Maler i Horsens – DANMAG dit malerfirma i Horsens til gode priser

Malerarbejde i Horsens – bestil maler her og nu til god pris!

DANMAG Malerfirma udfører alt malerarbejde i Horsens – Ring efter et godt tilbud malertilbud i Horsens. Gør brug af en professionel malermester, når du har en maleropgave i Horsens. Vi er specialister i indendørs malerarbejde – herunder: Opsætning af filt glasvæv og tapet – Maling og reparation af væg og loft Fuldspartling af f.eks. gips, væg og loft – Maling af træværk Istandsættelse af flyttelejligheder – Maling af trappeopgange Maling af gulv – f.eks. epoxymaling af gulve Vores malerarbejde i Horsens er kendetegnet ved en professionel tilgang.

Vi er et mindre, men effektivt og derfor også billigere malerfirma, som lægger vægt på den faglige stolthed og en tillidsfuld dialog med vores kunder. DANMAG Malerfirma er det oplagte valg for malerarbejde i Horsens og omegn. Vi er lokalt funderet i Midtjylland og har stået for renovering og maling af en lang række lejligheder og huse i Horsensområdet.

Vi giver gerne et uforbindende tilbud på dit malerarbejde – og husk at vi har 110 % tilfredshedsgaranti. Vi er kendt for at overholde vores aftaler – både når det gælder afleveringsfrister og pris.  Lad DANMAG Malerfirma friske din bolig op med nye farver. Ring i dag for nærmere info.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I HORSENS

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Hørsens, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Hørsens

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Hørsens, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT HØRSENS

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud