Når det kommer til at finde en maler i Løgten, findes der en del om buddet.

Men hvordan sikrer du dig, at du vælger den rigtige maler, som kan levere varen til den aftalte pris og tid? Med mange års erfaring i branchen ser vi ofte kunder, som har været knap så heldige, enten fordi de bare har taget det første og bedste tilbud, eller fordi de simpelthen ikke har gidet at besvære sig med at tjekke op på maleren. Stil krav, det gør vi. Nogle af de krav, vi stiller os selv, er, at vi skal rådgive og vejlede kunderne til den bedste løsning. Den bedste løsning er den, der skaber mest værdi på alle parametre. Det gælder især mavefornemmelsen og ikke mindst holdbarheden af det færdige resultat. Det kan godt være, at vi ikke er de billigste, men det vil vi heller ikke være. Vi vil bare være de bedste, og det stræber vi efter hver dag.

Det har blandt andet skaffet os en titel som “Årets maler” i 2017 og en nominering i 2019. Det leder os hen på signaler, der skaber tillid. Kan vi som maler i Løgten dokumentere, at vi har gode anmeldelser og dermed tager sig godt af vores kunder, så de er glade, har vi vundet. Det giver flere kunder, og det gode ord om vores arbejde spredes. Derfor har vi det største incitament overhovedet til at levere til kundernes store tilfredsstillelse.

Din maler i Løgten med udvidet garanti

Maler Løgten - stil krav til din maler

Maler Løgten – stil krav til din maler

Alle malere med respekt for sig selv er medlem af en eller anden form for garantiordning, som beskytter kunderne, hvis noget er gået galt. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, som er en af de mest veletablerede og respekterede garantiordningen inden for håndværksfagene. Det skaber tryghed for vores kunder at vide, selv om vi aldrig lader vores kunder hænge.

Dertil har vi 100% tilfredshedsgaranti på alt, vi laver. Viser det sig, mod al forventning, at vi ikke har leveret det aftalte tilfredsstillende, kommer vi og udbedrer det uden beregning. Vi vil gerne have, at du er 100% tilfreds og glad, da vi også ved, at det giver os flere kunder, når folk er begejstrede for det, vi laver. Derfor får du udvidet garanti hos os, hvorfor vi er et sikkert valg.

Når kvaliteten skal være i orden, skal malingen det samme. Bruger man en dårlig maling, der ikke dækker godt nok, får man et dårligt slutresultat. Derfor bruger vi kun det bedste maling, som holder i mange og er yderst slidstærkt. Så går der mange år, før der skal males igen, og det ender med at være den billigste løsning i længden. Derfor skal du vælge os som din maler i Løgten.

Fremragende infrastruktur på toppen af Aarhus

Tager man en tur til Løgten, der ligger 18 km uden for Aarhus, kommer man nærmest op på toppen af Aarhus og kan se hele vejen ind til byen. Det er en stationsby, hvor der bor 8.197 indbyggere, hvor man faktisk taler om Løgten-Skødstrup som et samlet området og bydel, der hører Aarhus Kommune i Region Midtjylland. Samlet er der 9.516 indbyggere i hele bydelen, der har sit eget sogn og postnummer efter 8541 Skødstrup.

Letbanen går nu til byen, der ligger ved skov og strand, og så har man motorvejen ikke så langt fra. Det er derfor på alle tænkelige måder en velfungerende by set med infrastrukturelle briller, da man også kan komme med forskellige busser, der går i pendulfart om dagen og lidt mindre om aftenen. I og med at der er kommet mange nye huse til gennem de seneste år, har det også krævet, at der er gode forbindelser til transport, hvis folk, der arbejder i Aarhus har skulle bosætte sig her.

Når vi som maler i Løgten kommer ud på en opgave, er det typisk huse. Her er ikke mange lejligheder, hvilket gør, at det ofte er ret store opgaver i store huse og villaer, der skal klares. Det kan også være udendørs opgaver som carport, garage, skur, terrasse mv., der står for tur efter et par hårde vintre, hvor træværket trænger til fornyet liv og beskyttelse.

Med den gamle silo som vartegn

Du er ikke i tvivl, om du har været i Løgten eller ej. Du kan ikke undgå at se den gamle silo, som blevet ombygget til boliger og nogle af de dyreste og mest luksuriøse lejligheder i byen. Det er C.F. Møller, der har udført arbejdet i samarbejde med Christian Carlsen arkitektfirma og i dag kan tage æren for det flotte vartegn, som byen nærmest er mest kendt for.I Løgten har men et ordsprog, der hentyder til, at man ligger ved siden af nabobyen Mørke. “Hvis du glemmer Løgten, må du stå af i Mørke”. Her er dog ikke spor mørkt og koldt, men snarere smukt og varmt, når man ser ud over markerne. På de mange marker fandt man i gamle dage masser af gravhøje og mosefund. Det er et godt sted for arkæologer at bestride deres arbejde.

Ud over nogle fortidslevn er byen nu ganske moderne og har både skole, pasningsmuligheder og indkøb. Der er det, man skal bruge – og ellers tager man Letbanen ind til Aarhus Centrum. Sammen med Skødstrup, der også næsten udelukkende består af villakvarterer, udgør de et nydeligt område uden for Aarhus, som er blevet meget populært, da man får mere for pengene end i nabobyer som Egå og Risskov.

Regn din pris ud på malerarbejde i dag

Vil du have en pris på maling af din villa, står vi som maler i Løgten klar til at hjælpe. Du kan enten kontakte os på 71 74 72 41 eller skrive til info@danmag.com. Men kan du ikke vente, til vi har set på opgaven, kan du bruge vores online prisberegner på malerarbejde. Her kan du se din pris med det samme, bestille og betale online. Du sparer 20% på hele din faktura, hvis du gør det hele online, så vi i stedet kan bruge tiden på at male frem for at ordne papirarbejde.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR