Leder du efter en maler i Hjortshøj, der garanterer høj kvalitet i alt fra rådgivning til eksekvering, er vi hos DANMAG Malerservice den rigtige maler for dig.

Vi går aldrig på kompromis med noget som helst, da vores kunder kun fortjener det bedste. Vi er heldigvis indrettet sådan, at vi godt ved, at det betaler sig at være dygtig, da det spreder sig som ringe i vandet af positivitet.Som maler i Hjortshøj er vi ikke bedre end vores seneste præstation. Vi er til eksamen hver eneste dag, og det trives vi rigtigt godt med. De gode resultater er vores brændstof, og derfor gør vi alt, vi kan for at levere solidt håndværk, som vores kunder bliver glade for os sætter stor pris på. Det er blandt andet en af grundene til, at vi er blevet kåret som “Årets maler” i 2017.

Når du booker os til en opgave, store som lille, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt og til punkt og prikke. Vi har store ambitioner om at være de bedste, og det bliver vi kun ved at stræbe efter perfektion. Det føles skønt at gå hjem fra arbejde, når man lige har haft med en glad og tilfreds kunde at gøre, som er villig til at anbefale vores arbejde, hvilket mange tager sig tid til.

Få en pris på en maler i Hjortshøj i dag

Maler i Hjortshøj - går ikke på kompromis med kvaliteten

Maler Hjortshøj til fast pris – går ikke på kompromis med kvaliteten

Der kan være mange gode grunde til at få brug for en dygtig og professionel maler i 8530 Hjortshøj. Det kan en virksomhed, der skal have malet facaden eller alle kontorer og lofter. Men det kan også være boligejeren, der ønsker at få ordnet træværk inde og ude og give hele huset en omgang frisk maling. Vi ser alle typer opgaver i alle stadier. Det er både  nye huse, hvor vi skal på, før de flytter ind, og det er ældre boliger, der trænger gevaldigt.Har du lige nu brug for en maler i Hjortshøj, der kan give dig en pris, har vi til formålet en online prisberegner, der kan give dig den helt nøjagtige pris med det samme, hvis du ved præcis, hvad der skal laves. Der er en guide, der stiller dig forskellige spørgsmål, som du skal følge hele vejen. Du kan komme ud for at skulle måle, men det er udelukkende for at kunne levere den eksakte pris til dig, så du undgår overraskelser.

Når du er nået til vejs ende, det tager kun et par minutter, kan du faktisk også bestille og betale online. Det vil altid sige, at du kan bestille midt om natten, eller hvornår det nu passer dig. Du aftaler overlevering af evt. nøgle, eller hvornår du er hjemme samt hvornår det skal være klar. Det er nemt, hurtigt og smart. Og vi giver 20% rabat til alle, der betaler online, så vi slipper for papirarbejde på kontoret.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

En mindre forstad til Aarhus 

Med sine kun 3.669 indbyggere er Hjortshøj ikke en af de største byer og forstæder til Aarhus, men der en stor kundekreds for os som maler i Hjortshøj. Den har sit eget sogn, Hjortshøj Sogn, og er beliggende i Aarhus Kommune i Region Midtjylland. Navnet stammer fra en gravhøj i byen, eller rettere ude på landet, som er ganske karakteristisk. Postnummeret er 8530 Hjortshøj, og byen er nogenlunde på samme størrelse som fx Solbjerg, hvor man også har mange marker fordelt over et område på godt 468 kvm.

Gravhøjen er fredet, og der er gennem årene fundet mange fund tilbage fra stenalderen og jernalderen. Den mindre forstad er samtidig en stationsby, hvor der går tog til Aarhus. Byen har sit egen kirke, som er bygget tilbage i 1492 og derfor er en gammel kirke, der står rigtigt flot i naturen, den er omgivet af. I nærheden ligger der motorvej, skole, børnepasning og indkøb.

Når man skal til Hjortshøj, kan man blandt andet krydse motorvejen efter Gl. Egå via Mejlbyvej, hvor der er let adgang direkte ned til stationen. Det er let at komme til og fra byen for de folk, der arbejder udenbys eller inde i Aarhus Centrum, som kun er en køretur væk på ca. 20 minutter alt efter de trafikale omstændigheder.

Nabo til Egå, Skæring og Risskov

Med kun 12 kilometer ind til Aarhus, ligger Hjortshøj side om side med byer som Egå, Skæring, Mejlby og Risskov. En rigtig flot by med landligt idyl, som er særegent så tæt på byen. Da vi er tæt på disse byer, er det heller ikke billigt at købe hus her. Vi ser som maler i Hjortshøj huse i alle størrelser og kvaliteter, der her er mange ældre boliger og derfor ofte anderledes behov end hos nye huse.

Selvom byen måske forekommer lille, er der stadig to frisører, to fodboldbaner til den lokale fodboldklub, et plejecenter, en dagligbrugs en skole, en grill og andre mindre butikker og indkøb. Skal man det helt store, kan man tage toget, bilen eller cyklen ind til midtbyen, hvis man ønsker det. De fleste arbejder i Aarhus eller omegn, hvorfor det er belejligt med motorvejen lige ved.

Om du har en ældre bolig, der skal males eller/og renoveres, er det en opgave, vi gerne vil se på sammen med dig. Vi kan agere og rykke hurtigt, hvis det er noget, der haster. Du skal vælge os, hvis kvaliteten er vigtigst. Da vi er medlem af Danske Malermestre og kører med 100% tilfredshedsgaranti, er du sikker på håndværk i topkvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud fra en maler i Hjortshøj, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 71 74 72 41 eller skrive til info@danmag.com. Vi har også en live chat-funktion på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål, der trænger sig på.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR