Malerfirma DANMAG – din kompetente og lokale maler i Silkeborg

Vi har fokus på dig som kunde, og vi ved, at kvalitet er en afgørende faktor, når du skal beslutte dig for, hvem du vælger som din maler i Silkeborg

Vælg den professionelle løsning – hos DANMAG Malerfirma lægger vi vægt på den nære dialog med vores kunder. Vi har 110 % tilfredshedsgaranti, og vi er kendt for altid at overholde vores aftaler til punkt og prikke. DANMAG Malerfirma i Silkeborg er et effektivt malerteam, hvor du som kunde ikke blot forsvinder i mængden.

Vi har en stor faglig stolthed omkring alt, hvad vi laver, og vi betragter først vores malerarbejde som afsluttet, når du er helt tilfreds. Vi arbejder med faste priser på malerarbejde i Silkeborg, og vi lover dig professionel malerservice fra start til slut. Som maler i Silkeborg har vi stået for maling og renovering af en lang række lejligheder i Silkeborg og omegn, og vi er stolte over at kunne sige, at vi har en stor og trofast kundekreds i det midtjyske. Skal vi give dig et uforbindende tilbud på din maleropgave i Silkeborg? Så ring til os allerede i dag. Vi glæder os til at friske din bolig op med nye farver!

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I SILKEBORG

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Silkeborg, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Silkeborg

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Silkeborg, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT SILKEBORG

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud