Maler i Hammel – DANMAG dit lokale malerfirma i Hammel

Din maler i Hammel – vælg det billige malerfirma med 110 % tilfredshedsgaranti

Mange penge at spare – ring til professionel maler i Hammel. DANMAG Malerfirma – lokal malerservice til fordelagtigt lave priser! Maler i Hammel – hvis du står over for at skulle renovere din lejlighed eller dit hus, vil vi meget gerne give dig et uforbindende tilbud på din maleropgave. Vi er et mindre malerfirma i Hammel, og vi fokuserer på professionel betjening af kunder i lokalområdet. Hos DANMAG Malerfirma er du altid garanteret et professionelt resultat – til fordelagtigt lave priser. Vi holder udgifterne nede og kan derfor give dig det bedste tilbud på din indendørs maleropgave. Vi maler køkken, stue, værelser, badeværelser opgange og kælderrum – og vi er også rigtigt skrappe til opsætning af filt og glasvæv.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I HAMMEL OMRÅDE

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Hammel, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i Hammel tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Hammel

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Hammel, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT HAMMEL

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud