Bestil maler i Malmø, der udfører kvalitets malerarbejde

Har du brug for en kompetent og professionel maler i Malmø, tilbyder vi hos DANMAG Malerservice nu også vores services på den anden side af sundet. Da vi netop har åbnet en afdeling i København, er der ikke mange minutter til Malmø, hvor vi har oparbejdet en god kundeportefølje. Skal du bruge en dygtig maler i Malmø til maling af lejlighed eller måske maling af hus, er vi parate til at løfte opgaven for dig.

Vi har mange års egenhændig erfaring som professionel maler og har leveret massevis af succesfulde resultater for vores kunder, som har været med til at kåre os til Årets Håndværker ad flere omgange. Du kan derfor trygt bestille malerarbejde i Malmø hos os, hvis du lige står og mangler en erfaren og kvalitetsbevidst fagmand, der garanterer for den gode kvalitet.

Grundig og effektiv maler i Malmø

Sonderer du terrænet for at lokalisere den bedste maler i Malmø, står vi til rådighed og kan typisk træde til med det samme, hvis du har en hasteopgave. Vi er yderst grundig og effektive – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi tilbyderblandt andet følgende services:

 • Maling af lejligheder
 • Maling af huse
 • Renovering
 • Gulvbehandling
 • Salg og udlejning af malerudstyr og værktøj
 • Nybyggeri og meget andet.

NEDENFOR KAN DU SE HVAD TILBYDER VI I MALMÖ

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Malmø, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed i Malmø tilbyde DANMAG ApS:

 • Maling af vægge og lofter
 • Maling og lakering af døre, karme og lister
 • Maling og lakering af skabe og låger
 • Opsætning af tapet, væv og filt
 • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Malmø

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Malmø, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Har du en konkret opgave eller større projekt, hvor du har behov for et malerfirma i Malmø, er du velkommen til at tage en snak med os om dine ønsker.

Da vi er bosat i København, tager det ikke langt at komme frem og tilbage, og vi er derfor meget fleksible i forhold til arbejdstider. Vil du have pris på malerarbejde i Malmø, kan du følge vores manual (INDSÆT LINK TIL MANUAL) for, hvordan du nemt og bekvemt bestiller online her hos os. Kvalitet frem for alt Betyder kvaliteten af malerarbejde noget for dig, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer på markedet, således at vi kan stå inde for kvaliteten og ikke mindst holdbarheden og slidstyrken. Vi vægter kvalitet frem for alt, så du bliver 110% tilfreds for det arbejde, vi leverer for dig. Bestil maler i Malmø hos os, så du er sikker på, at det bliver udført korrekt. Det er dyrt at vælge for billigt, da det ofte ender med at blive dyrere i længden alligevel. Hos DANMAG Malerservice er høj kvalitet en mærkesag, og god service er en selvfølge. teret.

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud