OBS! Så er der godt nyt til alle københavnere. DANMAG åbner ny afdeling i København Læs mere her...

Bestil maler i Malmø, der udfører kvalitets malerarbejde

Har du brug for en kompetent og professionel maler i Malmø, tilbyder vi hos DANMAG Malerservice nu også vores services på den anden side af sundet. Da vi netop har åbnet en afdeling i København, er der ikke mange minutter til Malmø, hvor vi har oparbejdet en god kundeportefølje. Skal du bruge en dygtig maler i Malmø til maling af lejlighed eller måske maling af hus, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi har mange års egenhændig erfaring som professionel maler og har leveret massevis af succesfulde resultater for vores kunder, som har været med til at kåre os til Årets Håndværker ad flere omgange. Du kan derfor trygt bestille malerarbejde i Malmø hos os, hvis du lige står og mangler en erfaren og kvalitetsbevidst fagmand, der garanterer for den gode kvalitet.

Grundig og effektiv maler i Malmø

 

Sonderer du terrænet for at lokalisere den bedste maler i Malmø, står vi til rådighed og kan typisk træde til med det samme, hvis du har en hasteopgave. Vi er yderst grundig og effektive - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi tilbyderblandt andet følgende services:

 

  • Maling af lejligheder 
  • Maling af huse
  • Renovering
  • Gulvbehandling
  • Salg og udlejning af malerudstyr og værktøj
  • Nybyggeri og meget andet.

Har du en konkret opgave eller større projekt, hvor du har behov for et malerfirma i Malmø, er du velkommen til at tage en snak med os om dine ønsker.

 

Da vi er bosat i København, tager det ikke langt at komme frem og tilbage, og vi er derfor meget fleksible i forhold til arbejdstider. Vil du have pris på malerarbejde i Malmø, kan du følge vores manual (INDSÆT LINK TIL MANUAL) for, hvordan du nemt og bekvemt bestiller online her hos os. Kvalitet frem for alt Betyder kvaliteten af malerarbejde noget for dig, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi anvender udelukkende de bedste materialer på markedet, således at vi kan stå inde for kvaliteten og ikke mindst holdbarheden og slidstyrken. Vi vægter kvalitet frem for alt, så du bliver 110% tilfreds for det arbejde, vi leverer for dig. Bestil maler i Malmø hos os, så du er sikker på, at det bliver udført korrekt. Det er dyrt at vælge for billigt, da det ofte ender med at blive dyrere i længden alligevel. Hos DANMAG Malerservice er høj kvalitet en mærkesag, og god service er en selvfølge. teret.

 

NEDENFOR KAN DU SE VORES FASTE MALER PRISER I MALMÖ:

Maling af lejlighed i Malmø

Maling af  hus i Malmø

Maling af værelse i Malmø

Renovering af lejlighed i Malmø

Renovering af hus i Malmø

Renovering af stue i Malmø

Tilbyder malerarbejde i nybyg og tilbygning i Malmø

Spartlearbejde i Malmø

Maler i Malmø
Trustpilot