Maler i Ry – Bestil malerarbejde hos malermester i Ry

Maler i Ry til gode priser – renovering af lejligheder og huse

Skal din lejlighed eller dit hus i Ry have en gang opfriskende maling? Så ring til DANMAG Malerservice – vi er din maler i Ry, og vi vil meget gerne give et godt tilbud på renovering af din bolig.

Vi opererer med faste lave priser på vores arbejde. Således vil du her på vores hjemmeside ved at benytte vores smarte prisberegner hurtigt kunne udregne en helt nøjagtig pris på din maleropgave. Du kan trygt ringe til din maler i Ry – vi samler på tilfredse kunder, og som en del af lokalsamfundet ved vi, hvor vigtigt det er at levere gode resultater – hver gang. Vi har som maler i Ry malet rigtig mange boliger i Søhøjlandet. Vi er et mindre malerfirma, og det betyder, at du som kunde hos os aldrig vil drukne i mængden.

Din maler i Ry vil give dig en personlig og engageret behandling fra den første samtale til arbejdet er afsluttet, og vi forlader ikke din bolig, før vi er sikker på, at du er 110 % tilfreds med vores indsats. Hos DANMAG Malerservice bliver alle aftaler naturligvis overholdt til punkt og prikke. Du kan drage stor fordel af vores store erfaring med indendørs maleropgaver. Vi giver gerne tilbud på maling af værelser, køkken, bad, stue, kælder og opgang, og bemærk at vi er specialister i opsætning af filt og glasvæv.

Vi foreslår, at du allerede i dag kontakter os for at få et fast tilbud på din maleropgave. Et tilbud fra os er naturligvis altid helt uforbindende. Ring til din maler i RY – DANMAG Malerservice – allerede i dag – vi er det oplagte valg ved behov for malerfirma i Ry.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I RY

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Ry, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Ry

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Ry, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT RY

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud