Trige er en by nær Aarhus med godt 2.800 indbyggere, hvor vi som maler har haft mangeartede maleropgaver gennem de seneste 10 år.

Byen har udviklet sig meget, og nogle af de marker, der var der under Finanskrisen, er skrumpet ind og er blevet til bebyggelse. Byen ligger i Aarhus Kommune og har postnummer 8380 og er en del af Region Midtjylland.

Søger du en maler i Trige, har vi både erfaring og ekspertise i alt slags malerarbejde for både private og erhverv. Der ligger noget erhverv i Trige, hvor LINCO Food og NCC, der producerer asfalt er blandt de største. Byen har sit eget postdistrikt, som den deler med to mindre nabobyer, der hedder Ølsted og Spørring, hvor der er flere villaer på vej op og endnu flere på vej i lokalplanen. Det er fortrinsvis gamle, lave huse, der stammer fra årene i slutningen af 60’erne, som også er kendt som udflytningsårene.

Der er ikke mere end 14 kilometer ind til Aarhus C., hvilket også afspejler sig i huspriserne. Vi gør dog ikke forskel på vores priser, da vi leverer samme gode kvalitet hver eneste gang, uanset om det er en lille eller stor bolig. Yderligere er der kun 26 km til Randers, hvorfor den ligger godt i midten og giver nem adgang til flere landsdele på ganske kort tid. Og så ligger E45 i kort afstand, og det hjælper gevaldigt på rejsetiden, hvis man er pendler.

Maler i Trige - vi er din lokale specialist

Maler i Trige til fast pris

Blandet nybyg og ældre boliger og lejligheder

Trige er en by, hvor der er meget blandet boligbyggeri. Her er det flotte nybyg ud med Spørring, og der er gårde, gamle huse og lejligheder til unge og ældre. Dertil er der jo det, der skal være i en by med så relativt mange indbyggere. Indkøb, skole, pasningsmuligheder og natur. Ret basalt det hele for børnefamilien, der gerne vil lidt uden for byen og spare penge 

Da Trige ligger i udkanten af kommunen og grænser op til Favrskov Kommune, har man stadig lidt af Aarhus-priserne og kommuneskatten. Men det er i den lavere ende, når man sammenligner med andre byer, der ligger i samme afstand til centrum. Ikke så langt fra motorvejen ligger Bærmoseskoven, som blev anlagt i ca. 1990. Det har givet et andet liv med skoven, der hører under det, man kalder De nye Aarhus Skove.

Skal du have fat i en specialist inden for malerfaget til at hjælpe dig med at male hele eller dele af din bolig, gør du klogt i at vælge en, der forstår sig på kvalitet. Det holder længere, ser pænere ud, og så slipper du for at gøre det om igen, hvis der fx skal males en gang mere. Vi hjælper gerne til og kan komme og besigtige opgaven samt give et uforpligtende tilbud.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Vær omhyggelig, når du vælger maler i 8380 Trige

Du har indset behovet for at finde en maler i 8380 Trige, men du ved ikke helt, hvem du skal vælge og hvorfor. Brug din sunde fornuft og vær lidt omhyggelig i dit valg. Den billige løsning kan hurtigt ende med at blive den dyre. Du kan begynde med at søge efter referencer på den pågældende maler i Trige. Har vedkommende gode anmeldelser, kender du nogen, der har brugt firmaet før, er de med i garantiordning som Danske Malermestre osv.

Selv har vi vundet “Årets maler” i 2017 og fik en nominering i 2019, hvilket vi er meget stolte af. Vi går på arbejde for at yde vores bedste og skabe flotte resultater for vores kunder. Den tilgang har skaffet os et hav af gode anmeldelser, og det er markedsføring nok i sig selv. Vi lader nemlig det gode håndværk tale for sig selv, så vi kan bruge tiden på at male og på den måde give syn for sagen.

Vi kører desuden med 100% tilfredshedsgaranti, hvorfor du altid kan vide dig sikker på, at du får det bedste resultat – vi smutter nemlig ikke før. Og så anvender vi naturligvis maling i solid kvalitet, som har lang holdbarhed og høj slidstyrke. Det er medvirkende til, at der ikke skal males de næste mange år, og at det nye look holder sig pænt længere.

Brug vores online prisberegner og se din pris

Du kender det sikkert alt for godt. Du skal have fat i en maler i Trige, hvor du kan få en pris på maling af dit hus. Du ved ikke, hvad det koster, og du vil gerne have prisen med det samme, så du har noget at forholde dig til. Den problematik har vi gjort noget ved og har fået designet et flow med en prisberegner, der kan vise din pris på malerarbejde med det samme.

Du skal fx have malet et hus på 180 kvm. Der skal males to gange, og der skal males lofter og lister. Der skal måske spartles lidt huller og males skråvægge på et areal á ca. 25 kvm. Det er blandt andet nogle af de ting, du skal angive, når du går gennem flowet, der samtidig er et bestillings-flow. Det er nemt, smart og giver dig en eksakt pris på det, der skal laves. Ikke noget med skjulte gebyrer og ekstraregninger.

Når du er nået til vejs ende og kan se din pris, har du mulighed for at bestille arbejdet hos os. Du kan sågar betale online, hvilket udløser en rabat på hele 20% rabat. Hvorfor? Fordi vi hellere bruge tiden på at male huse frem for at sidde på kontoret og ordne administrativt arbejde. Sådan er vores tid brugt bedst, og sådan er dine penge sparet og dermed tjent. Vælg DANMAG Malerservice, hvis kvaliteten skal være i orden. Så går du ikke galt i byen.

Skal vi også male dit hus?

Gennem årene har vi som maler i Trige malet rigtigt mange huse i alle størrelser. Vi maler også gerne dit, som kan være gammel eller nybyg. Vi kan det hele og rådgiver gerne om farvevalg og meget andet. Alle opgaver er velkomne – også hvis du har erhverv, der trænger til maling. 

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR