Vil du have en maler i Roskilde, der er kendt for kvalitet og aldrig går på kompromis med kundernes tilfredshed, er du kommet til den rette maler.

Hos DANMAG Malerservice mener vi selv, at vi er landets mest ambitiøse maler – ikke kun på vores egne vegne, men også på vores kunders. Vi er specialister i alle typer malerarbejde og hjælper både private, erhverv og det offentlige.Når vi siger, at vi er ambitiøse, skal det forstås sådan, at vi ikke tager til takke med en dårlig anmeldelse og en utilfreds kunde. Derfor kører vi med 100% tilfredshedsgaranti og er medlem af Danske Malermestre, som er en garantifond. Det er vi, da vores kunder skal føles sig trygge ved at vælge os som deres maler i 4000 Roskilde og være velvidende om, at de får udført et solidt stykke arbejde. Vi samler nemlig på de glade kunder og gør alt, vi kan for at flere af dem. Derfor skal håndværket tale sit eget tydelige sprog.

Vi er stolte af at have vundet prisen som “Årets maler” i 2017, og at vi igen blev nomineret i 2019. Derudover har vi om nogen mange anmeldelser på Trustpilot og folk, der taler godt om vores arbejde og anbefaler os. Derfor har vi en klar interesse i at gøre det godt hver eneste dag, da det er som en slags eksamen, hvor vi får en karakter, vi kan være glade for.

Vi gør det nemt at bestille maler i Roskilde

Vi kommer stadig ud til kunder, der har behov for en maler i Roskilde og besigtiger en opgave for at give en pris bagefter. Men vi har faktisk gjort det nemmere at bestille malerarbejde, da vi erfarer, at vores kunder har travlt og måske ikke altid lige tid til at være hjemme i det tidsrum, der lige passer. Og det har vi respekt for og har gjort noget ved, da vi har designet en online prisberegner.

Billig Maler i Roskilde - Danmarks mest ambitiøse malerfirma

DANMAG er din Maler i Roskilde – Danmarks mest ambitiøse malerfirma

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Når du skal bruge den, skal du først og fremmest vælge opgave. Om det er maling af hus eller maling af 3-værelses lejlighed osv. Du skal blot følge de forskellige steps og spørgsmål, som gør, at vi i sidste ende kan give dig en meget nøjagtig pris, du kan forholde dig til. Det sparer begge parter tid, og du kan sidde og gøre det om aftenen, eller hvornår der ellers lige passer dig og din familie.

Når du har valgt alt det, der skal laves og fulgt alle trin, kan du se din pris. Det er den pris, du skal betale og ikke mere eller mindre. Viser det sig, når vi kommer ud til dig, og der skal laves noget mere, kan vi sagtens klare det. Så betaler du selvfølgelig bare for det, når vi er færdige. Det er intet problem. Men som en bonus giver vi 20% rabat, hvis du bestiller og betaler online. Så kan vi nemlig bruge mere tid på at male i stedet for at sidde på kontoret og klare administrativt arbejde.

Kendt for sin domkirke, vikingemuseum og festival

Roskilde er en by på Sjælland, der ligger på vejen til København, hvis du kommer fra Odden og passerer Holbæk og Ringsted på din vej. Den ligger sydøstligt og kan ikke anses for at være en del af hovedstaden. Det er en af de absolut ældste byer i landet, som har en rig historie og mange traditioner. Byen tilhører Region Sjælland, og der bor 51.121 indbyggere i selve byen og 87.577 i kommunen ved samme navn.

Som maler i Roskilde kommer vi på alle typer opgaver. Her er nemlig boliger i mange støbninger og afskygninger, og her er spændende arkitektur. Det er en by, der er særligt velegnet for turister, da man har en kendt domkirke og et smukt vikingemuseum, som bærer på nogle af landets historier, der gør, at vi er den nation, vi er i dag. Byen ligger i et ganske kuperet terræn, og her er masser af grønne områder.

Et af de områder er der, hvor man hvert år holder Roskilde Festival, som er kendt i hele verden. Her kommer der bands fra nær og fjern, og festivalgængerne har mange nationaliteter. Det er nemt at komme til og fra, da der går alle typer transportmidler til byen. Du kan komme ind til København på ganske kort tid taget afstanden i betragtning, da det ofte går nemmere med offentlig transport frem for de befærdede motorveje.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Godt sted for uddannelse og handel

Roskilde er en gammel handelsby. Der er i dag butikker over det hele og i centrum af byen, hvor det hele ligger lidt mere komprimeret med gågader. Her er også en lufthavn og massevis af skoler. Der er store uddannelsesinstitutioner som fx RUC, hvor der er et mangfoldigt udvalg af uddannelsesretninger.

Byen betød meget for landet i Middelalderen og har altid været en vigtig by for Danmark og faktisk en ret stor by både arealmæssigt, men også set på indbyggere. Da der er gode muligheder for uddannelse, transport og boliger, er det også et populært sted at bo. Det er ikke de samme priser som i København, og det er der mange, der vælger at benytte sig af.

Der er mange kunder for som maler i Roskilde, men det er primært villakvarterer, vi opererer i. Her er børnefamilier, unge og ældre, der bor side om side, og det giver en god diversitet i byen. Vi holder meget af at komme på disse kanter, hvor vi også hjælper en del erhverv med malerarbejde – stort som småt.

Ring eller skriv for et tilbud

Ud over at benytte vores prisberegner længere oppe på siden kan du også ringe til os på 71 74 72 41 eller skrive til os på info@danmag.com, hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Vi kommer hjertens gerne ud og ser på opgaven og giver dig en pris – også hvis du har en hasteopgave til os.

Får du brug for en maler i Roskilde, er vi Danmarks mest ambitiøse maler – og det er din garanti for, at du et rigtigt flot resultat, der holder længere, og som du bliver glad for. Det garanterer vi.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR