Hos DANMAG Malerservice er vi din maler i Mårslet, som har respekt for det gode håndværk.

Skal du bruge en kompetent og erfaren maler til maling af hus eller renovering, er det en opgave for os. Vi hjælper både private kunder samt erhverv med malerarbejde i alle størrelser og afskygninger. Står du fx og skal flytte fra en bolig med kort varsel, kan vi hjælpe dig med at male, så din bolig går gennem et evt. flyttesyn. Siden 2009 har vi serviceret kunder i hele Aarhus og omegn, og vi har gennem fokus på kompetencer og kvalitet formået at skabe os en god placering i markedet, hvor vi blandt andet har vundet “Årets maler”.

Det er ikke priserne, der gør det sjovt at skabe resultaterne, men snarere det at se vores kunder blive glade for det, vi laver. At vi så får gode anmeldelser og vinder priser, det er sekundært. Når du vælger som din maler i 8320 Mårslet, får du en maler, der ikke går på kompromis med kvaliteten eller integriteten. Vi er perfektionistiske og meget selvkritiske, hvad angår vores arbejde. Fos os er det som at være til eksamen hver eneste dag. Er vi godt forberedt og gør vores bedste, plejer den gode karakter også at følge ganske naturligt med. Derfor er vi sikre valg.

En maler i Mårslet med fokus på kvalitet

Vi har efterhånden lært, at vi ikke kan konkurrere på prisen. Der er altid nogen, der underbyder markedet og leverer et utilstrækkeligt stykke arbejde, fordi de anvender en maling i dårlig kvalitet, der ikke holder længe eller skal have en ekstra omgang. Ved at have fokus på kvalitet frem for alt får vi også de opgaver, der er sjove. Vi skal have det sjovt, når vi arbejder, men vi arbejder jo ikke for sjov. Har du en opgave lige nu, du gerne vil have et tilbud på, har vi udviklet en smart prisberegner, hvor du kan regne din pris ud online.

Det tager nogle få minutter, og du skal tage stilling til alt fra størrelsen på din bolig, hvor mange gange der skal males og meget andet. Men der er guides hele vejen, så du ikke går galt i byen. Vælger du os til opgaven, og har du glemt noget, kan vi sagtens klare det for dig alligevel. Så afregner vi bare det resterende beløb, når vi er færdige.

Noget af det smarte ved funktionen er, at du også kan bestille og betale online. Da vi er fokuserede på kvalitet hele vejen igennem, og du gerne vil finde en maler i Mårslet, der kan sit kram, er det her endnu et skridt på vejen, som gør det godt og nemt for dig. Betal online, og spar 20% på din regning. Så kan vi nemlig bruge vores tid på at male i stedet for at regne på tilbud.

Maler Mårslet - en maler med respekt for det gode håndværk

Maler Mårslet – en maler med respekt for det gode håndværk

En smuk forstad til Aarhus

Som maler i Mårslet kommer vi på mange forskelligartede opgaver. Der er langt flest huse, hvor nogle er gamle, mens andre er helt nye i nybyggerkvartererne, som skyder op over det hele. Der bor 5.043 indbyggere i byen, som ligger en kort køretur uden for Aarhus, når man kommer forbi Tranbjerg J. Byen har sit eget sogn og er en del af Aarhus Kommune.Engang tilbage i 1600-tallet bestod byen af gårde og marker. Det er der stadigvæk, og det er med til at gøre Mårslet til en smuk og idyllisk by, hvor der er noget for såvel ældre som unge. Der er skole, indkøb og pasningsmuligheder lige i nærheden, og byen er generelt ved at vokse sig større. Det kan også ses på huspriserne, hvor du snildt kan komme af med 4 mio. for godt 150 kvm.

Der går busser og tog til Mårslet, så det er ret nemt at komme til Aarhus eller andre steder, hvor man arbejder. Her er et rigt foreningsliv i form af sportsklubben TMG og mange muligheder for børn og voksne i alle aldre at dyrke en eller anden form for sport. Ellers tager man blot Letbanen ind til Aarhus på ca. 20 minutter. Alt i alt en skøn, lille by, der er ved at blive større og mere eftertragtet.

Et symbol på udviklingen i Aarhus

Går vi bare 20 år tilbage, var Mårslet ikke et eftertragtet område. Det var billigt, og man kunne sagtens få en bolig i området for en million. Men der er løbet rigtigt meget vand i åen siden da. Vi har som maler i Mårslet også fået mange flere kunder her på egnen, da de mange nybyggere har behov for en maler fra start til slut. Det gør, at vi kommer ind og skal spartle, sætte filt op og male for første gang i de nye huse, og det skal gerne holde i mange år.

Men vi kommer såmænd også ud til ældre huse, der bare trænger til en kærlig hånd. Vi har samme indstilling til alle opgaver og hjælper altid vores kunder med respekt for deres ejendom og private ejendele. Vi har set udviklingen, som kan ses på priserne på boligerne. Når folk synes, det er for dyrt at bo i Aarhus, flytter de udenbys. Og det er blandt andet Mårslet, der har stået for tur.

Så uanset om du har en ældre eller nyere bolig, kommer vi gerne og ser på opgaven sammen med dig og regner en pris ud til dig. Du kan også rådføre dig med os, hvis du gerne vil prøve nye, spændende farver af eller fx microcement, som er det meget populære betonlook på væggene, som fås i mange nuancer, hvor nogle er meget mørke og andre lyse.

Ring eller skriv for at høre nærmere

Skal du bruge en effektiv maler i Mårslet med forstand på kvalitet, er det en opgave for DANMAG Malerservice. Kan du ikke vente med en pris, kan du som nævnt bruge vores prisberegner. Der kan du jo også spare 20%, når du bestiller og betaler online. Det er ren win win, da vi slipper for at sidde på kontoret og klare papirarbejde, men kan male i stedet.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR