Spar dig selv for en masse besvær og tid – book os online

Leder du efter et rigtig dygtigt malerfirma, der har kan sit kram og kan foretage en maling af lejlighed i Aalborg?

DANMAG lige den malermester, du har behov. Vi er et professionelt og seriøst foretagende, som udfører alt inden for renovering af hus & lejlighed i Aalborg. Står du at skal flytte fra en lejlighed? Og er du før blevet udsat for udlejers dyre malerregninger og aldrig ser noget af dit depositum?  Så få udført en renovering af os til en rigtig god pris. Vi laver alt inden for renovering som fx afdækning, spartling af loft og vægge, maling af træværk, opsætning af ny filt samt maling.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I ÅLBORG OMRÅDE

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Ålborg, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i Aalborg tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Aalborg

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Allborg, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT AALBORG

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Malerfirma i Aalborg med mange års erfaring

DANMAG Malerservice er et stolt malerfirma, der er funderet på filosofien, at kunden altid skal være tilfreds.

Vi kører med 100% tilfredshedsgaranti. Hvilket betyder, at vi ikke forlader din lejlighed, før vi kan stå inde for arbejdet, og du er glad og tilfreds. Stolte håndværkere, som er perfektionistiske helt ind til benet. Derfor tager vi gerne det ekstra tid på egen regning, så det kan blive præcis, som vi har aftalt, og som du har betalt for.

Vil du have et firma med stor erfaring? En der kan udføre en rigtig god renovering af lejlighed eller hus i Aalborg til en konkurrencedygtig pris? Tøv ikke med at bestille her på siden.  Når du bestiller malerarbejde og renovering af lejlighed & hus hos os, kan du forvente et punktligt firma. Firma som overholder aftaler, møder til tiden, bruger de bedste materialer.

Vi nyder vores arbejde, og vi mener, at man som kunde hos kan se og fornemme forskellen på rigtig godt malerarbejde. Ser du stik imod forventning nogle fejl eller mangler efterfølgende, kommer vi naturligvis og udbedrer det uden en merpris. Vi er til for din skyld, og vi er altid opsat på at yde et godt stykke arbejde. Vi rydder altid op efter os selv, så du får et hjem tilbage, der står som ny og emmer af ny, frisk lejlighed.

Vi samler på glade kunder;

Sætter du pris på et malerfirma, der har referencerne i orden?

Vi scorer 4,8 ud af 5,0 på Anmeld Håndværker. Dvs  vi har gjort rigtig mange kunder glade. Skal du derfor have renovering af lejlighed eller hus i Aalborg? DANMAG står for kvalitet og er en virksomhed, der kontinuerligt har fokus på kundernes tilfredshed.

Du får en unik service, da vi er imødekommende og glade. Vi elsker vores arbejde. Vi ved, at kundeservice er en stor del af oplevelsen og eftermælet. Derfor kan du altid forvente at få et smil og smukke penselstrøg, som vil omdanne din bolig til et helt nyt hjem. Vi har gjort det nemt for vores kunder at bestille en opgave hos os.

Du vælger bare, hvad du skal have lavet i drop-down- menuen. Og er du i tvivl, så gives der en forklaring af hver opgave. Det er nemt og bekvemt, og du kan se prisen med det samme, så du slipper for at vente på malertilbud. Vi går lige til pointen. Vi maler og udfører renovering af lejlighed i Aalborg

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud