Maler i Hadsten – pålidelig malermester i Hadsten

Bestil maler i Hadsten – lokalt malerfirma i Hadsten med faste lave priser

Skal du bruge en maler i Hadsten? Så ring til DANMAG Malerservice – dit lokale malerfirma. Vi bor i Åbyhøj og er derfor din lokale malermester i Hadsten og omegn. Vi kender egnen og har malet rigtigt mange lejligheder og huse i lokalområdet. Vi vil også gerne give et tilbud på dit malerarbejde. Ikke mindst hvis du har en indendørs maleropgave, da vi er specialister i maling af lejligheder og huse. Opsætning af glasvæv og filt er vi særdeles gode til, men i øvrigt klarer vi alle tænkelige maleropgaver. Som maler i Hadsten lover vi dig, at vi altid vil levere et professionelt resultat. Vi forlader ikke opgaven, før du er 110 % tilfreds, og vi prioriterer en tæt dialog med vores kunder omkring alle opgaver – stor som lille. Har du brug for en maler i Hadsten, finder du ikke et bedre valg end DANMAG Malerservice. Vi er et mindre malerfirma uden de store driftsomkostninger, og derfor vil vi altid kunne give dig den bedste pris på maling.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I HADSTEN OMRÅDE

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Hadsten, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i Hadsten tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Hadsten

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Hadsten, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT HADSTEN

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud