Ser du dig om efter en pris på en maler i Risskov, der kan hjælpe dig med at male dit hus, tilbyder vi hos DANMAG Malerservice malerarbejde til både private og erhverv.

Der kan være mange gode grunde til at få brug for en maler, men det kan være svært lige at regne en pris ud på stående fod uden at have noget at forholde dig til. Den problematik kender vi selv alt for godt – og det har vi gjort noget ved. Lad os antage, at du skal have malet en 200 kvm patriciervilla fra kælder til kvist. Men skal den males en eller to gange? Hvilken glans skal det være? Skal der males træværk og måske renoveres vægge, der er forfaldne? Alt det og meget andet har vi indsigt i, og på baggrund at det har vi udviklet en smart prisberegner på malerarbejde, så du kan regne den helt nøjagtige pris ud her online.

Der er vejledning og guides hele vejen, som hjælper dig ved tvivlsspørgsmål, som kan trænge sig på. Det kan også være, du lige skal måle efter, men det er til din egen fordel. Vi vil nemlig så gerne vide så meget om opgaven på forhånd i henhold til forberedelse. Når du har regnet din pris ud, kan du også bestille online. Vælger du også online betaling, sparer du 20% på hele din regning. Hvorfor? Fordi vi hellere end gerne bruger vores tid på at male frem for at sidde på kontoret og regne på tilbud.

Anmelderrost maler i Risskov til tjeneste

Vi kan ikke lide at prale, så vi lader vores kunder gøre det i stedet. Så kan vi koncentrere os om at levere flotte resultater og lade det tale sit eget tydelige sprog. Grundet den kvalitet, vi gennem årene har leveret, har vi vundet prisen som “Årets maler” 2017 og var nomineret igen i 2019. Derudover har vi mange gode anmeldelser på fx Trustpilot, og generelt et godt renommé blandt vores kunder, der har benyttet os som maler i 8240 Risskov.

Vi hjælper vores kunder i Risskov med alskens opgaver, som kan variere fra helt store projekter til mindre, hvor der blot skal males et enkelt værelse. Vi er her for at servicere og rådgive efter bedste evne, og så går vi på arbejde for at bevise vores værd hver dag, som vi betragter som en slags eksamen. Derfor kører vi med 100% tilfredshedsgaranti og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Som professionel håndværker er det vigtigt for os, at vores kunder kan stole på os og har tillid til, at vi løfter opgaven. Derfor er vi medlem af garantiordningen Danske Malermestre. Er du kunde hos os, kan du se frem til en maler i Risskov, der har erfarne malere med høj faglig integritet og et drive for at skabe flotte resultater. Det er noget af det bedste ved vores arbejde – nemlig at man kan se forandringen.

Billig Maler i Risskov - få en pris på malerarbejde i dag

DANMAG er din Maler iRisskov – få en pris på malerarbejde i dag

Fedet, skoven og liebhavervillaerne

Når vi som maler i Risskov er på opgave, er det ofte på Fedet, som det hedder ned til vandet. Risskov er generelt for velhavere, da man som ejer af en bolig skal punge ud med en betragtelig sum selv for en lille, gammel villa. Her er da også lejligheder, men ikke nede ved Fedet, hvor man finder store liebhavervillaer og patriciervillaer en masse.Der bor 26.854 indbyggere i Vejlby-Risskov, som er en del af Aarhus Kommune og igen hører under Region Midtjylland. Sammen med Højbjerg må Risskov siges at være de to dyreste steder at bosætte sig i Jylland og kan konkurrere med selv de dyreste adresser i Nordsjælland og i København. Her er naturskønt, og der skov lige i nærheden samt lækker badestrand i form af Den Permanente.

Risskov grænser op til Aarhus ind mod byen og op mod Egå væk fra byen, hvor man også har Skæring og det gamle kvarter, hvor sommerhuskvarteret blev lavet om til helårsboliger og medførte et prisboom. Flere huse i området steg med 80% på kun fire år, da Byrådet i Aarhus vedtog, at de nu skal anses for at være helårsboliger. 

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Tæt på det hele

Bor man i Risskov, er man ikke langt fra noget som helst af det sjove. Samtidig er man alligevel så langt fra byen, at man kan få fred og ro, hvis det er det, man ønsker. Og det er der mange, der sætter stor pris på og gerne betaler prisen for. Der er ikke meget, hvad angår shopping ud over Nordre Strandvej, hvor man har lidt enkelte tøjbutikker, få restauranter og en isbutik. Der ligger et gymnasium og en handelsskole samt hospitalet for sindslidende, som er ganske kendt. Fra Risskov kan man se til Mols, Samsø og helt ud til Helgenæs, når der er sigtbart. Den kendte sanger, Thomas Helmig, boede her indtil for nyligt i en af de dyreste villaer, men solgte det til rigmanden, Allan Freivald, der ejede tøjfirmaet SisterS Point.

I og med at her er nogle af de dyreste boliger i landet, stiller det store krav til kvaliteten, når vi som maler i Risskov kommer på arbejde. Vi har det dog sådan, at vi går til alle opgaver med samme tilgang og ambition – nemlig at alt skal være perfekt, og kunden skal være glad. Så har du behov for en dygtig maler, er det os, du skal have fat i. Så træffer du et sikkert valg, hvis kvaliteten skal være i orden.

Kontakt os for bestilling eller ved tilbud

Har du brug for et tilbud på en maler i Risskov, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og afgiver et tilbud. Du kan kontakte os på 71 74 72 41 eller på info@danmag.com. Du kan også gøre brug af vores prisfunktion online og bestille derigennem. Står du med en akut opgave, er det ofte også noget, vi kan rykke på. Du bedes derfor ringe til os hurtigst muligt, hvis det er noget, vi skal tage os af. Vi ser rigtigt meget frem til at høre fra dig og forhåbentlig hjælpe dig. 

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR