Når vi som maler i Højbjerg er på opgave, kommer vi ud til at væld af forskelligartede opgaver.

Her i bydelen er der huse i alle størrelser og aldre, hvorfor vi den ene dag kan se en gammel murermestervilla fra 1920’erne og den anden dag en nybygget villa i funkisstil. Det gør det spændende og udfordrende, og det er med til at rykke på vores kompetencer, når vi får noget forskelligt fra hånden.Vi stiftede DANMAG Malerservice tilbage i 2009 og har vores hovedkontor i Aabyhøj. Siden da er der løbet meget vand i åen, da vi for ikke så længe siden også åbnede en afdeling i Gentofte ved København. Vi vil gerne være tæt på vores kunder og kunne agerer hurtigt og agilt, når der er behov for os. På trods af vores beskedne alder har vi mange års erfaring og ansætter udelukkende folk med erfaringen og kompetencerne i orden.

Har du en bolig, der trænger til en kærlig hånd, er vi din maler i 8270 Højbjerg. Vi sætter barren højt for, hvad en maler i Højbjerg kan levere af kvalitet, og det holder vi ved. Det har blandt andet ført til en pris som “Årets maler” i 2017 og endnu en nominering til prisen her senest i 2019. Vi har et stort ambitionsniveau, og det kommer dig som kunde til gode.

Vælg en maler i 8270 Højbjerg med blik for detaljen

Der er mange ting at have styr på som maler. Det fuldendte ligger i detaljen, som ikke alle sætter en ære i. Det kan købes for billigt. Så husk, at hvis du får et tilbud fra en maler i Højbjerg, der lyder for godt til at være sandt, så er det nok også det. God kvalitet koster, men det holder også længere – og derfor er det en god investering, der tjener sig hjem.

Har du valgt en maler, der anvender billig maling, skal det måske males helt om, eller der skal tilføjes et nyt lag. Det medfører typisk også, at der skal males igen tidligere, end hvis man havde brugt en solid maling, der dækker grundigt. Om du skal have malet et lille værelse på 9 kvm eller en bolig på 250 kvm, kan du se frem til samme gode service og kvalitet i håndværket over hele linjen.

Når du skal se dig om efter en maler, er vores bedste råd, at du lader din sunde fornuft vælge for dig. Det er oftest sådan, du får mest ro i maven og ikke skal bekymre dig om ekstraregninger, et sjusket resultat, du skal til at klage over. Hos DANMAG er vi medlem af Danske Malermestre, og vi kører med 100% tilfredshedsgaranti, så du kan være helt sikker på, at alt er, som det skal være.

Billig Maler i Højbjerg - vi maler boliger i alle aldre og størrelser

DANMAG er din Maler iHøjbjerg – vi maler boliger i alle aldre og størrelser

En af Aarhus’ perler med fantastisk beliggenhed

Når man taler om liebhaverkvarter i Aarhus og omegn, skal man nævne Højbjerg og Risskov. Begge har skov og vand, alt efter hvor man befinder sig i byen. Der bor 24.172 indbyggere i det område, man kalder Holme-Højbjerg-Skåde, som hører til den mere mondæne del af Aarhus. Højbjerg begynder fra Strandvejen og strækker sig langs Oddervej helt ud til, hvor man har anlagt en af landets bedste og smukkeste golfbaner – nemlig Moesgaard, også kaldet Aarhus Golf Club.

Der er ikke mere end fem kilometer ind til Aarhus, og her er alt mellem skov, strand, dyrehave, masser af grønne områder og nydelige stier til løb, trecking og mountainbike i Marselisskoven. Her er også et mangfoldigt udbud af villaer, der kommer i alle størrelser, og faktisk er nogle af de dyreste villaer i Aarhus handlet her. Den nu afdøde Herman Salling boede på disse kanter med sin hustru og nu enke, Karin Salling.

Som professionel maler i Højbjerg er det altid spændende at se, hvad vi kommer ud til af opgaver, fordi det kan variere meget. Vi kan komme ud at male i en villa på 300 kvm til 20 millioner og dagen efter i en lille 2-værelses lejlighed til 2,5 millioner. Det er noget af det, der gør det alsidigt og interessant, så vi ikke laver det samme hver eneste dag.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Kuperet terræn i attraktivt område

Med sine ca. 24.000 indbyggere er der for os massevis af potentielle kunder. Noget af det, der adskiller byen fra mange andre forstæder til Aarhus, er, at terrænet er meget kuperet. Det er blandt andet også med til at gøre det yderst attraktivt, da man netop finder skov, hvor der ikke just er fladt. Der ligger mange boliger gemt i skoven og gør det rigtigt idyllisk.

Er man så heldig at have en bolig med skoven i baghaven og stranden i forhaven, har man også betalt prisen. Her finder du nogle af Jyllands og Danmarks dyreste kvadratmeter. Der er ikke så meget i forhold indkøb og shopping i området, og der findes kun få uddannelser i nærheden. Men da det ligger tæt på byen, er der ikke mange minutter ind. Her kan Oddervej tages med bus eller bil.

Indtil 2007, hvor amterne blev nedlagt i kommunalreformen, var Højbjerg hovedsæde for Aarhus Amt. Det er en i dag en del af Aarhus Kommune, som igen er en del af Region Midtjylland. Ud over boliger er der flere virksomheder som fx Salling Group og mange mellemstore virksomheder. 

Få en pris på malerarbejde allerede i dag

Skal du have fat i en maler i Højbjerg for at få et tilbud? Vi har udviklet en funktion online, hvor du kan regne din pris ud på malerarbejde. Du kan prøve den allerede nu og se, hvad det koster for netop din opgave. Der er vejledning med hele vejen, så du ender med den nøjagtige pris, du skal betale for den pågældende opgave. Vi belønner vores kunder, der både bestiller og betaler online, med 20% rabat. Vi vil nemlig hellere bruge tiden på det, vi er allerbedste til – og det er at til at male. Så slipper vi for kontorarbejde. Kontakt os ellers gerne på 71 74 72 41 eller på info@danmag.com, hvis du har en opgave til os eller gerne vil have os ud at give et tilbud

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR