Din foretrukne maler i Galten

Maler i Galten – vælg det lokale malerfirma i Galten

DANMAG Malerfirma er på hjemmebane som din maler i Galten. Vi er hjemmehørende i Herskind ved Galten, og hvis du har en maleropgave i lokalområdet vil vi rigtigt gerne som din maler i Galten stå for malerarbejdet.  DANMAG Malerfirma lover dig et professionelt resultat. Som lokalt malerfirma i Galten er vi tæt på dig, og vi lægger stor vægt på en nær og konstruktiv dialog – baseret på åbenhed og ærlighed.

Vi fokuserer på dig som kunde, og vi ved, at kvalitet og pris er altafgørende faktorer for dig, når du skal vælge maler i Galten. Hos DANMAG Malerfirma har vi specialiseret os i indendørs maleropgaver, og vi giver dig gerne et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på maling / renovering af din lejlighed i det midtjyske. Vi er et mindre malerfirma i Galten. Vores fleksibilitet sikrer dig den laveste pris på maling af dine rum.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I GALTEN OMRÅDE

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Galten, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i Galten tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Galten

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Galten, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT GALTEN

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud