mange gode grunde til at male din bolig. Mange gør det, fordi der skal ske noget nyt engang imellem, mens andre kun gør det, når de flytter ind eller flytter ud. Ofte fordi de ikke bor det samme sted ret lang tid ad gangen. Uanset hvad er vi parate til at hjælpe med malerarbejde i høj kvalitet. Om det er en hel bolig på 175 kvm eller et lille værelse eller skur, det er ikke afgørende. Vi hjælper med alle opgaver.

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene skabt os et stærkt brand med en pris som “Årets maler” i 2017 og en nominering her i 2019. Vi har et hav af gode reviews på Trustpilot, som gør, at vi får flere kunder. Derudover er vi medlem af Danske Malermestre og har 100% tilfredshedsgaranti. Derfor er der mange, der vælger os som deres maler i 8210 Hasle eller Aarhus V., som det hedder nu.

Dét skal du være opmærksom på, når du vælger maler i Hasle

At vælge den rigtige maler virker måske ret nemt, da det bare er at tage telefonen og ringe til den første og bedste. Eller hvad? Vi ser desværre relativt ofte, at kunderne ikke har været tilfredse med deres tidligere maler. Det kan være grundet et dårligt resultat, hvor maleren har været sjusket og ikke brugt en god nok maling. Der kan være mange årsager, som er rigtig ærgerlige.

Billig Maler Hasle - maling og renovering af alle typer boliger

Danmag er din Maler Hasle – maling og renovering af alle typer boliger

Derfor anbefaler vi, at du tjekker din maler i Hasle efter i kortene, før du siger ja til et tilbud. For det første. Lyder et tilbud for godt til at være sandt, er netop for godt til at være sandt. Det koster ikke kun 5.000 kroner at male en bolig på 100 kvm. Alene malingen løber op i den pris. For det andet bør du se efter, om maleren har erfaring og har været i branchen i mange år. Det kan nogle gange være et godt tegn.

For det tredje kan du tjekke anmeldelser. Det kan være Trustpilot, Google og Facebook. De sociale medier kan være hårde mod de selvstændige erhvervsdrivende, men det gør også, at du kan undgå at brænde nallerne. En god maler med respekt for sig selv gør noget ud af at fortælle kunder, at han har glade kunder, og at det er det, han arbejder for at skabe flere af. Gør dit forarbejde, og stil krav. Det gør vi.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Hasle blev en del af Aarhus V.

Hasle er en by, der ligger ganske kort uden for Aarhus Centrum. En tur ud ad Viborgvej på fire kilometer, og så er du på Hasle Torv. Der bor i alt 23.934 indbyggere, som er fordelt på områderne Bispehaven, Charlottehøj, Frydenlund, Herredsvang, Møllevangen og hele området omkring villakvarteret ved fx Klokkervej, hvor der ligger nogle ganske dyre huse klods op af ghettoen i Bispehaven.

Faktisk anses Hasle ikke længere for at være en selvstændig by, da man i dag siger 8210 Aarhus V. om området. Dog har byen sit eget sogn ved samme navn, Hasle Sogn. Bydelen ligger i Aarhus Kommune med 345.332 indbyggere, som igen hører under Region Midtjylland. Ud over Hasle Torv ligger der få specialbutikker i området, og ellers er resten boliger og ganske lidt erhverv.

Går vi helt tilbage til 1600-tallet, kunne du have svært ved at finde en maler i Hasle. Her var 15 gårde og ikke skyggen af at være den by, det er i dag. Vi har en stor del af vores kunder i dette område, hvor vi ser en ret stor del villaer, men også kommer ud til lejligheder i alle størrelser.

Tæt på universitet og handelsskole

Vil man gøre store indkøb til jul, skal man en tur ind til centrum af Aarhus. Det tager kun få minutter med bus eller en rask gåtur, hvis man er til det. Ellers triller cyklen ganske let hele vejen ned i byen på ingen tid. Hasle ligger lige ved Handelshøjskolen på hjørnet af Viborgvej og Ringgaden ved det såkaldt Pipkvarter, hvor der ligger nogle rigtigt spændende villaer i alle størrelser og prisklasser.

Da Hasle ikke ligger langt fra Aarhus og grænser op til byen samt Tilst og Åbyhøj, får man også nogle dyre kvadratmeterpriser – alt efter hvor i Aarhus V. Pipkvarteret er noget af det dyreste her, hvor Bispehaven er ret billigt. Der er indkøbsmuligheder til dagligdagen og institutioner til børn og unge i alle aldre på tværs af byen.

Da vi er tæt på byen, er det nemt at komme med bussen. Der går mange forskellige forbindelser, som afgår ca. hvert 10. minut. Og så har man Letbanen, der går hele vejen ude fra Lystrup og ind langs Randersvej og derfor ikke er langt fra. 

Få en pris på malerarbejde nu

Skal du have malet din bolig, og søger du efter den mest kompetent maler i Hasle? Hos DANMAG Malerservice er vi klar til at hjælpe dig og kan rykke med kort varsel. Hvis ikke du kan vente med at få et tilbud på din opgave, kan du regne din pris ud nu. Brug vores prisberegner, hvor du også kan bestille og betale med det samme online.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR