Har du brug for en kompetent maler på Østerbro?

Få et godt tilbud på netop din maleropgave hos DANMAG Malerservice, som dækker det meste af landet. Vi har afdeling i
København og kommer gerne ud og besigtiger opgaven og afgiver et uforpligtende tilbud ellers i må meget gerne bruge vores maler-prisberegner.

Gennem årene siden 2009 høstet mange roser for vores arbejde, hvilket blandt andet har resulteret i en pris som “Årets Maler” og et hav af gode anmeldelser på Trustpilot. Kernen i vores forretning og vores absolutte eksistensberettigelse er den høj kvalitet, vi er i stand til at levere hver eneste dag. Vi er i øvrigt medlem af Malernes Garantiordning, således at du kan få dig tryg og sikker i dit valg af maler på Østerbro. Søger du et tilbud her og nu på en maler på Østerbro, kan du altid tage kontakt til os og høre ad. Vi kan ofte rykke med kort varsel og vender retur med et tilbud så hurtigt som muligt. Vi har hjulpet mange kunder med professionelt malerarbejde af alskens karakter, og derfor kan vi også hjælpe dig. Om det gælder maling af lejlighed, opsætning af filt, maling af hus eller noget helt fjerde.

maler i østerbro

Vælg den rigtige maler på Østerbro første gang

Når du har brug for en maler på Østerbro, gør du klogt i at vælge den rigtige maler første gang. Den billigste løsning ender altid med at blive den dyreste, da det er en omkostelig affære at skulle skifte maler efter et dårligt resultat. Dels betaler du prisen til den første, som ikke har levet op til forventningerne – og dels skal du bruge penge på en ny, hvis ikke den første er medlem af Malernes Garantiordning. Alle vores malere er særdeles grundige i alle facetter, når det kommer til vores arbejde. Vi besidder høj faglig integritet og ved udmærket godt, at hvis vi leverer et flot slutresultat, bliver vi husket og anbefalet. Derfor råder vi altid vores kunder, og venner og familie for den sags skyld, til ikke at tage et tilbud, der lyder for godt til at være sandt. For så er det nok for godt til at være sandt.
Der ligger et stort stykke arbejde i selve forberedelsen til malerarbejdet. Der skal dækkes ordentligt af, pudses godt ned, vaskes af og spartles samt slibes ned. Bliver det ikke gjort ordentligt, bliver resultatet også derefter. Og så har kvaliteten af malingen en hel del at skulle have sagt. Anvender man for dårlig en maling, får man ikke en solid nok dækkeevne – og det er ofte der, vi gør en forskel. Så vil du være sikker på at gøre det rigtigt første gang, når du mangler en maler på Østerbro, er vi kun et kald, en sms, en mail eller en chatbesked væk.

Vi tror på gode relationer og afstemning af forventninger

Har du netop fået en tilbud på en maler på Østerbro, og lyder det rigtigt godt, bør du lige tjekke efter en ekstra gang for at se, om det nu også dækker alt. Hos DANMAG Malerservice tror vi på gode relationer, og at afstemning af forventninger er vigtigt. Vi har set mange gange før, at malere ikke får spurgt ind til, hvad der helt nøjagtigt skal males, og til sidst står kunden med et ufærdigt resultat eller måske noget, de ikke skulle have malet. Det kan fx være, at en kunde skal have malet to gange, men kun har bestilt én. Her går vi ind og rådgiver kunden, og det er også derfor, vi blandt andet stiller en del spørgsmål til opgaven. Vi vil gerne vide så eksakt som muligt, hvad der skal laves, så vi kan lykkes og levere præcis det, kunden har bestilt – bare pænere. Derfor indleder vi alle vores kundeforhold med en dialog om, hvad kunden har af ønsker. Vi kommer med input baseret på mangeårige erfaring, og sammen finder vi den rigtige løsning.

Kompetent, fleksibel og detaljeorienteret

Når du vælger DANMAG malerservice Aps som din maler på Østerbro, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Vi kører nemlig med 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at vi ikke slipper dig, før du er glad og tilfreds. Derfor har vi også en klar interesse i at gøre det rigtigt første gang. Vi er kompetente ud til fingerspidserne og har malet massevis af lejligheder på Østerbro og i København generelt. Har du brug for renovering af lejlighed, er det også en opgave for os, da vi har alle remedier og værktøjer til opgaven. Det værende inden for vores fagområde og naturligvis ikke rekonstruktion og opbygning af betonelementer og deslige. Derudover er vi et yderst fleksibelt malerfirma på Østerbro, som har øje for de mindste detaljer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, da vi samler på gode anmeldelser og leverer til vores kunder store tilfredsstillelse hver gang. Derfor er vi det sikre valg, når du skal have malet din lejlighed.

Hvad koster en maler på Østerbro?

Det kommer helt an på størrelsen af lejligheden. Du kan benytte vores online prisberegner ved at vælge den type opgave, du gerne vil have udført og ellers svare på de angivede spørgsmål. Helt automatisk regner den selv en pris ud til dig – og bestiller du online, sparer du faktisk 20% på den samlede faktura. Som maler på Nørrebro tilbyder vi gode priser. Vi er ikke de billigste, da det ikke er et kvalitetsstempel. Vi vil hellere lade vores gode håndværk tale for sig selv, og det er blandt det, der var med til at sikre os titlen som “Årets Maler 2017” og en nominering i 2019. Brug derfor prisberegneren, hvis du vil have en pris her og nu. Der er hjælpespørgsmål undervejs, der også kommer med uddybende forklaringer, så det er så nemt som muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Har du en forestående maleropgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os via vores hjemmeside på chatten, på 71 74 72 41 eller på info@danmag.com. Lad høre fra dig, hvis du mangler en kompetent og erfaren maler på Østerbro – så er vi det sikre valg.

HVORFOR VÆLGE OS?