Maler i Viborg – erfaren malermester i Viborg med fokus på indendørs malerarbejde

Konkurrencedygtige priser på malerarbejde og maling af lejligheder og huse i Viborg og omegn

Vælg et lokalt funderet malerfirma til din maleropgave. DANMAG Malerservice er din foretrukne maler i Viborg. Hvis du har en maleropgave i Viborg og omegn, vil det være helt naturligt at ringe til DANMAG. Vi har malet et stort antal lejligheder og huse i lokalområdet, og vi vil også meget gerne male din bolig. Hos DANMAG Malerfirma har vi specialiseret os i indendørs maleropgaver, og vi giver dig gerne et fordelagtigt og helt uforbindende tilbud på maling / renovering af din lejlighed i det midtjyske.

Vælg din maler i Viborg med omhu – vi er tæt på dig, og vi lægger stor vægt på, at dialogen mellem os og vores kunder er tæt og ærlig. Vi overholder altid alle aftaler omkring pris og leveringstid. Hos os får du en fast pris, som holder hele vejen. Pris og kvalitet er selvfølgelig helt afgørende faktorer for dig, når du skal vælge maler i Viborg.

Hos DANMAG har vi fokus på begge aspekter, og vi lover dig 110 % tilfredshedsgaranti på vores malerarbejde. Vi maler alle dine rum – køkken, stue, værelser, badeværelse, bryggers, kælderrum – og vi klarer det hele, maling af lofter, vægge, døre, dørkarme og fodlister. Vi er speialister i opsætning af filt og glasvæv. Ring til DANMAG Malerservice i dag for et godt tilbud – din maler i Viborg.

SE NEDENFOR OM VORES MALERARBEJDE I VIBORG

MALING AF LEJLIGHED

Når du bestiller os til maling af flyttelejlighed i Viborg, har vi som udgangspunkt ingen grænser for opgavens størrelse og kompleksitet.

I forbindelse med maling af lejlighed tilbyde DANMAG ApS:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling og lakering af døre, karme og lister
  • Maling og lakering af skabe og låger
  • Opsætning af tapet, væv og filt
  • Spartling af gips (væg + loft
FIND UD AF MERE

HUS MALING INDVENDIGE

DANMAG ApS er specialister i indendørs maling af hus i Viborg

Vi elsker at male huse, og derfor har vi gjort indendørs maling af hus til vores speciale. Bestil maling af hus nu her på siden og spar gode penge. Vi har altid faste, konkurrencedygtige priser – og vi står inde for vores arbejde. Hos os der ingen skjulte gebyrer eller skjulte omkostninger.

FIND UD AF MERE

MALING AF STUE

Har du fx en stue, børneværelse, soveværelse eller gang i Viborg, der trænger til maling?

I vores formular kan du selv definere,  hvad du vil have udført – og vores smarte beregner regner selv prisen ud for dit malerarbejde. Vælg fx om du vil have en eller to strygninger på vægge og loft, om gulvlister og træværk skal males, måske også radiatorer eller vinduer

FIND OUT MORE

MICROCEMENT VIBORG

Microcement til fast pris pr kvm

Er du træt af, at kigge på dine almindelig hvide vægge, trænger du til at der sker noget nyt eller vil du gerne have norden ind i din hjem? Så er det Microcement du kan have. Microcement er dekorative belægnings mulighed for dem, der kan vil prøve noget nyt.

FIND UD AF MERE

Hvad koster det at få malet hos DANMAG Malerservice ApS?

SE VORES FASTE PRISER

HVORFOR VÆLGE OS?

SEND BESKED TIL DANMAG MALERSERVICE

Få et gratis og uforpligtende tilbud