Har du brug for en professionel maler i Solbjerg, kan du kontakte os allerede i dag og få et tilbud.

Siden 2009 har vi serviceret private og erhverv i Aarhus og omegn med malerarbejde i høj kvalitet. Gennem årene har vi været på mange forskelligartede opgaver – både store og små, da vi hilser alle typer og størrelser opgaver velkomne. Står du med en konkret opgave nu, hvor der skal males hus, lejlighed, renoveres eller lignende, er det en opgave for os. Du behøver faktisk ikke at vente med at få et tilbud, og på at vi først skal komme ud til dig og besigtige opgaven. Til formålet har vi en funktion, hvor du regne din pris ud nu og se, hvad det vil koste dig at få os, din maler i Solbjerg, til at klare det for dig. Det er nemt og brugervenligt, og den tager højde for selv de mindste detaljer, så du får så nøjagtig en pris som muligt.

Vælg fx maling af 175 kvm hus, hvor der skal males to gange hvid, træværk som lister og karme, og så skal der males lofter, spartles og males skråvægge, som udgør 25 kvm. Der er guides hele vejen, så du bliver hjulpet godt på vej og hele tiden for det hele med. Viser det sig, at du ikke har fået alt med, og du har bestilt os til opgaven, kan vi sagtens klare det alligevel. Det er intet problem. Vi afregner bare det sidste, når vi er helt færdige.

Maler i Solbjerg til fast pris

Vi tilbyder professionelt malerarbejde i Solbjerg til fast pris

Din kvalitetsbevidste maler i 8355 Solbjerg

Hos DANMAG Malerservice går vi meget op i ordentlighed og faglighed. Det vil sige, at vi ansætter medarbejdere, der har et højt fagligt niveau og er ordentlige mennesker, der behandler kunderne og deres ejendele med respekt og omhyggelighed. Det gælder, uanset om det er en stor villa, der skal renoveres og males, eller om der blot er tale om et enkelt værelse i en lejlighed, der skal have en genopfriskende omgang maling.

Når vi som maler i 8355 Solbjerg skal rådgive en kunde, er det altid med udgangspunkt i at skabe det bedst mulige resultat. Derfor er vi ikke de billigste, men det vil vi heller ikke være. Godt håndværk koster, og det samme gør rigtig god maling. Da vi er kvalitetsbevidste i alle facetter, vælger vi altid den bedste maling på markedet. Den holder længst, er mest slidstærk, og så er det den, der ender med at være den billigste i længden. Fordi der går mange år, før der skal males igen, og man ikke skal male lige så mange gange som med en billig, tynd malingI 2017 blev vi kåret som “Årets maler”, og igen i 2019 blev vi nomineret til den samme pris. Vi har tårnhøje ambitioner på vores egne og kundernes vegne, og det kommer altid til udtryk i solidt håndværk, grundighed og perfektion. Derfor har vi så mange gode anmeldelser på blandt andet Trustpilot. Men vi er ikke meget for at prale, så vi lader det gode malerarbejde tale for sig selv.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

Ny Solbjerg med den gamle kro

Solbjerg er en ganske charmerende by lidt uden for Aarhus. Her bor 4.218 indbyggere, og byen ligger ca. 15 kilometer fra Aarhus Centrum. Kører man ad Gl. Horsens Landevej, er der ikke mere end 20 minutter til Horsens, men kører man diametralt modsat, er der ca. 15 minutter til Aarhus. Den ligger godt i et relativt kuperet terræn med masser af grønne områder og marker omkring.Byen kaldes i dag Ny Solbjerg sådan officielt, men byens borgere kalder den bare Solbjerg. Navnet kommer fra det 19. århundrede, hvor der mange gårde og marker, og her kom der en landevejskro, som indehaveren valgte at give navnet Ny Solbjerg Kro, som lå klods op ad Gammel Solbjerg. Og dermed var der skabt et nyt kapitel i byens historie. Her er ud over marker, også Solbjerg Sø, hvor vi som maler i Solbjerg, ser nogle af de fineste og største boliger i byen.Kigger man mod naboerne, finder man nogle mindre byer, som byen danner sogn med. Det Astrup Sogn, Tulstrup Sogn, Hvilsted Sogn, Tiset Sogn og noget af Vitved Sogn. Byen er en del af Aarhus Kommune, og den breder sig over 468 kvm, hvilket er ganske meget for en by af den størrelse set på indbyggertallet.

Blandet byggeri og stigende huspriser

Da Solbjerg kun ligger ca. 15 kilometer fra Aarhus og en lige ud køretur på et kvarter, afspejles det også i priserne, når man ser på hus eller lejlighed. Det er ikke billigt, men du får nogenlunde samme priser som i nærliggende byer som Mårslet, Beder, Malling og Tranbjerg J. Her er meget blandet byggeri og lidt erhverv, som har været her i mange år. Men fortrinsvis er det ældre villakvarterer og nogle nye, der blomstrer op.

Vi er som maler i Solbjerg med nybyggerne, der skal have malet hele huset, før de flytter ind, og vi er med de ældre, hvor boligen skal have en ny omgang maling både inde og ude. Det blandede beboelse gør, at det er forskellige mennesker, der bor i byen – både unge og ældre. Der er til gengæld også det, man skal bruge af indkøb og pasning og skole, så det er en fuldendt by, hvad det angår. Med Solbjerg Sø som den absolutte stolthed i byen har man nogle fortrinlige boliger, som både har sauna og swimmingpool. Vi kan også hjælpe med maling ved poolområder og meget andet, hvor der er behov for vores ekspertise og rådgivning herom.

BEREGN PRIS PÅ MALERARBEJDE

HVORFOR VÆLGE OS?

VI TILBYDER

Malerarbejde tilbydes til gode maler priser

Søger du et velrenommeret malerfirma, der har maler priser, der er til at forstå, tilbyder vi malerarbejde i særklasse. Ud over at vi er særdeles kompetente til vores arbejde, får du også en billig maler af høj kvalitet med en malerarbejde pris, der er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet.

Maling af flyttelejlighed

Skal du male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af hus indvendige

Skal du male et hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Maling af enkelte værelse

Skal du male et enkelte værelse i dit hus eller lejlighed? Så læs mere hvordan vi kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Påføring Microcement

Skal du påføre microcement? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af lejlighed

Skal du spartle, filte og male en lejlighed? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af hus

Skal du spartle, filte og male dit hus? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

Renovering af stue

Skal du spartle, filte og male et værelse? Så læs mere hvordan DANMAG ApS kan hjælpe dig videre

BEREGN PRIS

SE ALLE VORES OPGAVER NEDENFOR